היום ..

tailka

New member
היום ..

הבוסית שלי בגן שהיא באמת מותק עברה את הגבול .. לדעתי אני הולכת עם קרחת (כשאני עושה מכונה אני עושה על 0) וטוב לי עם זה ונוח לי עם זה היא אמרה שאני צריכה להשאר על אורך ארוך יותר כי זה עושה לאנשים אסוציאציות למחלות מסויימות (סרטן ודומהן ...) וזה יותר מידי ואם אני פוגשת אנשים מסויימים .. הורים .. אני צריכה להתחשב ברגשותהם .. ובלבהלהבלה ... אמרתי לה שאני אנסה להשאר על אורך ארוך יותר .. כי ראיתי שאי אפשר ממש להסביר לה מה דעתי על מה שהיא אומרת .. וזה הזכיר לי את מה שאמרתי ללי - שזכותם של אנשים להגיד .. גם הרצל אמר ..

בעקרון זה נכון

אחותי היא זאת שכל הזמן מנסה לעודד אותי להיות מי שאני גם מבחינת הופעה חיצונית ומכל הבחינות ולשים ז*ן על מה שאנשים אחרים אומרים, מצד שני קל להגיד... אבל בפועל, לפחות לי זה מאוד קשה ליישם. מאוד קשה לי אם בכלל אפשרי להתעלם ממה שאנשים אומרים/חושבים עליי. אצלי למשל, יש לי חזה גדול ופעמים רבות אני הולכת בלי חזיה. לא נוח לי.. מה לעשות. אבל אז תמיד יהיו כאלה שיעירו (ותאמיני לי, יש כאלה שאין להם בושה וחייבים להעיר גם על דברים כאלה). וכשההערות האלה מגיעות מאוד קשה להישאר עם המחשבה הזאת של "זכותם להגיד" ו"שיקפצו לי". אז אם את מצליחה להתעלם ולעשות מה שמתאים לך אז.. אני מסירה בפנייך את הכובע.
באמת מעריכה מאוד אנשים שלא שמים על מה שאומרים עליהם ונאמנים למי שהם ומה שהם מרגישים. אני יודעת שזה מאוד לא פשוט... (אגב, באמת יצא לי להכיר בחורה, במרכז ליוגה, שנוהגת לעשות קרחת, דבר שגורם לה למשוך הרבה תשומת לב. אני אישית באמת מעריצה אותה על האומץ).

tailka

New member
הבנתי

אותכם היה ממש יפה לשמוע את מגוון הדעות .

אני מבינה את הגננת

שעברתי את הכימו לפני יותר מעשים שנה , תץמיד אמרו להכין פאה נוכרית , ועשיתי פאה מדהימה הלכתי איתה רק שבקרתי את סבא וסבתא או פעם אצל חברים לרוב הלכתץי עם כובע של דתיות ומכנסיים , בבית הסתובבתי עם קרחת הקרחות שלי עברתי בפעמים בראשונה בגלל כימותרפייה , התחלתי עם שיער עד המותן והקרחת היתה בראש למעלה באיזור של הפוני עד אמצע הראש אחרי כמה חודשיםפ של חופשה החליטו על המשך ההקרנות , בנתיים צמח תלתלים משכעים אז הסתפרתי קצר בעורף ולמעלה תלתלים , והעור נשרף בהקרנות , כל העורף היה קירח ושחור השתמשתי בצעיפים לטשטש את העור השרף וזה נמשך מספר חודשים עד שצמח שיער , וגם צמח שיער מאד דליל ואמי לא יכלה לראות אותי בשיער קצר אף פעם , כי עבורה שיער קצר = סרטן ואכן שהסתסר שאני עם סרטן השד עשיתי שוב קרחת , כי היתה נשירה מפחידה את צודקת שכל הגברים מעדיפים קרחת אבל יד מעט שיער על הראש ויש הרבה נשים שנסתפרים קצר , אולי תשאירי מעט שיעור על הקרקפת כי השיער הוא מסגרת שד הפנים, הקרחת מבגרת מאד ומלחיצה אנשין שיער מעיד על בריאות ושפע , זה באיניטקטים במולדים שלנו מבינה אותך אבל תביני גם אותנו , אני שנים הלכתי קצר ככה היה קל להיות מסודרת במילים כיום יש לי שיער עד הכתפיים ולרוב הולכת אסוף , אבל השיער נותן מסגרת לוגבולות לפנים לכן מציעה לך להסתפרק קצר אבל לא ממש קרחת , תחשבי על אנשים כמוני ויהיה לך נעים יותר

שירשולי

New member
מה זה השטויות האלה ..מה הבעיה...

קרחת למי זה בדיוק מפריע?? ניראה לי שרק לה??? וזה אומר אסוציאציות של???סרטן וכ'ו שטיות..שתגיד את האמת... אבל אם זה התנאי להשאירך העבודה אז תעשי קצת פחות במספר, זה לא כזה נורא אני מקווה. אני מצטערת שאת צריכה לעבור את זה במיוחד על סתם קרחת. שמחר יהי לך יום נפלא בעבודה

מצד אחד מבינה אותה ואת הכוונה שלה, מצד שני-

הבחירה היא לגמרי שלך איך להסתפר, מה לגבי להתחשב ברגשות שלך. אני חושבת שבהחלט היא חצתה גבול.

wood walk

New member
תמשיכי להיות עם קרחת ואל תקשיבי לאף אחד

זה מה שאת אוהבת וזה מה שאת רוצה? נהדר. אני בעד אנשים כמוך שנאמנים לעצמם. הבעה ונאמנות עצמית הן תכונות מעולות ולכן הן גם חוקיות כל עוד לא פולשות לעולמם של אחרים. עם זאת, בואי לרגע נראה איך הדברים נראים מעולמה של הבוסית שלך. אני מניח שמדובר בגן ילדים ושהבוסית היא בעלת הגן וגם אם לא, ניחא. בעולם שלה, היא צריכה להבטיח את המשך קיום הגן, חינוך הילדים לערכים אשר על פיהם רוצים ההורים שילדיהם יחונכו (לצערינו, לא תמיד אלו הערכים הבריאים ביותר לילד), הבטחת שקט נפשי להורים, פרסום שמו הטוב של הגן והצלחתו העסקית. ייתכן ואני לא מדוייק בדבריי, אחרי הכל אין לי מושג איך פועל גן ואני בטוח שאת יודעת בנושא הרבה יותר ממני אך מספיק שהבנת את הרעיון בגדול. עכשיו, בעניין שלך, כל עוד את נמצאת בגן וחשופה למגע עם הילדים וההורים, יתכן והמראה שלך ללא שיער מושך תשומת לב מצד ההורים והילדים והגננת חוששת שיהיו לכך השלכות שליליות על הגן (פרנסתה). אני, באופן אישי, הייתי רוצה שהילדים שיהיו לי, יהיו חשופים גם למראה שיער קצר אצל בחורה, אנשים בעלי צבע עור שונה משלהם ועוד מאפיינים נוספים שלדעתי בריאים לפתיחותו של הילד לתפיסת הסביבה. אגב, יתכן וזו גם דעתה של הגננת אך מתוקף תפקידה, היא צריכה לקחת גם פרמטרים נוספים בחשבון כמו רושם הגן, שביעות רצות ההורים וכו'... ייתכן ואין בדבריי מספיק כדי להפיג ממך את כעסך אך אם כן - מה טוב.

למעלה