היום שלי

שגיא 1991

New member
../images/Emo201.gif

יום סבבוש ../images/Emo163.gif

היה מבחן די מפגר בטכנולוגיה, המורה טיפשה הממ ובהפסקה ולפני זה היה כיף ישבנו מלא אנשים בדשא.. (מלא.. שישה-שבעה) ולאדעת. אה ובפיסול הלך לי ממש ממש טוב.

המון נושאים. ../images/Emo163.gif

בעיקרון זה פיזיקה, מדעי האדם, כימיה, ועוד שני נושאים גדולים.. בתוכם יש משימות שלמדנו בכיתה ו' במקרה הטוב.

כן ולא ../images/Emo163.gif

בעיקרון זה חלק חובה כשבוחרים אומנות, אבל זה יחידה אחת או שתיים, ולומדים את זה רק בי'.. זתומרת השנה בגרות ומסיימים עם הזבל הזה.

יום מעולה!!../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo108.gif

אמא שלי הסיעה אותי בבוקר =]עדיף מאוטובוס כמובן..חח המחנכת המעצבנת לא תפסה אותי שהייתי בלי תלבושת =] יש..חח המבחן בהיסטוריה הלך לא רע בכלל! =] בלי לפתוח פה.. שיחררו אותנו שעתיים קודם!!!! במקום ב-3 סיימתי ב-1 =]]] הספקתי לנוח שעה... כי חרשתי אתמול להיסטוריה עד איזה 2 והייתי עייפה. ואממ בדיוק עכשיו חברה שלי הלכה... והיה ממש נחמד =] זהו. שיהיו עוד ימים כאלה אמן

MoonyAvFreak

New member
חרא יום.

לא מאמינה שנכשלתי בביולוגיה. אני אפעם לא נכשלתי. ואני לא מאמינה שקיבלתי 79 באומנות. אני כלכך מעוצבנת. אבל היה לי כיף בחדר כושר. הוצאתי עצבים D:

P i x i e s

New member
שמעי.

ככה זה בתיכון. עובדים ממש קשה בשביל תוצאות טובות, אבל זה משתלם! תתעודדי, מכאן רק משתפרים.

למעלה