אם נכניס את זה להקשר נוכחיאירוע אוטובוס האמהות.
בסך הכל רצינו להגיע לעבודה, 3 נרצחו.
סליחה - תשובה ממש לא במקום. אכן הייתי על האוטובוס הזה, עברו 38 שנים, זה לא המצב כפי שהוא היום. אותם מחבלים השתלטו על רכב של קצינים ונסעו , לגמרי במקרה הם "פגשו" את האוטובוס שלנו. מראש לא היה ידוע להם איזה "דג שמן" עלה בחכתם.אם נכניס את זה להקשר נוכחי
לא מדובר באמהות תמימות או בעבודה תמימה
אלא אוטובוס שהוביל עובדים לכור הגרעיני,
ישראל מחסלת את כל העובדים שהיא יכולה בכור הגרעיני באירן
את גם נגד זה ?
כי זה אותו הדבר בדיוק,
אם מותר לישראל לחסל עובדים בכורים גרעינים
גם לעולם מותר לעשות אותו הדבר
כשמדובר על מוסר, הוא עולמי וכללי
אין מוסר אחד לישראל ומוסר אחר לעולם.
זה אותו מוסר.
אם את נגד אוטובוס האמהות, את צריכה להיות נגד חיסול מדעני גרעין אירנים
חבל שיש גולשים הרואים בכל דבר רע שקורה לישראלים בידי מרצחים, ההפך מהאמת.סליחה - תשובה ממש לא במקום. אכן הייתי על האוטובוס הזה, עברו 38 שנים, זה לא המצב כפי שהוא היום. אותם מחבלים השתלטו על רכב של קצינים ונסעו , לגמרי במקרה הם "פגשו" את האוטובוס שלנו. מראש לא היה ידוע להם איזה "דג שמן" עלה בחכתם.
חבל שכתבתי את הפוסט הזה.... במיוחד שהוא ממש לא קשור להקשר הנוכחי.
כתבת פוסט חשוב וכל ישראלי-יהודי אוהב ישראל יראה זאת כך. אישית אני מודה לך עליו, שכן על אף שאני מכיר כמובן את האירוע עצמו, לא הייתי יודע שהיום זה 'יום הזכרון' של נרצחיו. העובדה שיש יהודים (ככל שזה רלוונטי) אוטו-אנטישמיים אשר תומכים יותר באויבי ישראל ונוהגים להצדיק את מעשיהם הנלוזים כאשר הם מפגעים בנו, היא עובדה מצערת (אם כי קיומית), אך לא צריכה להרפות את ידייך מכתיבת פוסט כזה. חבל שתאפשרי לשונאי ישראל לפגוע בך פעם נוספת, עוד יותר משנפגעת באירוע המקורי גם כך.חבל שכתבתי את הפוסט הזה.... במיוחד שהוא ממש לא קשור להקשר הנוכחי.
הבעת את דעתי בטוב טעם!כתבת פוסט חשוב וכל ישראלי-יהודי אוהב ישראל יראה זאת כך. אישית אני מודה לך עליו, שכן על אף שאני מכיר כמובן את האירוע עצמו, לא הייתי יודע שהיום זה 'יום הזכרון' של נרצחיו. העובדה שיש יהודים (ככל שזה רלוונטי) אוטו-אנטישמיים אשר תומכים יותר באויבי ישראל ונוהגים להצדיק את מעשיהם הנלוזים כאשר הם מפגעים בנו, היא עובדה מצערת (אם כי קיומית), אך לא צריכה להרפות את ידייך מכתיבת פוסט כזה. חבל שתאפשרי לשונאי ישראל לפגוע בך פעם נוספת, עוד יותר משנפגעת באירוע המקורי גם כך.
התאריך הלועזי, בעברי עושים אזכרה בבית העלמין.כתבת פוסט חשוב וכל ישראלי-יהודי אוהב ישראל יראה זאת כך. אישית אני מודה לך עליו, שכן על אף שאני מכיר כמובן את האירוע עצמו, לא הייתי יודע שהיום זה 'יום הזכרון' של נרצחיו. העובדה שיש יהודים (ככל שזה רלוונטי) אוטו-אנטישמיים אשר תומכים יותר באויבי ישראל ונוהגים להצדיק את מעשיהם הנלוזים כאשר הם מפגעים בנו, היא עובדה מצערת (אם כי קיומית), אך לא צריכה להרפות את ידייך מכתיבת פוסט כזה. חבל שתאפשרי לשונאי ישראל לפגוע בך פעם נוספת, עוד יותר משנפגעת באירוע המקורי גם כך.
אז אני מבין שלפי ההגיון הבריא שלך, הם יורים טילים לריכוזי אוכלוסיה מבלי להזהיראם נכניס את זה להקשר נוכחי
לא מדובר באמהות תמימות או בעבודה תמימה
אלא אוטובוס שהוביל עובדים לכור הגרעיני,
ישראל מחסלת את כל העובדים שהיא יכולה בכור הגרעיני באירן
את גם נגד זה ?
כי זה אותו הדבר בדיוק,
אם מותר לישראל לחסל עובדים בכורים גרעינים
גם לעולם מותר לעשות אותו הדבר
כשמדובר על מוסר, הוא עולמי וכללי
אין מוסר אחד לישראל ומוסר אחר לעולם.
זה אותו מוסר.
אם את נגד אוטובוס האמהות, את צריכה להיות נגד חיסול מדעני גרעין אירנים
לא נשכח את האסון.אירוע אוטובוס האמהות.
מרכינה ראש בעצב לזכר הרצח ההוא.אירוע אוטובוס האמהות.
כל מילה בקודש.מרכינה ראש בעצב לזכר הרצח ההוא.
ו... תתעלמי מרעשי הרקע שמקורם במי שמלא בשנאה עצמית ושופך את מררתו על כל מי ומה שהוא יכול.
אירוע אוטובוס האמהות.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.