היום...

איילת כ

New member
יוווווווווווו

מזל טוב. איזה בשורה משמחת... ואם את תצטרכי עזרה בביביסיטר את יודעת למי לפנות...

מסכימה איתך לחלוטין,יש לי גם שאלה:

מה עם מש' שבהן שני ההורים עובדים ומרוויחים, אבל חיים רק על משכורת אחת? אין לי דוג' לשליפה, אבל שמעתי השנה על המון המון מקרים בהם מש' שלמות חיות על המשכורת של האמא בלבד, בעוד שהאבא עובד ומרוויח בדיוק מספיק כדי לתחזק רכב ולשלם שכ"ד או משכנתה או כל מיני? אז האם החד-הורית לא תחזיק רכב כי זה באמת כבר מעל ומעבר ליכולתה, אבל אם נשים נשואות שמחזיקות את הבית על המשכורת שלהן בלבד מצליחות, אין שום סיבה שאמהות חד הוריות לא יצליחו. ומי שחושב שמה שאמרתי גובל בשטויות מוזמן לשלוח לי מסר כי דברים כאלה עדיף לשמוע אחד על אחד.

אלעדית

New member
../images/Emo5.gifהגזמת....

רק שתדעי שהאנשים שהיום יושבים עם"רגלים על השולחן" הם השקיעו רבות כדי להגיע לזה........ זה לא בא לבד...... מי שרוצה להגיע לזה שישקיע גם..... כי זה שווה רק להתלונן על ההוה בלי לנסות לשנות אותו ובלי שטרחת בשבילו בעבר..........

פבפ

New member
../images/Emo45.gif

אני בטוח שלא כל האמהות החד הוריות הן נזקקות. המדינה לא יכולה לפרנס את כולם והמדינה גם לא צריכה לפרנס את כולם. המדינה צריכה לפרנס אנשים חולים וזקנים שאין להם אפשרות לעבוד ולא חבורה של בטלנים. ושאף אחד לא יגיד לי שאין עבודה, כי לשטוף רצפות זו גם עבודה, כי לעבוד בקטיף זו גם עבודה ובכלל יש מקומות שישראלים ישתלבו בהם יפה מאוד במקום פועלים זרים. ועוד משהו, זה רק אני או שרוב האמהות החד הוריות (שמופעיות בטלוויזיה) , החסרות אמצעים, הן בעלות פלאפונים, משקפי שמש, שיער צבוע, סיגריות יוקרתיות,תכשיטים רבים וציפורנים מסודרות ? האם אלה חיים של עוני ? אמא שלי עובדת והיא לא מרשה לעצמה לקנות משקפי שמש, ופלאפונים זה דבר יחסית חדש במשפחה שלנו.... מסקנה: כנראה מי שעובדת ויש לה קצת כסף מפנה את אותו הכסף לדברים שוליים ואח"כ הולכת להפגין מול משרד הראש האוצר.....

אני גם חושב שהגזמת...

כמו שכולנו יודעים המצב בארץ ממש רע מכל הבחינות: חברתי,כלכלי,חינוכי. המצב מדרדר מיום ליום ומגיע לשפל שאיש רוצח איש- כי אין כסף. במצב כזה כולם צריכים להתאחד ולא לבכות על זה שהורידו לך את המשכורת מ-6,000 ל-5,000 כי כל אחד ואחד ממנו צריך לתרום למדינה-במצב קשה!. אני לא מסכים עם האימהות אבל מצד שני אין להם כסף אשה לבד עם 500 שקל וחמש ילדים לא יכולה להסתדר לבד. אבל אם מוצאים לה עבודה ועכשיו היא מקבלת 1500 היא לא צריכה להתלונן- היא צריכה להסתדר עם מה שיש ולא להיסתכל על השרים שמקבלים מיליונים בשנה ולהגיד למה אני לא הם?? בוודאי שהם מגזימים וצריך להוריד להם מהמשכורת אני מקווה שיורידו להם ויתנו את זה לחינוך, לסל הבריאות ולעוד דברים חשובים יותר

טוף אז אני ../images/Emo26.gif

אולי אני לא ממש מעודכנת ואני גם לא הכי מבינה בכל התוכניות הכלכליות. אני לא בנאדם שאוהב להתעסק בפוליטיקה כי זה לא בשבילי, לא מתאים לי וגם לא ממש מעניין אותי... אתם מתווכחים למי מגיע מה וכמה, ונכון- אריאל צודק- כל המנכ"לים הרוויחו את הכסף שלהם בכוחות עצמם ובעבודה קשה (למרות שלדעתי זה לא מצדיק את המשכורת ה-ע-צ-ו-מ-ה שהם מקבלים בחודש (יותר ממה שבנאדם ממוצע מקבל בשנה)) אבל (אבל די גדול) רחלי צודקת ויערית צודקת- צריך לחלק כאן את הכסף אנשים! נראה לכם הוגן שאנשים שרוצים לעבוד ואין להם איפה ישבו בבית כשכל המנהלים הגדולים מקבלים סכומים שהם רק יכולים לחלום עליהם?? אתמול אם מישהו כאן ראה גרייניק ואלתרמן- פינת הבישול של חזי- הוא אמר שלחבר שלו אין כסף לקנות ארטיק כי אבא שלו עובד ובאבטלה הוא קיבל יותר... יש מקרים כאלה לידנו ואנחנו לא רואים או שבוחרים לא לראות. אז אולי אני לא ממש מעודכנת ואני גם לא הכי מבינה אבל אני יודעת שצריך לעשות כאן משהו ומהר להגיד לכם תאמת אני סומכת על ביבי

tiki tiki

New member
כמה דברים..

עד עכשיו לא היה לי כוח לקרוא את ההודעות הארוכות שלכם אבל קראתי אותם עכשיו ויש לי כמה דברים להגיד.. אריאל, מה שאמרת שיש חברות שתורמות מהמוצרים שלהם- אולי הם עושות את זה אבל בד"כ לא מזה שהם רוצים לתרום- בשבועות באה לנווה מיכאל מסחרית מפוצצת בעוגות גבינה (המגעילות) של שטראוס, ובכלל לא היו ילדים בפנימיה! והם הביאו את זה רק כי לא היה להם מה לעשות עם זה!! קינלי, מזל טוב ענקי!!!! פבפ, אתה צודק לגמרי! גם אני חשבתי על זה כשראיתי אותם בחדשות, במקום משקפי שמש הם יכלו לקנות אוכל..וגם הייתה ילדה אחת שהיא הייתה בת של אמא חד הורית וראו אותה מתחילה להתאפר וזה.. אבל עדיין, אני חושבת שהממשלה צריכה להעלות את הקצבות של האמהות החד הוריות כי מה שהם מקבלים זה סכום ממש קטן שבלתי אפשרי לחיות איתו! ראיתי שהייתה אמא ל3 ילדים שקיבלה 1000 ומשהו ש"ח כל חודש. זה כלום! אממ..זהו..

למעלה