היום

moran14h

New member
חחח גם אני צחקתי מזה(שואיס חמודים)

חחח אבל גם צחקתי שסימון חלמה שהיא תיהיה קורבן לתעלוליה של קיי.. שמתי לב שצ'אד שמן..:( וגם עיצבן אותי שאית'ן וגוון כל הפרק (חוץ משניה אחת) התווכחו בחדר קטן וצפוף! פויי! וגם אני צחקתי מטאביתה..איזה שרוטה הקשישה..

backstreet girl

New member
וואי איזה פחד עם צ'ריטי........

גוון ואת'ן מה זה חמודים יחד...אני אוהבת אותם יחד.... צ'אד וויטני צריכים כבר להגיד שהם מאוהבים אחד בשנייה.... זה לא יכול להמשך ככה..... ואיזה קטעים עם שואיס......חחחחח..... הם היו קורעים,.....

LauraLF

New member
מחר אהובי

פרנק לומקס יהיה!!!! לא בטוחה אם רק טלפונית או שגם יראו אותו אבל עדיין! פרנק התגעגעתי!! " את בחורה יפה, יחסית לשקרנית" ואי ואי הימים הטובים. שוב הביתה פרנק

Bow Wow2004

New member
לא לא לא לא לא לא לא

זה לא: "את בחורה מאוד יפה, יחסית לשקרנית" לא! זה: "את בחורה מאוד יפה יחסית... לשקרנית!" מובן? אגב, בפרקים שהוא השתתף לא הייתי רואה. הספקתי לראות רק פלשבק אחד של וויטני שלו (עם המשפט המפורסם כמובן).

LauraLF

New member
אני אהבתי אותו

הדמות הראשונה שאהבתי. איזה דוגמן הוא

python 4

New member
צ'רי שלי... ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

עומדת מול כל השדים הרעים. אהבתי את הקטע האחרון שבו קיי רואה את צ'רי עפה: "רגע מה... זה לא יתכן! צ'רי עפה! אבל... עכשיו הרי מיגל יהיה שלי!" שרי עדיין מוכיחה שרמות פיגור יכולות להיות גדולות מאוד, אם רק רוצים. אבל היא היתה מצחיקה היום. ואיב, למה היא לא קראה מה כתוב במעטפה לפני שהיא זרקה אותה למים? לא מעניין אותה מה היה לקריסטל להגיד על צ'אד?

LauraLF

New member
וואלה פייטון , איך היא

זרקה את המעטפה בלי לקרוא... ממש בגרות שרידן הזאת.... מוציאה לו לשון...חחח

python 4

New member
עכשיו את מצרפת תמונה של פרנק לכל

הודעה? OK, אז אני יתחיל לצרף תמונות של אהובתי צ'רי. הנה.

rockchick5

New member
יווו הטיסי הזה מעצבייןןןןן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

רק לפני שבועיים נראה לי הוא בא לרצוח את צ'אד כי זה וזה... וגם את ויטני הוא רצה להוריד.. בגלל מה שהיה בבקתה... אייממ... אה אבל זהו היום כשסם אמר לו שהיה משהו בין ויטני וצ'אד אז הוא פסיידר צא'ד אחלה "אני רק רוצה שויטני תהיה מאושרת".. יוווו הוא בעעעעע אותי

python 4

New member
מה לפני שבועיים...

זה היה היום בבוקר. (זה אני מתכונן להחליף את באו וואו).

rockchick5

New member
לאאאא.... אני אסביר לכם..

לפני איזה שבועיים אז נכון כל הקטע עם המפולת שלגים וזה.. שאיתן, תרזה, צ'אד וויטני נתקעו בבקתה ההיא... אז כשהם חזרו כשקיי סיפרה לטיסי אז הוא התחרפייין.. מזכיר לכם?

למעלה