היום

tailka

New member
היום

הייתי בבית תכננתי ים של תוכניות הייתה לי רשימת משימות והייתה משימה לבנות שיעור לעבודה החדשה (במכון כושר לילדים) שהיא כולם בה נחמדים וחייכנים והמקום ציבעוני ויפה וכל פעם שאני מתחילה להתעסק בעבודה אני לא מצליחה להתעלם מתחושת הבטן שפשוט לא בא לי לעבוד שם בעיקר בגלל תחושת בטן , אבל גם בגלל שיש לי מעט שעות ושהיא לא הייתה לגמרי גלוייה איתי בכל מה שקשור לכסף ושאני מפחדת שכמו הבוס הקודם היא תעלים לי את המשכורת ואין אין לי כוח לרדוף אחרי הכסף שלי חוץ מזה שהיום עשיתי מעט מאוד וחשבתי שאני אתחרפן מזה (כי אני כולי היפרית) ויודעים מה ? לא התחרפנתי זו הייתה מנוחה ממש טובה לקראת החלק העמוס של השבוע עשיתי קצת מכל דבר קצת ניקיתי קצת למדתי קצת ראיתי טלויזיה קצת .. ומצד שני לעשות כלום זה מעייף .. אני חייבת להזיז את עצמי...

thankful

New member
למה ראיתי "תכנתני ים" לא יודע ... כנראה כי כל

הזמן הראש שלי עסוק בלחשוב איך למצוא משהו לעבוד בתכנות ... נו טוב , אז תכנתני ים הם אנשים עם מחשבים ניידים שמתכנתים באויר הצח ליד הים

שעובדים עם הראש

גם שיוצאים מין העבודה המחשבות ממשיכות איתכם בשביל זה לא צריך משרד ממוקם , הראש ממשיך למצוא פתרונות לבעיות בתהליך אבל ניתן לראות שיותר ויותר מקצועות עובדים מהבית באמצעות המחשב ואת המחשב הנייד אפשר לקחת איתך לאין שאת הולכת

אז אולי שווה לחפש עבודה אחרת?

אם מכלתחילה את לא מעונינת, למה להיכנס לשם? ולא לעשות כלום זה נחמד לפעמים, אני צריכה ללמוד את זה. יש לי פעם בשבוע יום חופש מהעבודה כי אני גננת, ותמיד היה בו או לימודים או טיפולי שיניים או שניקיתי ועשיתי כביסות בבית. לא מסוגלת לנוח לרגע

קל להכנס למצב של אי עשייה

אבל קשה מאד לצאת ממנו לעשייה חזרה והיום חופשה שניתן לך כגננת נועד כדי למנוח את השחיקה שלך כגננת אולי לקחת משהו שיעשיר את היכולות הטיפוליות שלך וגם לעשות סידורים זה לעשות יקירה שלי ,קצת למנוח זה נפלא בשביל זהב טוב השבת בחיק אהובך רק אל תכנס לבטלה ביום חופשי באמצע השבוע, נכנסים בקלות אבל וקשה לצאת מזה, אומרת מנסיון אישי

איזו בטלה???

הבחור מתחנן בפניי שאני אנוח קצת, כי איכשהו תמיד כל יום חופש שלי הולך על הסידורים, כביסות, קניות לבית ועוד כל מיני מסביב, ואל תשכחי שרק בשבועיים האחרונים יש לי יום חופש אמיתי, עד אז למדתי כל יום רביעי.

אשת חייל מי ימצא

מסתבר שהוא מצא , שמחה לקרוא אותך לאחרונה שמחה שהחיים נראים ככה עבורך, יקירה אשה מיוחדת כל כך ואני זוכרת את הנערה שלא בדיוק ידעה איך יראה העתיד שלה בתקופה קצרה בנית לך חיים מגוונים מלאים בעשייה

למעלה