היום שלי

אכן

אבל הבגרות קלה ברמות

המבחן שלנו היה הבגרות מלפני שנתיים

או משהו כזה - ואני קיבלתי 98 ודי התאכזבתי

חצילע

New member
מתחמקת מללמוד לבוחן בסוציולוגיה. X:

איכ]; אמממ. לא היה אפס היום!!1111111 עוד הרבה זמן לישון.
תנ"ך- בת שבע.
אנגלית- קיבלתי 85 על בוקריפורט שקראתי ממנו אולי 10 עמודים. XD נו, בסדר. חינוך היה משעמם. כנ"ל ביולוגיה, לא הבנתי כלום. וזהו בנתיים. X:

Double U

New member
יום קצר

שעתיים אנגלית ושעה לשון. עוד מעט הולך לגיוס חסויות.

נמנמ..

0-תולדות האומנות,היה חביב אח"כ היה לי שעתיים ביטול אנגלית אז הלכתי הביתה
חזרתי ב-10 לבי"ס-כוכב נולד
היה מגניבבב! ממש השקיעו והכל :] וההופעות היו מגניבות וקיבלתי תעודה היום
ממוצע 81.9[אולי אני אעלה יותר מאוחר את הפירוט] חביב :] והערבושים חזרו

B a m b o o k

New member
ואאאא כל המורים התחילו לדבר איתנו

על מתכונות ובגרויות
שעה ראשונה-מתמטיקה שניה-לשון. המורה דיברה איתנו על הבגרות והוסיפה לנו מבחן... שלישית-תנ"ך. רביעית-ישבתי בשירותים עם חברה ונגינו לנו בגיטרה
חמישית-תנ"ך שוב שישית-ספרות. לא בדיוק למדנו. כולן מדברות והמורה משתפת איתנו פעולהXD שביעית שמינית-מחשבים. המורה תירגלה איתנו קצת חומר שהתפקשש לנו במבחן שבוע שעבר.

scarlet moon

New member
חולה!!@#%#^#$

היה שיעור גיטרה לא משהו, והפסדתי חלוקת טפסים לת.ז, ואישורים לטיול ביום ראשון ובכלל יום מצחיק, והניה, ובייביסיטר;[[[[[[[[[[. אני ממש מקווה שאני ארגיש יותר טוב, כי מחר יש שעתיים מעשי בתיאטרון

בע

התחלתי היום בעשר כי המורה לאנגלית חולה, הגעתי ישר למבחן במתמטיקה, שהלך חראאאאאא (זה לא שאני לא יודעת את החומר,פשוט לא הלך!) סיימתי מה שהצלחתי אחרי שעה והלכתי הביתה (כי זה השעתיים האחרונות שלי ביום רביעי). בשאר היום.....סידרתי טיפה את החדר, קראתי ספר, ישבתי מול המחשב, ראיתי טלוויזיה....בקיצור- עשיתי כלום בעיקר. מקווה ליום טוב יותר מחר.

FartherAway

New member
מיותר, הייתי אומר.

את ההסעה פיספסתי, כי הנהג הטמבל הקדים. היסטוריה היה מצחיק, דיברנו על בובספוג.
שעתיים עם המחנכת היו מיותרות אבל מצחיקות. החלטתי להתחיל להקשיב ולהשתתף בשיעור, אפילו אם גם קצת בצחוק.
מסכנה מזל. באנגלית דיברנו על הכל חוץ מהאסיי שהיינו אמורים לכתוב. בספורט הסתכלתי על הבנות וצחקתי. חה. זהו.

משעשע פלוס

הלכתי לי במסדרון, ופתאום אני קולטת מישו מנפנף לי במן התלהבות. זה היה טייס ההומו משיעור קרמיקה של נועה וואי היה פשוט מצחיק לדבר איתו הבנאדם מוקף בעשרות סניוריות מקובלות וכוסיות.. לא ייאמן:p חוצמזה נועה באה אליי אחרי בצפר והיה ממש משעשע.. עשינו שיערוי בית בלשון והסיטרויה לבגרות [כה חנוני] ופינטזנו איך אנחנו טסות לבד לקליפורניה לעשות את הבגרויות [כה מגניב] ועכשיו נאבדו לי 20 דולר ואני עצבנית ררררררררצח על זה! עבדתי על זה שעה!! ויש לי מלא פיזיקה להכין.. יומטוב לכם

למעלה