היום שלי...

Julia16

New member
אז לך באמת יש מזל,

ומצאת חברים אינטליגנטים ונורמליים, אבל פה, אף אחד מהאנגלים לא מסתכל אפילו לכיוון של ספרים, ועוד ההפך, בכל פעם שהמורה מספרת על איזה שהוא ספר, כל הילדים מתחילים להתלונן 'לא מיס, אני לא קורא ספרים' 'אוי, מיס ספרים זה משעמם, אני לא אוהב לקרוא'... ועוד כל מיני כאלה. ובקשר לאינטילגנציה, תאמיני לי, בישראל 90% מהבנות שהיו לי בכיתה היו נורא אינטליגנטיות. פה אולי 10% הם אינטליגנטיות פחות או יותר וכל השאר הם פרחות סתומות. ולא התכוונתי שבישראל מתעניינים ומדברים רק על פוליטיקה, אבל התכוונתי שהנוער בישראל מתעניין גם בדברים כאלה, בעוד שפה אף אחד לא טורח אפילו להסתכל בחדשות, זה לא מעניין אותם ושום דבר שקורה מחוץ לניוקאסל לא שווה שיזכירו אותו בכלל.

coconut56

New member
ליבי

את בטוחה ששום דבר לא מעניין אותם? ששום דבר לא מזיז להם חוץ ממה שקורה בניו קאסל ועוד כל מני..? מאיפה את יודעת את כל זה? (אני לא תוקף, אם זה נשמע ככה, אני רק מתעניין).

Julia16

New member
כן, אני בטוחה.

אני לא אומרת שכולם ככה, ובמיוחד יותר מבוגרים ומבוגרים משכילים כן מתעניינים בדברים עולמיים וחדשות וכל זה. אבל בני נוער, ממש לא מעניין אותם, ואני אומרת את זה כי פשוט דיברתי עם המון ואני יודעת מה מעניין אותם ומה לא, ואני גם שומעת את זה בשיחות שלהם אחד עם השני, ואני גם שומעת את זה בכיתה, כשהמורה שואלת איזה משהו ומנסה לפתח דיון, אבל זה לא מעניין את אף אחד ולאף אחד אין שום דבר להגיד. פשוט לא מעניין אותם כלום חוץ מהשטויות המפגרות שלהם או מהעניינים האישיים שלהם. ותאמין לי שהייתי מעדיפה שזה לא היה המציאות, אבל זה כן.

coconut56

New member
וויי מסכנה!../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

עם כאלה בני נוער חיית במשך 3 שלוש שנים?! איך אפשר??? אני כבר הייתי בורח משם או משהו חחחח כי זה בלתי נסבל!

או, או, איך יכולתי לשכוח!

היה לי אודישן אתמול לתפקיד הגיטריסט בהפקה של "ג'יזס קרייסט סופרסטאר" שמעלים בבצפר שלנו. קיבלתי את תפקיד הגיטריסט הראשי!!! :) ומולי התמודד אחד שלומד כבר 5 שנים! (אני לומד רק שנה וחצי). עוד לא הבנתי מה זה אומר "ראשי": או שזה אומר שהוא המחליף שלי (הגיוני, לאור העובדה שליד השם שלי ברשימה היה כתוב "lead" וליד שלו היה כתוב "understudying"), או שזה אומר שאני מנגן בהצגות הראשיות (פתיחה ונעילה), שזה מה שהצלחתי להבין מהבחורה שבחנה אותי. בכל מקרה - וופי!!

Julia16

New member
well -done Chamshiriks!

by the way, what's your real name?? anyaway, Mazal-Tov for getting the part, that's so cool!, i also play an instrument and i wish i could play in a band. oh, and there's somthing true about what you said to flying camal, but god, you're so cynical!!
...(it's quite funny actually
( anyway, got to go now bye-bye Libby

שמי בישראל גידי...

אבל אני בניו-זילנד, אז זה Gideon :) ראיתי באמת שגם את חזק בקטע של מוזיקה, ויש לך תמיכה מלאה מצידי בעניין :) בקשר לציניות שלי, אני חושב שזה היה אוסקר וויילד שאמר פעם: "A cynic is one who knows the price of everything, and the value of nothing". תגובתי בעניין: אני צריך לחשוב על זה (או במילים אחרות, אני צריך עדיין להבין מה לעזאזל זה אומר :)).

Julia16

New member
חחח...תודה!

כרגע אני גם עובדת בתור פסנתרנית בשעורי בלט, אז זה התחלה בתחום של המוזיקה. אני מקווה שמשם אני התקדם למקומות יותר גבוהיים, אבל אחד החלומות שלי זה לעשות משהו כזה שאתה עושה, לנגן מול קהל בלהקה. אז תהנה ותפיק את המיטב מזה, ומי יודע, אולי עוד יום אחד ננגן ביחד..חחח..
ליבי אה, וציניות זה דבר טוב, כשמתמשים בזה בצורה הנכונה..

אין לך מגמת מוסיקה בבצפר?

ובכלל, בטח יש פורומים של מוסיקאים באנגליה, תחפשי לך הרכב. תקפצי לביקור, ונג'מג'ם קלות. די פשוט להגיע אלי: בכוכב הצפון שמאלה, וישר עד הבוקר (מקווה שהציטוט מדויק :)). טוב, 1:30, מחר בצפר, למה אני עוד כותב, אין לי מושג, ועוד עם הפסיקים, אבל הקמיצה כבר נשלחת לשם אוטומאטית, אני אנסה להביא אותה אל הנקודה, רגע, רגע, רגע. אוקיי, הצלחתי, אה שיט... טוב, הפסקתי להצחיק גם את עצמי, לילה טוב.

Julia16

New member
לא, אין...

כלומר, יש מגמת מוזיקה שהייתי בה שנתיים, אבל אין שום דבר כמו להקה. זה בית ספר יחסית טוב דווקא, אבל אתהצריך להבין שפה באנגליה בבתי ספר אין חוגים בבית ספר או פעילויות מיוחדות ודברים כאלה. ככה זה, אנגלים.. אבל מה שכן, שנה הבאה שאני אלמד מוזיקה בקולג', זה יהיה בצורה ממש מקצועית ואני יודעת ששם כן יהיה כאלה הרכבים מוזיקליים וכן נצטרך להופיע במקומות ולעשות דברים כאלה שקשורים בנגינה, אז אני מקווה שיהיה סבבה.

Odish16

New member
היום שלי...

אוקיי..היה משעמם, תחילת היום זה 3 שעות פרוייקט..באתי לצאת מהכיתה לחדר מחשבים ולפתע גבר זר נעמד בפתח הדלת, כשעל גבו תיק שחור..(פחחחח עכשיו ברצינות)..האיש הזה היה מורה ..שחיפשו לנו, כי לכל ילד יש מורה בשפה שלו..ולנו לא היה..וטאדאאאאםםםם..מצאו לנו מורה תלאביבי נחמד..שיודע על קיומם של ישראליים אחרים באיזור...הידד! מחר נלך (אני ועוד 2 אחים שלי שאיתי בכיתה) "לשבת על כוס קפה ונדבר" ככה המורה אמר..חחחח:) הקיצר אחרי שנפגשנו ודיברנו קצת הוא היה צריך ללכת, ואנחנו להמשיך בפרוייקט המזדיין, אחרי שעתיים סיימנו תפרוייקט, והיו לנו 3 שעות על הרצאה על גוף האישה והגבר..תחשבו שכשהמורות דיברו על טמפונים ותחבושות מחצית מהבנות לא ידעו מה זה בכלל..ג'יסס..אני יכולה להגיד שאני ידעתי כבר כל מה שהן הסבירו..על סקס, אמצעי מניעה, תחבושות טפמפונים ומה לא..אבילו ידעתי בהצלחה רבה לשים קונדום על זין מקלקר..חחח שלמנדו איך עושים את זה בכיתה ו או ז..והיתי בשוק כשהסתכלתי על הבנות האלה..שלא ידעו כמעט כלום..ושיש הרבה יותר מודעות מגיל צעיר בישראל..והקיצר, נהנתי בהרצאה..והידים שלי הריחו בריח תות..חחח הקונדום היה בריח הזה..וזיהו..חוץ מדבר אחד שלמדתי..כמה עולות גלולות פה..חחחחח שאלה: איך המודעות אצלכם בארץ?

מודעות?

מתוקה, בנות פה בגיל 5 יכולות ללמד אותך איך לענג גבר.... טחחחחח טוב אני מגזימה...
אבל רציני, פה מגיל נורא קטן הם מנוסים... ואני לא מדברת על 13 או 12... בגיל 11 הם משתרללים...... חחחחחח... גורם לי להרגיש חננה אבל who cares?

kit k@t

New member
i just found out

about 2 days ago that a 16 year old girl i know has a 2 year old kid that she had done with a 22 year old guy. kat knowing how to put a condom is very important, there r guys that dont know how ... :)

kit k@t

New member
i didnt hear about those things

that much in israel.... here we even have a class in school for teen parents .... kat

actually kat...

she's from the UK but your'e right... it's not something new in the UK a 15 and a half years old girl from my school is about to marry someone, she has a 2 years old baby and she's getting drunk and having sex with everyone.. and i'm sure that she does drugs too... anyway... no one cares around here cuz everybody does it so it's "COOL" and when u think that they will understand one day that it's not something to be proud of when ur being called : a slut, a junkie (or however u spell that word) and all the other names, your'e actually starting to realize that they will never understand cuz they're so stupid and the society is in such a low level that it makes you see how smart you really are... that's it guyz... i'm about to fall asleep and I can't be bothered going to school tomorrow... anyway... c u later

למעלה