היום , 4 באפריל

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
היום , 4 באפריל

1975 - נהרגו 155 ילדים יתומי מלחמה ויאטנמים בהתרסק מטוס הצלה אמריקאי בהמראה מסייגון 1968 - מרטין לותר קינג, מנהיג תנועת השוויון לשחורים, נרצח בממפיס, טנסי. 1965 - משלחת ראשונה של נוער יצאה לביקור במחנות ההשמדה בפולין. 1887 - לראשונה אשה ראש עיר : סוזנה סאלטר נתמנתה לראש העיר ארגוניה, קנזס.

ליידילי

New member
תזכורת

עשית לנו... ואנו נזכרים בכל אלו...ובאחרים ע"י כך... תזכורת = נוסטלגיה?|

magy

New member
לא בטוח, אבל אני משתדלת

שזו כבר מילה לא תקינה......("תשתדל", אומרת המורה לתלמיד העצל, אתה יכול יותר) קרובה יותר לשידול (נדבקתי מאלומיניום) שדולה (לובי) שידלובסקי (מנועי בית שמש) שד"ל - היה משורר כזה? משתדלת......... וכמעט כתבתי ....משתגלת........ לא. אני רק משתדלת.

redredole

New member
וגם אני

נולדתי ב4 לאפריל אבל זה באמת נוסטלגיה..............

magy

New member
מזל טוב לך, רד, באחור של יום

ובכל זאת, כל טוב.

טרה10

New member
אמרת שידלובסקי..אז ככה בקבוצת כנרת

היה חבר אהרון שידלובסקי ולו היה אח בשם יוסף. יוסף הוא שייסד את מפעל ´מנועי בית שמש´ למרות שחי בצרפת. ואילו אהרון שהיה שליש מ´שלשת הרעים´ מושג מימי העליה השניה ויסוד קבוצת כנרת, כשהשניים האחרים הם מאיר רוטברג מייסד ´המשביר המרכזי´ כשהיה בצורת ולא היה מה לאכול.. לחביירים בארץ.! והשלישי היה בן ציון ישראלי שנהרג ב´אסון מעגן´ שנזכר כאן בימים אחרים. בן ציון הנ"ל הוא שהביא את התמרים יחד עם יאני אבידוב מנהלל מעיראק, שאוסרת עד היום להוציא שתילי תמרים שמהג´ול הוא הזן הטוב שביניהם. כל אלה היו ´רק´ עסקנים בפי אלומ´ ולא היא- אלה הם בוני מדינת ישראל שעשו למען הציבור ולא למענם. למעשה כל גידול התמר בארץ מבוסס על מעשיו של ב"צ ישראלי. ונשוב לאהרון שידלובסקי שסירב לתמיכה של אחיו העשיר יוסף. אולי נבנה בכנרת משהו..בכספו..וגם בזה איני בטוח עלי לשאול את ידידי משם. בקיצור היו אלה ששים שניות על אהרון שידלובסקי- ועל העסקנים.! שאפילו זקן לא היה להם רק שבנו של בן ציון אם איני טועה נפל..גם.! כך שעסקנות מובילה לכל מיני מקומות..לפעמים גם להקמת מדינה לאחר אלפיים שנה.

"I HAVE A DREM"

כך פתח מרטין לותר קינג את נאומו המפורסם, 3 עשורים אחרי, נראה שחלומו מתגשם. האפרו אמריקאים השיגו שיוויון בארה"ב והם נמצאים בכל עמדות המפתח. גם לי יש חלום - ובחלומי אני חיה בארץ של שלום. בחלומי נכדי הולך לצבא חיילי שוקולדה - מרצון- ובתשלום ולא לשרות חובה. בחלומי אני פותחת עיתון והמודעה בעמוד הראשון מודיעה על הולדת דב פנדה בגן החיות..... וברדיו והטלביזיה החדשות הכי חמות הן חדשות הספורט וכוכבי הקולנוע... ...... אמשיך לחלום....

magy

New member
אם את בעסקי חלומות

אני בשלישו הראשון של הספר "הנזיר שמכר את הפרארי שלו" מאת : רובין ס. שארמה סיפור - משל ומדריך רוחני. "ספר זה הוא מדריך יחיד במינו להגשמה עצמית בעידן סוער וקדחתני" - כותב על גב הספר, סקוט דגרמו, מו"ל Success Magazine ) קיבלתי אותו בחג. לא הייתי הולכת לקנות אותו. ספר לא יכול לשנות , לשפר, להיטיב את חיינו. אבל מצאתי בו משפט בקשר לחלומות.... "החולמים הגדולים , אינם מגשימים את חלומותיהם, הם מתעלים עליהם" (אלפרד לורד וייטהד) המשפט, חכם לכשעצמו.

magy

New member
וכמו לכל סופר מודרני, רב פעלים

בשיטות המכירה והפצת ספריו, יש לו גם אתר באינטרנט. לא הייתי בו. רושמת לכם את הכתובת.. אם מישהו יירצה ללמוד את שיטת "האושר התמידי" הוא מתיימר להפוך אנשים מבוגרים וזקנים, לצעירים במראם, אחרי קורס ולמידת "הסיפור המיסטי", לפחות ב- שלושים שנה.....אחורה. ולהעניק להם שלוות נפש, סיפוק מלא בחייהם. ומה לא???????????????? מעניין, אני רצה לשתול באדנית...שקל, כדי לראות אם יצמח לי עץ.....דולרים. www.robinsharma.com

ליידילי

New member
לעתים

משפט אחד טוב הופך ספר לשווה. בעת שספר טוב מרכיב משפטים טובים רבים ליצירה שלמה.

אוי מגי,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

המציאות היתה ללא נשוא אם לא יכולנו לחלום..... ותחשבי על זה... מי שנגמרו לו החלומות - חשוב כמת.. חלומות הם תקווה לעתיד שונה... לשינוי... לחיים!

magy

New member
א. לא אני כתבתי את המשפט בספר

ב. אני מסכימה איתו ג. להוריד את הירח , זה בלתי אפשרי, אז למה לחלום על הורדה????. ד. לחלום זה תקין, כל עוד עושים משהו, כדי להגשים אותו, את אותו חלום. ה. לחלום לבד, לעצמך, זה בסדר, כל עוד אתה לא יוצא בראש חוצות (קינג אינו דוגמא לכך, היה לו חלום בר - מימוש) וצועק את חלומותייך, הסביבה תחשוב שאתה סהרורי. החלום שלך, הוא שלך בלבד, לא נכס ציבורי. ו. כל התשובות נכונות ז. שייך לפורום אחר......
PP

redredole

New member
אבל לאישה הזאת

לא יהיה ז אבל בטח תגיע לחטא לאדם נחתך הזין בתאונת דרכים. הרופא יושב עם החולה ואשתו ואומר: נוכל להשתיל לך זין חדש קטן תמורת 2000 דולר בינוני תמורת 5000 דולר ענק תמורת 10000 דולר האשה אומרת: אני מעדיפה מטבח חדש

נשים נשים...../images/Emo68.gif

איש אחד הלך לרופא בגלל בעיה באיבר המין שלו (לא יפה לכתוב זין בשבת). אחרי כמה בדיקות הרופא אמר לו שבגלל שהוא השתמש בז´ שלו יותר מידי פעמים נותרו לו רק עוד 30 זיקפות. כשהאיש הגיע הביתה וסיפר לאישתו על הבעיה היא היתה נרעשת ואמרה לו: " אוי ויי, רק 30 פעם, אולי כדאי שנבחר כבר עכשיו איפה ומתי להשתמש בהן. בוא נעשה רשימה". "כבר עשיתי רשימה בדרך הביתה", ענה הבעל, " מצטער, השם שלך לא מופיע בה".

למעלה