היום

Don Nirtin

New member
היום../images/Emo70.gif../images/Emo87.gif

החתונה שלי
זהו שרשור בירור האם למישהו מסיבה כלשהו לא קיבל את ההזמנה שהגיעה לו. ולבדוק האם כולם קיבלו וכולם יגיעו. (באסה עלייך שרון
) נתראה בשמחות...

Guid

New member
גם לך?! O__O

אני אהרוג אותם!!!!! עד שהצלחתי להתקין את זה ביום שישי, הוא עושה לי עוד פעם את ההורדה של הפאץ'!!! ניר, יש מצב שאני לא אהיה. הפאץ' עדיין בהורדה ואני צופה בעיות... >_>

D amaged R oses

New member
מה??? זה לקח לי מיאית השניה ב3 מחשבים

זה לא פאטץ'-פאטץ'.. זה תיקונים של באגים, שאני מתערבת שהם לא הצליחו בזה

Guid

New member
טוב, אני לא אתכחש לזה שהמחשב שלי זוחל... XD

הפאצ' של לא הבעיה... חלונית הפין אינה עולה

וכנראה מדובר בבעית ספק אינטרנט שיש להם בעיית תקושרת עם שרתי נקסון כי גם לגלית ולנעמונת יש את אותה הבעיה

deisy

New member
הם נוראיים

נראה לי שזה קשור ל 012 באמת רק שאין לי מושג מה לעשות איתם, לנתב את ה IP הם מוכנים רק בחבילת גיימרים אלוהים איזה סתומים יושבים שם! פשוט נוראי!

הטיZרית

New member
כן..

גם בפעם הקודמת אחרי הפאטצ' לפני האחרון.... בדקתי ביחד עם 012 חוצ מהאנטיוירוס אצלי גם הייתה בעיה מהם....

deisy

New member
טוב אי אפשר לצאת מהם

מחר אני אנסה לדבר עם שירות הלקוחות שלהם ולקבל חינם את חבילת הגימרים כי כל העניין נוסע משטויות שהם עשו.. אם לא אני פשוט אעבור ספק וזהוא.. אני אעדכן מה תשובתם...

../images/Emo51.gif

ולא שווה לעבור ספק... כי תאכלס הם טובים.. רק לפעממים יש להם פאדיחות

כן גם לי לא פעם ראשונה איתם

אבל זה סתם בעסה לעבור ספק... כי גם לאחרים לא חסר בעיות

deisy

New member
אחרי מריבות והרבה עצבים

קיבלתי חבילת גימרים ללא תשלום נוסף... התעקשתי שהם יצרו לי את הבעיה כי לפני שבוע היא לא היתה קיימת... והתמיכה הטכנית שלהם לא יכולה להפתור את הבעיה... אמרתי להם, או שתחזירו את המצב לקדמותו או שתעשו משהוא אחר - אבל מכיוון שאתם יצרתם את הבעיה אני לא מתכוונת לשלם תשלום נוסף בעיקר כשאצל ספקים אחרים אין את הבעיה ולכן הכי פשוט יהיה לי לעבור לספק אחר... נכון לעכשיו אני מצליחה להכנס ללא בעיה...

D amaged R oses

New member
../images/Emo45.gif!!!!! שהיו לי בעיות

מאחד הפאטצ'ים הקודמים שהיה הרבה DC, הם פשוט לא עזרו!!!! "תנסי ריסט, תנסי להתחבר שוב.." הם לא מבינים! ואמרתי להם, שיש לי רשימת IP ושיפתחו את זה.. הוא אמר לי "אין לי מושג מה זה אומר!" אז למה הוא יושב שם :| העיקר כולם ניסו לדחוף לנו חבילת גיימרים ואמרו ש"המהירות של האינטרנט שלכם לא טובה, תעלו אותה וזה יסתדר".. למרות שדברים כאלה לא אמורים לגרום לDC :/ קיצר, חמורים!!!!

למעלה