היום שלי!

carmit91

New member
היום שלי!

שם / כינוי: כרמית :) שבט: עוז הנהגה: דר"ג תפקיד: מדריכת ו' שעת הגעה לשבט: 14:30 שעת חזרה מהשבט: 19:00 (סופסוף לא שעה מטורפת!) כמה חניכים הגיעו? 9 איך היה? לא משהו ומה היה? פעולה על חשיבה יצירתית, 4 בנות לא שיתפו פעולה ודיי הרסו אותה \= איפה העברת את הפעולה? ברחבה של השבט (היי זאת שאלה חדשה!) מה לבשת מתחת לחאקי? חולצה שחורה כזאת מה לבשת מעל לחאקי? כלום מקרה מביך/ מצחיק/ עצוב שקרה: מפחיד ומצחיק ועצוב ומביך ישיבת שכב"ג והודיעו על משהו לא נחמד ואפילו מפחיד מאוד (!!!) שקרה בשבט, וזה היה נשמע לי ממש מצחיק, אז פתאום פרצתי בצחוק ענקי בקולי קולות והייתי בטוחה שזה מצחיק ושכולם יצחקו איתי, אבל מסתבר שאני הייתי היחידה שזה כל כך הצחיק אותה, וכולם דפקו בי מבט של רוצחים. וסתם משהו מעניין שקרה: שיחה הכי הכי מגניבה בעולם עם מרכזת ההדרכה הבוגרת! האיש שעשה לך את היום: מרכזת ההדרכה הבוגרת, יו זו פעם שנייה! למה? כי היא ממש מותק! מסר לאיש שמעלך: מממ אייקון שמתאר את היום:
ואייקון שמתאר את הפעולה:
ציטוט יומי: הווו יש הרבה: "עוף עוף או עוף תרנגול?" "יעני תרנגול עם פרווה?" "תרנגולת חיה חיה?" "כאילו מה, עם כרבולת?" "רגע אז לקחו עוף ושחטו אותו?" בעקבות הישיבת שכב"ג. מסקנה יומית: נהייה ממש מפחיד פה@!@#!@%!%# אני לא אוהבת היסטוריה, ואצבעות יכולות להיתלש בסופו של דבר.

carmit91

New member
אוף! שוב שירשרתי לא טוב!

ראיתי אבל שהמנהלת חזרה, את יכולה לצרף את ההודעה שלי לשירשור המתאים??? D:

למעלה