היום שלי...

M o n t a n a

New member
ואולי חסר אהבה? - אז...

כל אחד יתרום כמה לבבות לגידי
תרמתי 14, מספר חביב עלי.

Gaily Trinity

New member
Gidy

if it makes you feel any better i agree with you... and for the two above us. how will you differentiate beteween somebody you really love to somebody you are just friends with if you keep throwing this phrase all over? i mean how (can he be the one if he's , dead) please ignore this anyway how can you love me if you don't even know me, how am i different from your girlfriend/ boyfriend if you say that you love both of us if you give both of us many hearts? love is something that should be said only when you really mean it.

זה היה מאטריקס?? :)

LOL!! :) ואני שמח שלא כולם חושבים שאני איזה "דוקטור לב-קר" (דובוני איכפת-לי, למי שלא מזהה :)).

סיו סיו

New member
אין שום דבר רע

מותק אין שום דבר רע להיפך אני מוצאת שזה יתרון שאין בכל אחד.... ואמן וכולם היו כמוך תרגיש טוב מותק

גידי מה הקטע שלך?../images/Emo46.gif

אין שום דבר רע בלאהוב את כולם! אני חושבת שזו צורה חיובית לקבל דברים ברוח הכי שמחה שאפשר מאשר להיות דכאוניים ואפרוריים כאלה! ואם יש מישהו אחד שתמיד אבל תמיד כיף לקרוא את ההודעות שלו זה שי (אני מקווה ששי זה flying camel) כי תמיד הוא כותב בנימה נחמדה. אז מה הקטע עכשיו? זכותו לכתוב ולאהוב כמה שהוא רוצה... לא הבנתי למה זה מפריע לכם? ומה כל הבולשיט על "זה לא יהיה מיוחד אם תגיד לחברה שלך אחרי שאמרת לעוד 80 אנשים..." וכל ההתעמקות בהודעות שלו? אם הוא הוא יגיד לחברה שלו שהוא אוהב אותה זה מן הסתם יהיה עם יותר חשיבות מאשר לנו... על הפורום הוא דיבר בתור חברים, ידידות וכו'... לבן/בת זוג יש חשיבות אחרת ודרך אחרת של אהבה... אז לא הבנתי מה היתה הפואנטה בהודעות שלך... אבל חפיף... ובקשר לאור... זה נראה לי עוד דרך להביע שמחה... מה אתה רוצה שיאחלו לך חושך? שזה אומר... להיות דכאוני וכו'...? הקיצר, אתם סתם תוקפים את הבנאדם... יאללה מה זה משנה מה הוא שולח לכם? אתה מעדיף שלא יגיד לך? אז הוא לא יגיד! וזה בדיוק מה שהוא אמר! הוא לא אמר שהוא יפסיק לאהוב... אתה הסקת אחרת... והבנתי בעירפול את הקטע של המקלחת... אבל אני מעדיפה להתעלם כדי שלא יתפתח ויכוח על נושא אחר... (if u know what I mean...) והקטע של האהבה שלו לפורום, זה יענו חברים חדשים...
וגידי, ההודעה שלי נכתבה בשיא הנחמדות שלא תבין לא נכון בגלל האייקון של הכותרת... אבל יואו... רדו קצת ממנו, אוקיי? שולחת לכם אור ואהבה
טחחחחח
סתם, החוש הומור שלי קצת לא מתאים פה... בה ביי...

אני לא הולכת להתערב פה

אבל אני לא מבינה למה לעזאזל אנשים לא יכולים פשוט להתעלם מהודעות שהם לא אוהבים לקרוא. זה לא קשה אתם יודעים, לחיצה אחת קטנה והופ ההודעה נסגרת ואף אחד לא מתעצבן. כל עוד אין שום דבר פוגע\מעליב\וכו' בהודעה אני לא רואה שום סיבה להגיב ולבקר צורת כתיבה או התבטאות של אנשים.

Julia16

New member
Hi Sahar...

i think it's great you created yourself a fantasie world. I'm sure you're having more fun there then in our real world... It's also really good you're not judgmental towards anyone, espacially if you dont really know that person. what about myself? well, I've been living in Newcastle for the last 3 years, I like all types of music, and...I'm finishing high school in one and a half hours!!! yey! I have to go now, If you want to know anything else, just ask! bye-bye Libbush

M o n t a n a

New member
Hello Libbush... ../images/Emo13.gif

What's up? true, i do have more fun in my world...
oh my god- did u just say that u finished school? i'm confused, did u literally just finished school?? so you're living in Newcastle? cool... r u going 2 stay there, or... what r ur plans? Are U enjoying Newcastle it, here? xoxoxo -sahar-

Julia16

New member
כן סער....

אתמול סיימתי בית ספר, והיום זה היום הראשון של ה'חופש' שלי. (אני אומרת את זה במרכאות, כי זה לא ממש חופש, עכשיו זה הזמן שאני צריכה לעבוד הכי הרבה ולהתכונן למבחנים) מה שמזכיר לי, אוףףףף!!! היום, שסוף סוף לא הייתי צריכה ללכת לבית ספר, התעוררתי ב7.00 ססוקר בגלל המשפחה חסרת ההתחשבות שלי שעושה מלא רעש בבוקר ולא אכפת לה אם הם מעירים מישהו!!אז אני כבר שעתיים ערה. טוב, לפחות אני יכולה לנצל את הזמן ללמוד קצת, אז אני באמת הלך לעשות משהו מועיל.. כן, אני נשארת פה ללפחות עוד שנתיים לעשות a levels בקולג'. ולא, אני ממש ממש לא נהנת פה בניוקאסל או באנגליה בכלליות.. תעברי על כמה הודעות ישנות שלי ותראי מה אני חושבת על המקום ה'מקסים' הזה. אבל מי יודע, אולי שנה הבאה דברים יהיו יותר טובים. למה את עברת ללונדון? ועוד משהו, אמרת שאת מחוננת? מאיזה בחינה, באיזה מקצועות? זה כיף להיות מחוננת (אבל גם הכי קטנה בכיתה..) או שלא ממש? טוב, ביי בינתיים! ליב

M o n t a n a

New member
מממ...

שיה, סיימת בית ספר? סבבה!
למה לא טוף לך באנגליה? את פשוט לא ממש מתחברת עם המקום? אם את לא ממש אוהבת את האיזור שלך, את יכולה לעבור לעיר אחרת, או שזה לא פשוט, או לא בראש שלך? אני עברתי ללונדון בשביל החוויה, והעבודה והחבר של אמא שלי... בינתיים כיף. חחח אממ... אני לא חושבת שאני מחוננת, אבל רק ציינתי שהקפיצו אותי כיתה בגלל שאני מתאימה להיות בכיתה י' (year 10), אבל אני לא יודעת אם זה בגלל חינונים מיוחדים
אבל בכללי אני טובה באנגלית ספרותית, היסטוריה ובשאר אני בממוצע מינוס פלוס. האם את מחוננת? שהגעתי כולם היו בטוחים שאני בת 16, כי הם אמרו לי שאני מאוד בוגרת לגילי. להיות הקטנה בשכבה זה לא רע בכלל, אני הבייבי
(שזה בעצם רק 20 תלמידים, מכיוון שזה בית ספר פרטי) יום טוב, sahar...

Julia16

New member
כן, גם לי אמרו ועדיין אומרים את זה

כל הזמן. כשהגעתי לפה בגיל 14 כל מי שפגש אותי היה בטוח שאני איזה 2-3 יותר מגילי (לא רק בגלל שחיצונית אני נראית יותר גדולה,) אבל פשוט כי ברגע שפתחתי את הפה ודיברתי, נורא התפלאו ואמרו לי שאני מאוד בוגרת לגילי. אני חושבת שזה קשור לעובדה שאני ישראלית, כי בארץ לא כזה הרבה אמרו לי את זה, אבל פה האנגלים ממש התלהבו ממני ונשמעתי להם נורא בוגרת. זה פשוט בגלל שהאנגליות מתנהגות וחושבות כמו ילדות בנות 6, ולא כמו בנות 16. אני גם הייתי ממש בשוק מאיך שהילדים פה כל כך תינוקיים ולא בוגרים ומתעסקים בשטויות, בשעה שבני נוער בישראל בגיל הזה מדברים על דברים כמו פוליטיקה וסתם נושאים יותר רציניים שקשורים לחיים. הייתי אומרת שהבני נוער בישראל הם בכלליות הרבה יותר בוגרים, פשוט כי החיים בישראל משפיעם עליהם ומבגרים אותם. בכל מקרה, כן, אני מחוננת בתחום של מוזיקה ונבחרתי בבית ספר לאחד מהילדים שהם gifted and telanted ואני במוזיקה. מזה גם שלחו אותי לעשות כיתות השתלמות באוניברסיטה לאיזה תקופה מסויימת. למה לא טוב לי באנגליה? יש הרבה סיבות, אל תדאגי.. אבל אין לי ממש כוח לפרט עכשיו. בקשר ללעבור עיר- אין סיכוי.. כבר יש לנו בית פה וההורים שלי לא מתכוונים לעבור לשום מקום בזמן הרקרוב..

kit k@t

New member
im sorry,

but in israel i had really smart friends, and none of then talked about politics. u cant say they r all stupid, its like saying tht all americans are stupid, as much as i enjoy doing it , its simply not true. my friends here think about the same things as my friedns in israel, mostly books, and DND. kat

למעלה