היום

Bow Wow2004

New member
אני לא יודע באיזה כוכב לכת את חיה

אבל כל מה שתיארת לא קרא לפני שבועיים. המפולת והבקתה - זה היה שלשום. שטי.סי. התחרפן על צ'אד זה היה אתמול. לפני שבועיים מרטין נפל מגג הסי-סקייפ אל מותו בערב ראש השנה.

Bow Wow2004

New member
הנה טבלת הימים בתשוקות AKA

המחקר המדעי שלי (ממתי שהתחלתי לצפות - פרק 60 בערך) יום #1: שוק הפשפשים/ שרידן בכדורסל יום #2: בלט/ ארוחת ערב אצל קריין/ צ'ריטי והרכבת יום #3: ארוחה רומנטית שהכינה תרזה/ קיי נותנת את החדר שלה יום #4: ליל כל הקדושים יום #5: לובסטר שאק/ כולם משחקים שבץ נא יום #6: פוגשים את אורוויל/ גוון רואה את איתן ותרזה במזח יום #7: ניו מקסיקו א'/ הבקתה/ אורוויל נדרס/ מחזה בית הספר יום #8: ניו מקסיקו ב'/ הדאבל דייט/ הפסלים הזזים בכנסייה יום #9: חג המולד יום #10: ערב השנה החדשה/ טאביתה בבית קברות עם מטילדה 1 יום #11: היום שאחרי – צ'ריטי ומיגל מתנשקים/ טימי בורח מבית בנט יום #12: ההלוויה/ פטיפור רעיל יום #13: טאביתה דג ומטילדה 2/ תה מורעל יום #14: לובסטר שק – הצעת בלש ללואיס/ הטבעת הנתקעת של תרזה יום #15: סם גרייס ואייבי במלון א'/ הנפילה לקרח יום #16: גם ג'וליאן בא למלון ב'/ איב על סמים, קיי מוצאת את פסל הציפור יום #17: חזיונות על ג'וליאן ואיב במראה/ שרידן שומעת את לואיס המתחזה יום #18: מאשפזים את צ'ריטי בבית חולים/ מסיבת פרידה לשרידן יום #19: טאביתה נחלצת מהבית משוגעים יום #20: טאבי משכנעת את צ'ריטי לסוע ללודג'/ קיי וריס בג'קוזי יום #21: מפולת השלגים/ לואיס מציל את שרידן בפריס/ אייבי פותחת את הבירד סטאצ'ו יום #22: לואיס עצור בפריז/ קיי וקארי/ טי.סי מתחרפן על צ'אד יום #23: קריסטל נרצחת/ גוון חוזרת/ צ'ריטי עפה יותר ברור עכשיו? מפרק 60 עד פרק 236 עברו 23 ימים.

python 4

New member
אני יכול להשלים לך את המחקר!

שים לב, הכל מזכרון: יום #1: קרנבל הקיץ/תרי שופכת דברים על אית'ן/שרי בפאריז יום #2: צ'רי באה לקרנבל/מיגל זוכה בתחרות היופי של קיי/שרי דורסת את לואיס יום #3: גרייס ופיית' עושות צ'אט וידאו (לא היה פורנו) יום #4: טאבי שורפת לפיית' את הבית מכאן זה ממשיך כמו במחקר שלך.

Bow Wow2004

New member
זהו? פספסתי רק 4 ימים?

לא יכול להיות... כי קראתי את כל התקצירים עד למתי שהתחלתי לראות וזה לא נגמר. מה עם תרזה שהתחפשה ופרנק הבלש ותרזה שופכת דגים על איתן ואייבי יורה בג'וליאן וכל אלה? או שכל זה התרחש בארבעת הימים האלה... נו טוף..

python 4

New member
60 פרקים... בדיוק 4 ימים.

כמה חשבת? תרזה התחפשה ביום רביעי, פרנק הבלש היה איזה חמש דקות ביום שלישי בצהריים, תרזה שופכת דגים ואייבי יורה על ג'ולי היה ביום שני, בערב ככה. אגב אין לי מושג על מה אני מדבר, אז לא הייתי סומך על החלק ה"מדעי" של המחקר.

rockchick5

New member
עצרוווו רייגע..

כל יום זה כביכול "נושאים"? כי בסדרה לוקח שנה עד שמתקדמים?? לזה התכוונתם??

Bow Wow2004

New member
אני הייתי מכניס אותך

ליום #18 - רק שבמקום צ'ריטי הייתי כותב rockchick5. ימים, מה לא ברור? לא נושאים - ימים!! י-מ-י-ם-! י מ י ם י ימ ימי ימים מאומנים K?

python 4

New member
כל יום זה נושא.

למשל יש יום שנושאו הוא "עלילות תרזה המטומטמת", יש יום שהנושא שלו זה "צ'רי ומיגל: האומנם?" אבל הכי אני אוהב את היום שעוסק ב"אייבי - קווים לדמותה", שזה כמעט כל יום.

Bow Wow2004

New member
נצל"ש מנוצל"ש (!!!)

שמתם לב איזה שרשורים ארוכים יש פה? והכל תודות לי (מלך הפורום). אני כל כך גאה בעצמי. אני לא רוצה לחשוב אבל מה יהיה פה בהיעדרי. אני מתאר לעצמי שיהיה כאן משהו כזה ברררר...

L i r a n L

New member
חחחחח ../images/Emo6.gif הרגת אותי!

הפועל צפרירים חולון?! הרשה נא לי לגחך- חיחיחיחיחי...

shirgi

New member
הגזמת קצת...

אם לא שמתם לב, הם אמרו בסדרה שעכשיו יוני, ובקרוב נשף הסיום שלהם. כן, זה מאוד לא הגיוני, אחרי הכל הם מושכים יום אחד בשמך חודש ואז מקפיצים בפרק אחד 3 חודשים קדימה...

למעלה