היום שלי

טל קארי

New member
היום שלי

היום הכי גרוע בתולדות ההיסטוריה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111 אין לכם מושג וווואי אתם חייביים לקרוא!!! קמתי, כאב לי נורא הגרון, בכל זאת הלכתי לבצפר.הגעתי לבצפר והתחלתי לא להרגיש טוב, אבל זה עבר. גיליתי שבאתי בלי מחשבון מדעי ויש לי מועד ב' במתמטיקה [מאוחר יותר חברה הביאה לי]. אח"כ הלכתי לצלם דפים בהסטוריה והמכונה בלעה לי תכסף ביום שהכי הייתי צריכה כסף. אח"כ עשיתי מבחן המייאש, וגיליתי שלא היו לי דפי משבצות אז רצתי בכל בצפר לחפש. בהתחלה לא הצלחתי לחשוב אפילו. אח"כ כשסיימתי יצאתי מהכיתה כשחצי מהבצפר חושך כי ערב, והסתבר לי שהסוללה בפלאפון עומדת להסתיים.לא היה לי איך להגיע הבייתה, דיברתי עם אבא שלי והוא היה עדיין בת"א. התחלתי ללכת אליו כשבדרך עברתי ליד איזה בית מוזר ופתאום התחלתי להשתעל וכמעט החלקתי. פתאום התחיל לרדת גשם ולא הייתה לי מטריה. אחרי חצי שעה הגעתי הבייתה וגיליתי שאין לי מפתח כי אחותי לקחה לי את המפתח לאבא שלי אתמול!!!!!!!!!!!!ואז ישבתי ליד הדלת כמו מסכנה וחיכיתי לו וקפא לי התחת וכשהוא הגיע קמתי וגיליתי שכל המכנסיים שלי רטובות בישבן!1!!!!!!!!

תודה לכולכן ../images/Emo13.gif

אמ.. סתם היה יום מגעיל כזה אתמול.. הכל נראה שחור וזה... היום זה קצת השתפר תודה

תמיר1991

New member
נשארתי בבית כי הייתי חולה.

ואני די חולה עדיין, אבל נראלי אני אבוא מחר לבצפר. תמיר.

תמיר1991

New member
נשארתי בבית כי הייתי חולה.

ואני די חולה עדיין, אבל נראלי אני אבוא מחר לבצפר. תמיר.

../images/Emo24.gifלפעמים כשיום גרוע זה סימן ש

היום למחרת יהיה יום מעולה!!! (ספרי לנו מחר איך עבר עליך היום
) ועכשיו ליום שלי... קמתי בשמונה, אמא הביאה אותי לביתספר כי יום ראשון אני מתחילה בעשר. במחשבים חלק עשו מבחן, אז כל מי שלא היה צריך לעשות היו לו שעתיים חופשיות. והיה לי כ-כ-ה משעמם!!! לא היה מה לעשות... אחרי זה שעתיים מתמטיקה. אני כבר מתחילה לא להבין כלום ממה שהולך בשיעור....לא יודעת מה אני הולכת לעשות. בחמש דקות האחרונות הוא חילק את המבחנים, 77. נחמד כזה. לא משהו, אבל גם לא ממש גרוע. היסטוריה היה משעמם בטירוףףף היא רק הכתיבה ובשלב מסויים היא התחילה לכתוב על הלוח כי היא טענה שאנחנו לא מקשיבים לה...ולא ראיתי כלום ממה שהיא כתבה אז לא העתקתי. וואלה יופי. פשוט מפגרת המורה הזאת. שונאת את המורים שלי. את כולם. אחרי זה הלכתי הביתה....ולא עשיתי כלום חוץ מלסיים את המצגות בשביל יום רביעי. עכשיו אני יושבת ולא עושה כלום חוץ מלבהות ולחכות שהשעה תשע תגיע. בע.

B a m b o o k

New member
אהאהה אחד הימים המצחיקים שהיו לי

בלי קשר למקצועות שהיו... אבל היה לי פשוט מצחיק.. ואני חושבת שאני הולכת ומשתגעת מרגע לרגע

noname202

New member
היום שלי...

בשעה הראשונה היה תנ"ך, בעע כרגיל אחרי זה היו שלוש שעות של מין הרצאה - דיון על להיות יהודי...היה דווקא מעניין [ומתאים לפעולה של מוקיקו D:] אחרי זה היה היסטוריה, די ישנתי [והכנתי קשר שלמה מסובב @$@$@] אז לא יודעת מה היה ואז מבחן בערבית...היה סביר פלוס מינוס ואז חלון, חזרתי הביתה מוט"ב, בע...קיבלתי 90 במבחן, ועם כל כמה ש90 זה ציון טוב, אני מתביישת שקיבלתי פחות מ100 במקצוע הפתטי הזה
אחר"צ למדתי למתמטיקה...וזהו בערך סתם יום מעאפן

noname202

New member
מדע וטכנולוגיה בחברה ../images/Emo4.gif

מקצוע שתקעו לכל מי שלא לקח מגמה טכנולוגית/מקצוע מדעי [למרות שרציתי ביולוגיה, אבל אי אפשר היה לקחת את זה עם ערבית
גרר] קיצר, וונאבי ביולוגיה ברמה ממש נמוכה

למעלה