היום שלי

noname202

New member
גדנ"ע מזרחנים מחזור 13 ../images/Emo99.gif

היה כיף פילונים. נהניתי מכל רגע, וכל אלה שחפרו על לא להישבר ביום הראשון - נהניתי מההתחלה
הייתי בפלוגה א', כיתה 3, עם המ"פ נטלי ומפקדודי :] והיה פשוט כיף למדתי פול דברים חדשים, נהניתי ברמות היה ממש מצחיק, בעיקר בצעידות [הם פאקינג שרים שמאל ימין שמאל D:], עם משפטים מוזרים כמו "להרים ראשים-להיות גאים" ו"אני לא שומעת" [את סתם חירשת
]... ולמדנו גם שני שירים, ואחד מהם הפכנו למורל D: ובכלל, המצאנו גם כמה חדשים האוכל היה אחלה וסה"כ, היה ממש מדהים D: הייתי בכיף נשארת לעוד כמה ימים שנה הבאה זה רק יומיים ]: ולפחות לגביי הם השיגו את המטרה של הגדנ"ע...הורעלתי למודיעין

ערבושית שליי ../images/Emo13.gif

כמה התגעגעתיייייייי
שמחה שהיה לך כיף! יאללה שנה הבאה גדנ"ע אמיתית
ובקשר למודיעין את היית מורעלת על זה גם ככה אבל מגניב שהמטרה שלהם הושגה :] מתי אני רואה אותך??

noname202

New member
כמו שאמר פעם אדם מוזר אחד

איי רילי רילי רילי דונט קר :p

noname202

New member
וגם תעודה :]

אסלאם - 95 :] אנגלית 5 - 70
[למרות שבתכלס לא הגיע לי] והיא רשמה שהתקדמתי יפה לאחרונה
פחח, ירדתי ב12 נקודות במבחן, זה נקרא להתקדם? D: היסטוריה - 100 :] ספורט - 90 @$!#~@#~ לא היה לי בספורט מעל 85 מאז היסודי D: חינוך תעבורתי - 75. =/=/=/ יהדות - 100 :] לשון - 90 מוט"ב - 90, הישגייך במקצוע ראויים לציון
גרר מתמטיקה 5 - 55. אני הולכת לדבר איתו על 4 יח"ל ביום שני. ערבסט
- 95 של"ח - 95
תנ"ך - 95 :] [העיקר היא לא תיתן לי 90 בתעודה D:] סה"כ ממוצע 87.5, ממוצע סבבה אבל אנגלית ומתמטיקה...
טוב נו.

P i x i e s

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif המפקדודיייי!

אהובי!
הייתי המצטיינת בכיתה שלו P: והמ"פ נטליייי גרררר היא אהבה אותי וזה היה הדדי. P: מצטיינת?

P i x i e s

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif אגב חחחח

גם אני נהניתי מהרגע הראשון, כל השאר לא אז ניסיתי לחשל אותך P: אבל את צופיפניקית נו, את מסתדרת בכל מקום

תמיר1991

New member
מחזור 12 רולז../images/Emo47.gif

וגמאני מורעל! גדנ"ע רולז
ושקט, פלוגה ב' רולז!
תמיר.

תמיר1991

New member
נו, בדיוק...../images/Emo26.gif

בפלוגה א' זה הולך נראלי 1,2,3, ובפלוגה ב' איכשהו מתחילים לספור מ- 5
אז היו 5, 6, 7... תמיר.

זונע