היום , 4 באפריל

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
למה אסור , חונה????

שינה בשבת תענוג ולא התכוונו לשינה.....

עיניים

New member
../images/Emo141.gif מילים של שבת,,,,,

נכון, לא התכוונו לשינה,,,, הם בפירוש התכוונו ש: תענוז לגיין על מגרון זומאוויר,,,, אבל מה לעשות שגם גיונים על מגרונים יש בהם מן הקשקשת? אמנם קשקשת עם גיוונים אבל בכל זאת קשקשת,,,, ומקצתו מותר - כבר אמרנו?

magy

New member
ואני , נורא אהבתי את הודעתך

שהיא כבר נוסטלגית........ שומרת אותה מכל משמר..... כי היא יקרה לי עד מאד..... • אני אוהבת - עיניים / נוסטלגיה 16:28 20/10/20 את הפורום הזה בזכות הניהול. אוהבת את החופש כפי שכבר ציינתי, את החופש לבחור, לכתוב, להתבטא, את החופש לעשות מבלי שיציבו לי גבולות, ולא מבלי להתחשב בדרכים המקובלות... (למשל: למדתי להוציא את היד מהחלון בטרם אני סוטה מהדרך....) כאן- מצאתי את התנאים המתאימים. אין הערות ציניות, (ואם יש - מקבלים בהומור גם את תגובותי הציניות), אין מחיקות. לא מקצצים את ידי. מעלים נושאים כלבבי. אין הגבלות. אני אוהבת את הניהול כאן. ואת, מגי, יושבת במקרה בכסא המנהל. ולכן - אני אוהבת אותך. ככה. כמו שאת. אם תשתני - לא בטוח שתמצאי אותי פה. וסליחה על פתיחת הודעה חדשה. הנושא - נראה לי חשוב מספיק לכותרת. ח ו פ ש ה ב י ט ו י

מגי, מהר לטאג-ליין!

העיתונים של אתמול הלכו לפח ... אבל באינטרנט ה-כ-ל נשמר!

ליידילי

New member
סוף עידן התום

חונה חביבה העיתונים הולכים לפח, אך מערכותיהם שומרות על תכנם בארכיון שומרות מכל משמר. והאינטרנט במה פרוצה נשמר נשמר עד שלא... ליידי מייעצת : מה שאתם אוהבים - שמרו אצלכם במחשב ולא ברשת! ליידי - עדיין זועמת על וואלה ועל מעשיהם במיזוג יואל.

ליידילי

New member
באבוה בוה בוההההה

ועוד איך. זו היתה כוויה רצינית ביותר. ממש. חיסל לי באבחה אחת את האאופוריה המתמשכת שהייתי אפופה בה מרגע שנכנסתי לראשונה לרשת. מה שכן : זה גם סידר לי גמילה מההתמכרות לנט. אך אני עודי נזכרת בנוסטלגיה באווירה שהייתי שרויה בה עת ארוכה כל כך... ואל הנוסטלגיה, מצטרפת כצל התחושה שנגזלנו... כך שהכעס עדיין ישנו, בשל כך ועוד: כי הכבוד שיש לי למילה הכתובה, לפרי רוחם ויצירתם של אנשים, הינו ברמה של ערך. ערך עליון. ומה שאנשי וואלה עשו מקביל בעיני לשריפת ספרים. לא פחות. בקיצור התשובה היא :כן!

עיניים

New member
../images/Emo141.gif ועוד איך נשמר,,,,,,

את עוד לא יודעת כמה נשמר,,,, אפילו השיעור שקיבלת היום יישמר עוד הרבה הרבה זמן, אלא שספק אם תלמדי ממנו משהו,,,, אפילו עם הבנת הנקרא אינך מסוגלת להתמודד,,,, אוי,,, לבי לבי עלייך,,,,

תחסכי ממני את ה-"ליבי ליבי שלך"

ותתרכזי בנוסטלגיה או בהתחנפות לגברים שזו ממש במומחיות שלך!

עיניים

New member
יש לי מומחיות נוספת,,,,,

זה לקרוא ולהבין,,, כמו למשל לקרוא כמה את לא רוצה להישאר בבית ולקשקש עם השכנות בבית קפה. אבל מה ההבדל? את הולכת ל"עבודה" - ומקשקשת בלי סוף בפורום,,,,, אבל מה לעשות? יש גם מקרים מוגבלים, כמוך,,, משתדלים, משתדלים, ממש משתדלים אבל ללא הצלחה,,,, לפעמים זה בהודעות לפורום, ולפעמים,,,, עם גברים,,,,

מתה על חוש ההומור שלך ../images/Emo141.gif

שבת שלום לך עיניים.

עיניים

New member
../images/Emo141.gif כרגיל,,,,

משתדלת להתאים עצמי לסביבה,,,, כמו אז, שנהניתי מהנושאים שהועלו באותה תקופה, שרובם היו נושאים נוסטלגיים, והיה לי המון מה לומר, כן גם היום, כשהנושא המדובר ביותר לאחרונה הוא ה"קשקשת" - התאמתי את עצמי, והוספתי גם קשקשת משלי,,, הרי אמרתי לא פעם, וחזרתי על זה גם עכשיו: " מקצתו - מותר " ומה הבנת מגי? שאני יוצאת שוב נגד הקשקשת? לא רק שנשברתי, אפילו הצטרפתי,,,,

שקדי

New member
אם כבר שאלת עיוני............/images/Emo22.gif

עכשיו טוב כמו כל זמן אחר אבל לא במקום הקשקשת..........

עיינים יקירתי

עייפת אותי (רגע רגע, כאן לא מסתיים המשפט) הרי כל אחד מבין לפי מה שקרה עד כה לפי היכן שהוא היום וכו´ וכו´ וכו´ עד שלא נתת הבהרה הבנתי בדיוק כמו מגי אז טוב שהסברת
ואולי בפעם הבאה (סתם עצה בחינם, שווה לזבל) ישר תשימי את התרגום בגוף הסרט? אני עייפה עד מאד ממלחמות וכמעט פרצה פה עוד אחת שיהיו לנו ימים שקטים מבית ומחוץ

redredole

New member
באמת לא לשינה

אשה אחת מתכוננת לבילוי עם המאהב בביתה, מפשיטה אותו, מכניסה אותו למיטה, ולפתע היא שומעת את מכוניתו של בעלה מתקרבת לבית. "מהר, אתה חייב לקפוץ מהחלון", האיצה במאהב. "אני לא יכול, מותק, יורד גשם בחוץ", ענה לה המאהב העירום. "אתה מוכרח. אם בעלי יתפוס אותנו הוא יהרוג את שנינו". המאהב קפץ החוצה עירום ונפל ישר לתוך שורה של רצי מרתון שחלפה במקום. הוא התחיל לרוץ לצידם עד שאחד מהם שאל: "תמיד אתה רץ בעירום?" "כן", ענה המאהב, "אני אוהב לחוש את הרוח על עורי החשוף". "ותמיד אתה רץ עם הבגדים על הזרוע?", הציק הרץ שלצידו. "כן, כי ככה אני יכול להתלבש בקו הסיום, להיכנס לאוטו ולנסוע הביתה". "ותמיד אתה רץ עם קונדום על הזין?", הקשה הרץ. "לא", עונה המאהב, "רק כשיורד גשם"

magy

New member
חונה, לא ראיתי את הטגליין

אבל התפוצצתי מצחוק מהבדיחה של אדומי.....

עיניים

New member
../images/Emo141.gif אוי מגי, מגי,,,,,,,

התמימות נוזלת ממך,,,, חברתך החונה מיהרה לשמוח, והורתה לך לשים בטאג ליין את ההודעה שלך,,,,, יש חנות כובעים בפינת קינג ג´ורג´ אלנבי, למקרה ואין לה כובע בבית לאכול,,,, ועוד - הודעות מסוג זו שכתבתי לך ראוי לשמור מכל משמר, כי הן נכתבו אמיתי, וכל מילה היתה ברזל, אלא שאל לך לשכוח את כל החומרים הנפלאים שהיו אז בפורום,,,,,

למעלה