היום

y2in1

New member
היום

הילדה לא יודעת בעלי התאבד אני לא יודעת מה לעשות אם עצמי

איך מספרים את האמת?

אינני ממנה עצמי לתפקיד פסיכולוגית. אבל, אין לי ספק שעלייך להיוועץ בדחיפות עם עובדת סוציאלית, אותה תוכלי לפגוש באמצעות פניה ללשכת הרוחה באיזור מגורייך. אין לי ספק שעולמך מבולבל ואת חשה שהוא חרב עלייך. אבל, בעזרת יעוץ נכון תוכלי לספר לילדתך את האמת ולא להסתירה. אין לי ספק כי אז גם תחושי הקלה כשלא תזדקקי להסוואת האמת ולתירוצים שיתגלו מאוחר יותר כלא ראויים ונכונים. אובדן הוא אובדן ותחושת השכול הנה קשה בלאו בכי, מבלי להסתבך בהסוואות של סיבות המוות. אני מניחה שתוכלי לומר לה בשקט שאביה שם קץ לחייו מסיבות כאלו ואחרות. העובדת הסוציאלית ופסיכולוג מקצועי יעזרו לך ולבתך להכיל את האמת ולעבור הלאה. מחבקת ותומכת טלי

טטי22

New member
y2in1

קודם כל משתתפת בצערך. מאוד מציעה להתייעץ עם איש מקצוע. לא סיפרת בת כמה הילדה וזה בטח ישפיע על הדרך שתבחרי להתמודד עם השאלות. את יכולה לפנות לעובדת סוציאלית ברווחה במקום מגוריך. זו התמודדות לא פשוטה ואת יכולה לקבל עזרה.

yamkachol

New member
משתתף בצערך.

אשתי ז"ל התאבדה לפני כארבע שנים. נשארתי עם חמישה ילדים בגילאי בי"ס. קבלתי עזרה מלשכת רווחה, וכן מפסיכולוגית של ביה"ס. העזרות שקבלתי עזרו (ועוזרות) לי מאוד לבנות לי ולילדי חיים אחרים, טובים עד כמה שאפשר עם כל הכאב,הגעגוע והשאלות ללא תשובות. טוב עשית שפנית אלינו. יש גם פורום "אנשים שיקריהם התאבדו" - לידיעתך. כן, המצב באמת קשה מאוד ואת מתמודדת -זה מה שיש לעשות. חשוב שתדאגי לך ולבתך לתזונה רגילה, לשתות מספיק ולישון מספיק. כל אחד עושה מה שהכי פחות עושה לו רע. תרגישי חופשיה לפנות.

y2in1

New member
תודה

לא אכלתי כבר יומים הילדה אצל ההורים אין לי כח לכלום

מה קורה היום?

תחשבי על הבת רק את נותרת לה ,למענה את צריכה לאגור כוחות ולהתעורר תבקשי עזרה מהעו"ס ותנסי לארגן לכם עזרה נפשית להתאושש קמעה את בטח תצטרכי לספר לה על זה , תתיעצי איך לעשות את זה

y2in1

New member
מחר יש לי פגישה עם פסיכולוג

הילדה אצל אביה, בעלי הקודם אז לפחות היא לא רואה אותי בוכה הינו נשואים פחות משנה

עד אז אל תשארי לבד

לכי להורים שלך , אם יש לך הורים, או אח או אחות מה שחשוב אל תארי לבד עד שתראי איש מקצועי שיעזור לך תראי הוא בחר לסיים את חייו , אבל את חיה ויש לך מחוייבות לבת שלך תנסי לחשוב על האמהות שלך אולי זה יתן לך כוחות לשרוד עד שתגיע עזרה מקצועית שתגרום לך להתאושש אבל את צריכה להבין יש פתגם "אפשר להביא את הסוס לשוקת - לא ניתן לגרום לו לשתות " את גם צריכה לרצות להתאושש , בשביל זה ביהדות יש את השבעה והקהילה התומכת בשבוע הראשון להתרגל למצב ולהתאושש, אחרי השבעה קמים וממשיכים לחיות עד ה30 שממשיכים את מנהגי האבלות ביהדות נתנו על זה את הדעת ויעדו 30 יום להתאושש מהאובדן , קחי את הזמן שלך ונסי להרגע , ותביני הוא עשה מעשה לעצמו, את ממשיכה לחיות ולך יש התחייבות לבת שצריכה גם אמא , אבא לבד זה לא מספיק , זה לגדול בחסכים של אמא תומככת ואוהבת מה את אומרת, תנסיח קצת להרגע הערב? אולי ללכת לישון קצת לתת לגוף לנוח מעט?

למעלה