היום

greeneye

New member
לפעמים אני תוהה אם את באמת אוהבת או

תם... אח של דריקס זה סרט (שעוד לא ראיתי) עם פרידמן כשהוא הרבה יותר צעיר ופעור! (טחחח המילה הזאת מצחיקה...
)

greeneye

New member
איזה סרט מקסייייייייייים

איזההההה מתוווווק פרידמןןןןןן כזה קטנטן!!! (אגב, הוא נורא זהכיר לי את חלומות בהקיציס כשהוא התחיל לצעוק ולקלל...טחחחחח לא יודעת למה....) הוא כ"כ חמוווווווווווווווווד
טחחח כשהוא קרא להם אשכנזים.....הוא לא אחד בעצמו?
מתוק מתוק מתוווק

mati88

New member
חחחחחחח "פרידמן"

יש שם יותר אשכנזי מזה? חחחחחחחח....איזה מאמי הוא בקטע הזה די....חחחחחחחח.....הכי הוא קרע אותי בקטע שדני שטג והוא יושבים כזה ומדברים והוא כזה מסמיק....חחחחח...."לא אתה יודע....זה לא נהוג אצלנו...." חחחחחחחחחחחח....ואז הגיע קטע....לאידעתי מה לעשות עם עצמי כבר מרוב שנקרעתי... "אבל הייתה לי פעם מישי..." וכשהוא התחיל לספר לו על מה היה ("אז היה לי אומץ ו....נישקתי אותה...") יוווווווו איזה מצחיקול....חחחחח....הוא ממש חמוד..הוא כמו ילד כזה קטן.....חחחחח..... פשוט מלך. אין מה להגיד יותר. מלך.

Testicles

New member
אוףףף... לפעמים נראה שלכולם יש

תבל דיגיטל ורק לי לא! וכל התוכניות הטובות נמצאות שם
לעזאזל עם הקפיטליזם הזה! אופס.. נפלט לי...

kfm

New member
יאאאא הוא כזה מתוקקקק../images/Emo99.gif

אהבתי הכל. פשוט הכל. אהבתי נורא תקטע עם"זלא מקובל אצלנו.." אבל כבר אמרו אז אנלא ארחיב..... חח אהבתי את הקטע עם הכדורגל שהוא חזר על משאמרו לו כבר....חח מילה במילה.. וכשהרביצו לו והוא נפלללל ארררר איך התעצבנתייייייי (אפילו שזאת בערך הפעם ה7 שאני רואה תסרט) צעקתי עליהם שיפסיקו להרביץ לו....הוא היה כזה מסכן....

greeneye

New member
../images/Emo45.gif

אהבתי שהוא קילל בסוף. סוף סוף הוא גבר ולא נותן שידרכו עליו! שלמה החמדמד. איזה בובבבבבבבב כזה קטן וצנום.

kfm

New member
צנום!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כמו טוסט!! ח עזבי אני רעבה..
נ.ב למה הוא עצר כשהג'יפ רדף אחריו?! כלפם שאני רואה את זה אנלא מאמינה שהוא עשה את זה שוב....הוא היה יכול לברוח לשדות או משו....למקום שהג'יפ לא מגיע!

mati88

New member
אני גם חשבתי על זה...

ואז נזכרתי שזה ג'יפ, יענו רכב שטח, מגיע לכל מקום...חוצ מזה מסכן, לא ראית איך הוא הזיע?! עוד שניה מת שם... איזה עצוב הקטע שהוא מתפלל אחרי שמגלים שהוא לא האח של דריקס! וואי....אחד העצובים....

kfm

New member
נכווווווןןןןןן וואייי איך היה עצובב

שהוא כמעט בכה כזה....ושהוא היה מסכן כי כולם שנאו אותו....(איך אפשר?!)

greeneye

New member
../images/Emo45.gif

למה לשנוא שאפשר למות עליו?! לא מבינה את זה. והגופיות בשנת 93 מפחידות ברמות.

Yuvalenko

New member
מי זה פרידמן? ולמה אתם מחבבים אותו?

אתם מעריצים שלו ממש? או סתם מדברים עליו טיפה? אני לא מבין.

פIלי

New member
טוסט זה בכלל צנים.. לא?

בכל מקרה, הקטע של צחי נוי שהוא צועק "דריקס יא גורנישט!" ורץ עליו פשוט קרע אותי...

למעלה