היום....

היום....../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo105.gif

היום זה נגמר...
זהו,עוד כמה שעות (די הרבה..) מאות ואף אלפי מעריצים של דוסון ברחבי העולם (ארה"ב..) יזילו דמעה אחרונה... המסיבות נגמרו,ואפילו ההקרנה המיוחד בניו-יורק...זהו... ולנו נשאר רק להמשיך לראות,להנות,ולחכות לסוף...
כמה תמונות חדשות.. לא ספוילרים!

מרילנצח

New member
אוח הם כאלה חמוטים!!!!!!!

טלוש אחלה תמונות....
ואגב זה רק אני או שקר ממש נראה טוב לאחרונה???

LillipooT

New member
איז התמונות יפות.. ../images/Emo4.gif../images/Emo60.gif

זה מדכאאאאא!
והחברים החדשים בהחלט חמוטים!

Dawson girl

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!

אני לא רוצה שזה ייגמר... למה זה חייב להגמר?!
הם כאלו חמודים...וסופסוף ג'יימס מראה את עצמו...
אבל למה ביזי לא שם?? *כן, תמיד יש לי טענות* אוף, למה זה חייב להגמר??. אני מתה על הסדרה הזו... ואני לא יכולה בלעדיה (כן, אני מודעת לעובדה שאחרי ההצהרה הזו טל תעיף אותי ישר למוסד גמילה).... איזה תמונות מדהימות... טלוש- תודה נשמה.. וגם על האס.אם.אס היום.. תודה בובה.. ואגב עדכונים על המבחן באנגלית: קיבלתי 81!!!! ועם עוד 10 נקודות שמגיעות לי זה 91... אני כל כך שמחה!! נמש

GaLi17

New member
תגידי טל...

היה שידור בארה"ב כאילו של סיום העונה והשחקנים עלו לבמה?????? אם כן זה ישודר בארץ???

זה לא קורה../images/Emo70.gif ../images/Emo7.gif

סופה של תקופה גם אני לא יודעת מה אני אעשה בלי הסדרה הזאת. עצוב. אפילו עצוב מאוד.

שימו ../images/Emo23.gif

כל מי שבאיי סי קיו, בחלון של ההודעות למטה יש פרסומת לפרק האחרון של דוסון קריק. איזה כבוד

בקשר לתמונות...../images/Emo105.gif

היתה הקרנה בניו יורק של הפרק לפני עיתונאים וכאלה ואז השחקנים עלו על הבמה וזה... אתמול בערב (3 בבוקר אצלנו) שודר הפרק האחרון(לתמיד
) בארה"ב בערוץ WB ועוד שבועיים הוא ישודר שוב למי שהדמעות מלאו לו את העיניים ולא הצליח להתרכז מרוב בכי...

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo105.gif

מי זה לעזאזאל
זה קווין וויליאמסון!!!!!!!!!!!! אני מבקשת להשתחוות!!! עכשיו!! *משתחווה* הבנאדם הכי גאון בתולדות ההיסטוריה!!!! (מי שלא יודע
..הוא היוצר של דוסון קריק..)

חחח.... הרגת אותי טל....

מצטערת על הבורות
..... וגם *משתחווה* בנוסף!
וואי, באמת לא נעים, אבל מצטערת - לא ידעתי!!!
אני לא אחזור על הטעות בעתיד!

../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif../images/Emo105.gif

שמחה שחזרת בך...
הבנאדם הוא האבא הרוחני של כולנו! *משתחווה*

זהו....../images/Emo105.gif

קמנו היום בבוקר לעולם בלי דוסון קריק!!! איך ההרגשה? נוראית!!!! כמו שליאת אמרה,זה סופו של עידן,סופה של תקופה נפלאה,של סדרה נפלאה... אני עדין לא מעקלת כל כך....זה פשוט נגמר!

קטע מפרק הסיום...../images/Emo58.gif../images/Emo105.gif

אני לא יודעת אם זה ממש מהפרק האחרון או מהפרקים האחרונים שמתרחשים בהווה(621,622) בכל מקרה את הקטע תראו כאן.

באמת הרגשה נוראית ../images/Emo7.gif

אבל
לנו יש עוד כמה חודשים עד שזה יקרה, אז בואו נתענג על מה שנשאר ונתאבל אח"כ.

למעלה