היום שלי

יום רביעי שלי..../images/Emo108.gif

שעות 1+2- מעבדת ביולוגיה.. ראינו סרט.. מנדל והאפונה.. משהו כזה D: אפשר היה להרדם בקלות... שעה 3- הרצאה על שנה הבאה.. כלומר.. איך תעודת הבגרות תראה.. כמה מקצעות נלמד שנה הבאה.. 7! =], איזה מגמות יש.. חוברת המגמות.. כנראה אני הולכת לסוציולוגיה-כלכלה.. וקיצר שעה שלמה דיברו איתנו על זה.. שעה 4- לשון.. למדנו על חיבור.. יש קטע כזה בבגרות לצערי =[ שנצטרך לסכם ת'טקסט וזה.. באסה. שעה 5- מתמטיקה.. חזרה למבחן ביום שלישי.. הולך להיות כ"כ קשה =[[ שעה 6- ערבית.. עשינו אנסין.. בעע נמאס לי כבר מהשפה הזאת! יאללה שנה אחרונה לערבית. זהו.. יום קצר.. אצלי הכי קצר זה 6 שעות....

באיחור [אינטרנט לא עבד]

קיבלנו תעודות. וכרגיל אני בין האחרונים למרות ששם משפחתי מתחיל בל'
והיא דיברה עם כל אחד שעההההההה ורק איתי חצי דקה
ודווקא "ההופעה" של בגדכפת הייתה מה זה מגניבה! הא, הציונים?
מתמטיקה3- 73, כמעט טוב [להשתפר] אנגלית 5- 85, טוב מאוד [הכי נמוך שמזה שניםםםםםםם. להשתפר] ספרות- 82 [אני טובה במקצוע הזה!! אני רוצה להגביר. להשתפר] תנ"ך- 88, טוב מאוד. [מגיע לי יותר!! אדבר איתה] לשון-63, מספיק [להשתפר דחוףףףףףףףף] הסטוריה בסיס- 80, טוב [גם להשתפר] של"ח וידה"א- 90, טוב מאוד, [מגיע לי יותר!!!
] פסיכולוגיה- 97, ראוי לשבח [
] חנ"ג- 95, ראוי לשבח

הא ו...../images/Emo12.gif

קיבלתי תעודת הצטיינות חברתית
אמא מה זה גאה בתעודה ובתעודת הצטיינות
אני לא מבינה על מה רעש. אני כ"כ הולכת לחרוש

סמינר עזרה ראשונה..

הייתה שעה ראשונה מצחיקה "איך סדאם מת?" "תלייה" "למה?" "פשעי מלחמה" "על הזין שלי למה." "בתלייה כל הדם זורם לחלק התחתון של הגוף.. לרגל, לרגל ו... לרגל." שעה שניה יצאתי, נכנסתי באיחור(מה אני אשמה, כאבו לי הברכיים!
) שלישי היה מצחיק רביעית נכנסתי, חמישית הברזתי הלכתי לקחת פלקטים לפעולה שהייתה אמורה להיות היום אבל נדחתה למחר(כושוןמזדיין) והתיישבתי בביצפר, ופתאום הרכזת שכבה באה אמרתי לה "אני רגע מסדרת את הפלקטים ונכנסת" התיישבתי על הדשא עם עוד חברה מהכיתה וחבהר משכבה מתחתיי ועישנו. היה מצחיקD:

למעלה