היום!

עמירם04

New member
..רצונו של אדם זהו כבודו...

מה שאני יכול לעשות זה רק להצתרף מכל הלב לקריאותייך... שובו..

ספיר 2

New member
ואיי כל הכבוד לכם.. פשוט תותחים ../images/Emo6.gif

אני גם ת'אמת לא מאלה שקונים אמיתי.. חוץ מעמיר בניון והראל מויאל שהם דיסקים מקוריים היחידים שרכשתי. ת'אמת שאני מורידה מהקאזה מלא שירים... טוב לא הכל אני מורידה, יש לנו בבית הרבה דיסקים מקוריים כמו: שלמה ארצי ועוד כמה כאלה שהם מקוריים שלפחות אבא שלי קונה.. אבל על מי שכן יש לי כסף להשקיע בדיסקים זה אך ורק על עמיר!! והראל מויאל שקניתי את הדיסק שלו כי באמת מגיע גם לו.. כל החברות שלי שואלות אותי למה אני קונה מקורי ולא מורידה מהקאזה.. ואמרתי להם שפשוט וקל עמיר בניון אני בחיים לא יוריד אני קונה רק אבל רק מקורי... ותומר באמת כל הכבוד לך אני בחיים לא הייתי מצליחה לעשות את מה שאתה עשית.. אבל מעכשיו אני אנסה לנסות... מבטיחה שאנסה

כאחד מנתניה....

אני מתבייש בעיר הזאת...ומקווה שהם יעמדו במילה שלהם להוריד ת'דיסקים של עמיר במיוחד שבדיסק הזה עמיר השקיע ממיטב כספו האישי שום חברת תקליטים גדולה לא עומדת מאחוריו והוא מרוויח נטו מקניית הדיסקים... דרך אגב לא יצא לי להתבטא בנוגע לדיסק יום שישי רק קניתי אותו והוא לא מפסיק להתנגן אצלי ומרגש עד דמעות...וגם השיר שלי הואקרוב אליך.. שבוע טוב לכולם...

star211

New member
לספיר

תאמיני לי שאת היית מצליחה ואת גם תצליחי:) תודה שיש אותך!!!!!

saras11

New member
קראתי ולא האמנתי ..

כל הכבוד על האומץ אבל אני חייבת להיות זהירה כמו פולניה , בכל זאת אנשים נפגעים היום על דברים פחות רציניים אז אני מקווה שאתם נזהרים. בכל זאת אתם לא יודעים מי האנשים האלו . ומראש אני אומרת לכל מי שיכעס על התגובה שלי תראו מה כתוב באחת ההודעות למעלה "אני הייתי שורפת את "המועדון" הזה לו רק יכולתי.." אני בטוחה שהכותבת לא התכוונה לכלום אבל מכלום כזה צומח הרבה כמו שודאי כולנו למדנו כבר .אז רק תזכרו לשמור על פרופורציה . ושוב כל הכבוד על היוזמה .

א ל ה 27

New member
saras11... אני חוזרת ואומרת..

הייתי שורפת את "המועדון" הזה לו רק יכולתי.. את כל "המועדונים" למנהם שמוכרים דיסקים צרובים.. מה הקשר לפרופורציות?

saras11

New member
אני אנסה להסביר

המילה "לשרוף" היא מילה בעלת קונוטציה של אלימות ואני לא חושבת שיש לה מקום . יש הרבה אנשים שעושים דברים לא טובים בעולם ופוגעים באחרים . וההתבטאות הזו לדעתי היא מסוכנת אי אפשר לדעת מי יקרא את הדברים ויחליט "לפעול" בהתאם . לכן אני חושבת שצריך לשמור את הדיון ברמה תרבותית ומכובדת ללא מילים כאלו . אני חייבת לציין שאני יודעת שלא התכוונת אלה למשמעות האמיתית של המילה ושהנושא קרוב לליבך אני פשוט ראיתי איך דברים מדרדרים ולכן הרגשתי צורך להתריע לפני שיקרה משהו כזה פה . צר לי אם העלבתי .

למעלה