היום שמעתי

PoisonousLitchi

New member
היום שמעתי

מחברה שלי באת"א שיש לה קורס אחד שמתקיים בשעות שמסתיים ב22:30.. לא ידעתי שיש קורסים כ"כ מאוחרים באוניברסיטה.. זה נפוץ? איך אתם מסתדרים בלהגיע הביתה? (אני רוצה להתחיל ממוד שנה הבאה ויכול להיות שאני אגור בעיר אחרת ואצטרך לנסוע בתחבורה ציבורית וכו'.. אני לא יודעת איך אני אסתדר..)

RichardSmith

New member
אני חושב שבעברית המקסימום הוא 20:00

והכי מוקדם זה 8:30. יש מעונות.

Musi© Gi®l

New member
מה?

הכי מאוחר - לי היה שנה שעברה קורס עד 9 בערב [20:45 אם נדייק] והכי מוקדם בגבעת רם זה 8:00 , לא?

RichardSmith

New member
נו, השיעור המתחיל בשמונה...

מערכת השעות עצמה מראה רק עד 19-20 ככה שאולי הקורס שלך קיבל אישור חריג. וכפי שציינתי, היה את הקורס עם העו"ד.

shay4442

New member
קורסים שמסתיימים בשעה כזאת הם מאוד נדירים

לפחות במדעי הרוח, בשנתיים שאני באוניברסיטה, היה רק קורס אחד שהסתיים בשעה 7:45 בחוג שלי

היא לומדת חשבונאות במקרה?

אני לומד חשבונאות, אמנם לא בת"א, אבל גם לי יש קורס שמסתיים מאוחר. לפי המערכת הוא מסתיים ב-22:00 (4 שעות אקדמיות מ-18:00) , אבל בפועל המרצה כבר בין 21:00 ל21:30 משחרר אותנו. גם בשנה שעברה היה לנו קורס כזה, אבל אז זה קרה כי אנחנו החלטנו לאחד שתי פגישות לפגישה אחת ארוכה. לא שמעתי על הרבה חוגים או פקולטות אחרות שמצבים כאלה קורים.

RichardSmith

New member
במשפטים למשל

יש איזה עו"ד המסיים לעבוד די מאוחר ולכן השיעור נקבע לאיזה שמונה בערב ביום חמישי... לא זוכר אם מסתיים בסביבות שמונה או רק מתחיל...

אצלנו (חיפה),

מכמה שיצא לי להתרשם (לפחות בחוג שלי ובחוגים השכנים), לסיים ב20:00 (19:45), לא נדיר בכלל, אבל 22:00 לא נראה לי שקיים (נראה לי במקרים חריגים של אילוצי מערכת קיצונים ידחפו קורס לשעות האלה. בגדול 20:00 זה הכי מאוחר).

שנה שעברה..

היה קורס שסיימתי בשמונה-שמונה וחצי בערב.. אבל גם ככה אצלנו פתוח מסביב לשעון... ישנים על השולחנות בתקופת ההגשות.

למעלה