היום ששינה את חיי !

GUGI**גוגי

New member
היום ששינה את חיי !

התאריך 9/8/2000 יחקק לנצח בחיי וחיי משפחתי כתאריך המקולל ביותר בחיינו! היתי בבית הורי והטלפון צלצל.אמא שלי ענתה לטלפון...ואחרי 5 שניות הטלפון נשמט לה מהיד!!! תפסתי את השפורפרת מייד..ועל הקו היתה המזכירה הרפואית מחדר המיון בבית החולים איכילוב!! מה קרה שאלתי כשאני מרגיש כמו לימון סחוט במלחציים!! בואו מייד לבית החולים אמרה המזכירה בקול שלא משאיר לך ספק שמשהו רע אבל רע מאוד קרה!! מה קרה ..דברי זעקתי !!אבא שלך עבר לפני 40 דקות תאונת דרכים קטלנית!! טסתי מרחובות לבית החולים איכילוב ב-22 דקות כמו מטורף אחוז תזזית! כשהגעתי לבית החולים הבנתי(דיי מהר הבנתי)שמרגע זה החיים שלנו משתנים לתמיד!!סוללה של עובדות סוציאליות ורופא הסבירו לי מייד שעדיין לא ניתן לקבוע אם אבא חי או מת!! 20 דקות המתנתי עם אמי לידיעה שהוא חי..20 דקות שאני לי בכלל מילים לתאר אותם(אז לא מתאר) ואז.. אחרי אותם 20 דקות יצא הרופא המטפל מחדר הטראומה ואמר:אבא שלך עבר תאונת דרכים קשה המשאית שלו ועוד משאית התנגשו בכביש החוף לייד כפר שמריהו!!! ואז התחיל לפרט ....כמו בסופר מרקט!! שני רגליים מרוסקות . שני אגנים שבורים. צלעות שבורות . פגיעה בלב. פגיעות פלסטיות קשות בראש. ידיים חתוכות לכל אורכן.ופציעה קטלנית בראות!לחצתי לו יד ואמרתי תודה על שייצב את חייו .. לפחות בינתיים..!! מרגע זה שכב אבא חודשיים תמימים בטיפול נמרץ !! מורדם ומונשם.. ללא תזוזה ללא חיוך ללא סימן מעודד אחד בודד!! בזמן הזה עבר 40 שעות ניתוחים מבלי שידע אפילו..כולל כריתת חצי רגל!! הרופאים אמרו...(לא ממש במילים ברורות..שאין סכוי!) אנחנו אמרנו שהוא יתגבר שהאיש הזה חזק!! הוא בן 71 ועשה את התאונה כנהג משאית בזמן העבודה!!!איש מדור אחר.. דור שיום עבודה..זה יום קדוש יום חג!! מאז שהתעורר לפני כמעט 6 חודשים מהתרדמה בחדר מיון הוא עבר יסורים רבים מלחמות בזיהומים! בחיידקים קטלניים! בנפש של עצמו! ומעל לכל בהחלמה הפיזית בה הוא הוא מתגבר על מצב חדש של תפקוד עם רגל אחת שהפכה לחצי!! ורגל שניה שכף רגלה משותקת!! אבל אבא שלי תותח על .. הוא כבר ממש הולך עומד על שתי הרגליים גאה וזקוף!! ביום שישי התכנסו רופאיו החליטו והודיעו לנו!!שביום חמישי עוד שבועיים אבא משתחרר הביתה!! ישבתי לי..בשקט הדלקתי סגריה וחשבתי.. היה לי חזיון של כל מה שעבר עלינו מיום התאונה עד היום!! יש לי מחשבות שיחקקו לי בראש ובלב לנצח!!כמו למשל טלפון שעשיתי לחברה שלי טובה כשהגעתי ביום התאונה לבית החולים..ובכיתי לה בטלפון כמו תינוק!! שמונה חודשים של גהנום..שייסתימו עוד שבועיים כשאבא שלי יחזור הביתה! יחזור הביתה אחרי שהיה פצוע במצב אנוש! יחזור הביתה בדיוק ביום שבו לאמא שלי יש יום הולדת 62 במספר! יום שישי האחרון היה היום המבולבל בחיי..בלבול של אושר!!

gilaam1

New member
ניסים במשעולים.. - אתנה

כמו הפרחים, גם כשהם נדרכים ברגלים של צעדים עם כוחות מעולמות עליונים ישנם ניסים והם חוזרים לצמוח עם הרבה מאמץ ותקווה ואמונה שלא נאבדה עם כאבים.. זכות לחוות זכות להיות ביום של שמחה אני שמחה בשבילך גוגי ובשביל אמא וכל המשפחה.. שזרי האושר יחנו במשכנכם עם החלמה מהירה!!! באהבה אתנה.

מיכי

New member
כשהייתי בת 16

אמא שלי החליטה שהשנה אבא שלי לא נוהג לחופשה אלא נוסעים לחופשה מאורגנת של קק``ל באזור נס הרים, כמה סימלי השם נס הרים, הם נסעו ואני הצטרפתי אחרי יומיים. אבא שלי אסף אותי מהבית ב6:00 בבוקר וב7:30 היינו על האוטובוס לטיול. אחרי 10 דקות נסיעה האוטובוס איבד שליטה והתדרדר אבא שלי, סא``ל גאה קם מיד לעזור לנהג ונפצע אנושות,אמא שלי חטפה מכה בגב ולא יכלה לזוז ואני אינטינקטיבית נשכבתי על אחותי הקטנה שיצאה בלי שריטה אבל עם טראומות לכל החיים. אין לי מושג איך, אבל אבא שלי שהמשקפיים נשברו לו לוך העיניים ולא ראה כלום קם על הרגליים ראה שאני ואחותי בסר, דאג לאסוף את המסמכים, כל הזמן הוא ירק עוד ועוד דם, דאג להעלות את אמא שלי על אמבולנס שהגיע בינתיים ואז איבד הכרה לשבועיים. התברר שנפער לו חור בקנה הנשימה ונקרע לו מיתר קול והעיניים בכלל אין מה לדבר. אני ישבתי עם אחותי במזדרון ולא העזתי לבכות. אני כותבת עכשיו ובוכה על זה בפעם הראשונה בחיים... שני ההורים שלי היו עכשיו מאושפזים, אחי בטיול, אחותי הגדולה בשרות לאומי, לא ממש בעניינים אני בבית חולים לבד עם אחות קטנה ואמא פגועת גב ואבא שלאף אחד לא יה מושג אם הוא יחיה, הנהג שבהתחלה הוגדר פצוע קל יותר מאבא שלי נפטר אחרי מספר שעות... דוד שלי בא ולקח את אחותי ואותי אליהם, בדרך המעלית נתקעה... ומאז אחותי הקטנה סובלת מקלסטרופוביה... אבל אמיתית אני לא אמשיך להתבכיין אבל גוגי אני ממש אבל ממש לא מקנאה בך... ותדע שעכשיו בבית מתחילה העבודה האמיתית וכיף לך שאתה יכול לבכות ושתדע שאתה בר מזל ושתדע להעריך את זה ושתדע שאני מודה לך מאוד מאוד אבל מאוד כי הנה אני בוכה פעם ראשונה בחיים תגידו מה קורה לי בימים האחרונים למה הכל קורה בבת אחת שיפסיק! מהר!

יערית

New member
גוגי יקירתי..

מאוד שמחה באושר שלך(אם כי זה להסתפק בנכות..) הייתי רוצה להסב את תשומת ליבך לפורום נפגעי תאונות דרכים... יש שם אדם יקר מאוד בשם נלסון,תספרי את הסיפור,יש מי ששומע יש מי שעוזר! שלא תדעו יותר מצרות! שלך..יערית

GUGI**גוגי

New member
יערית ..

תודה לך על העידוד.. קצת קשה לי להיות יקירתך..יקירתי.. בגלל הבולבול בין הרגליים... ;-) לא כותב בפורום.נפגי תאונות הדרכים כי פשוט לא אוהב לקטלג את עצמי!! סיפרתי כאן..בגלל שאני תמיד כאן!! שיהיה לך ערב סבבי ותודה!!

יערית

New member
מצטערת על הטעות הגסה!!!:-(

מבולבלת חסרת מילים... את זה הוא,ואני לתומי או בגלל הבילבול עניתי לך בשם נקבה.. צר לי שוב. יערית.

GUGI**גוגי

New member
תרגישי חופשי...

בילבול זה אני!! דווקא זה היה נחמד.. צחקתי. אפילו החצאית שלי..הזדקפה מהתרגשות.. חוצמיזה לא נראה לי שרע להיות אישה!!

יערית

New member
ממש לא רע

אם כי מעייף, מלחיץ, כואב, מצריך הרבה כסף(תלוי מי), מפונק, יש עוד????? ממש כייף להיות אשה! אתה חושב שיכולת להחליף אותנו ולו ליום אחד בלבד?

GUGI**גוגי

New member
כןןןןןןןןןןןןןןןןןן

יכול נראה לי שיש בי בנשמה קצת אישה... אפילו לשבוע ..לא רק ליום אחד אבל זה רק אם בזמן הזה אני אהיה לסבית......

יערית

New member
מתיי חותמים על החוזה? ;-)

מתאים לי מאוד.. לא מפחיד אותי הקטע הלסבי שבעיניין....

יערית

New member
איזו ישירות ;-p

גם אני בך יקירתי.... צריך להספיק הרבה הערב אשה,אין לי זמן לדיבורים... את מכינה קפה?

GUGI**גוגי

New member
את שרמנטית...

ואני אוהבת ת`סטייל שלך.. תגידי.. את לא מעדיפה להתמזמז עם שוקו חם..? אני עושה מיקלחת..מיתבשמת לכבודך וחוזרת..

אור-לך

New member
כן...

גוגוש רק עזבו אותו התלתלים והספרדיה... וכבר הוא מפתח נטיות...

למעלה