היום שלי!

היום שלי!

למה נעלמתי ל-3 ימים? כי לא להיה לי זמן...!!! בשבת היה לנו בבוקר אימו ספארי מ10:00 עד 14:30! היה כיף! היו לנו מיבחני צופיות וקיבלתי 88 שזה מקום שלישי! (לפני היו שני 91). ובין המשימות היינו צריכים למלא ג´ריקן 5 במיים. הוא עמד 30 מ´ בערך מהברז והיינו אמורים עם הפה להעביר מיים ולמלא אותו.איך שסיימנו פיתאום מנחיתים לנו שם ג´ריקן 20, חשבנו שלא נצליח אבל בסוף סיימנו. פיתאום שמים לנו חבית כזו של איזה 140 ליטר!!! אבל בסוף כמו גדולים גם סיימנו אותה! ומה הייתה המשימה הבאה? לישטוף את כל החדרים בשבט עם החבית רוק הזו!!! אאייכס! אבל עשינו את זה ואנחנו ניזהרים שלא לשבת על הריצפה עד שנישטוף מחדש...! היו עוד משימות ואז חזרתי קצת הבייתה וישר לפעולה ´לא נפסיק לשיר´ שבסוף לא הייתה כי הם באו קצת, אז שיחקנו 2 דגלים גדודי והיה דווקא לא רע! אחרי הפעולה רציתי לחזור הבייתה ולא להישאר לישיבה כי ההורים שלי היו עצבניים עלי..., אבל איך שאני באה ללכת המרכז הקודם שלנו (שעכשיו הוא מדריך קבוצת הורים) סינג´ר אותי לצייר לו איזה משהו ועד שסיימתי הגיע זמן הישיבה, שבסוף הייתה רק מישחקים, ועוד יותר היתעצבנתי שנישארתי רק בישביל זה וחזרתי הבייתה...! ובראשון סיימתי ב17, היה אימון ב17:30 עד 19:30 בערך וב20:00 הייתה פעולת שיכבה... אני מתחילה לאהוב את המדריכה שלנו, באמת! היא בדיוק ההפך מהמרכז שלנו (שהדריך אותנו לפניה), הוא מדריך ע-נ-ק אבל בנאדם מגעיל, והיא מדריכה לא משהו, אבל אחלה בנאדם! בשני היינו אמורים כמה ילדים להתחיל ב12 אבל לא ידענו ובאנו כמו ט-מבלים ב8 והישתעממנו 4 שעות!!! אבל שיעור חשבון הציל את היום המשעמם - אני קצת מקוררת (שתיתי 3 ברדים ושני שלוקים ביום ראשון בשביל זה - והצליח לי! ביגלל זה היום אני בבית
!), אז ביום ראשון כשביקשתי מהמורה הנאצי לצאת לקנח את האף והוא לא הרשה ישבתי במקום ולא עניתי לו, ואתמול חכיתי שהוא לא יראה יצאתי, ותוך שנייה חזרתי. פיתאום הוא קלט ושאל: "למה ביכלל חזרת?" שאלתי אותו "ללכת?" אז הוא עושה לי כן, שאלתי למה אז הוא ענה שהפרתי את הנהלים, י´בן-זונה איזה נהלים בראש שלך? אני חולה מה אתה רוצה..? אז עניתי לו: "מה המורה, עושה לך רע על הלב שלתלמידים שלך יהיה קצת טוב? קרה משהו מיזה שיצאתי, חוץ מיזה שעכשיו אני מרגישה יותר טוב? כן, בטח שקרה, עכשיו טוב לתלמיד שלך אז אתה בטח מבואס - זה עושה לך רע על הלב... אולי אם תיתגמש קצת עם הנהלים שלך יתחילו לאהוב אותך!" וטרקתי לו ת´דלת בפרצוף ורצתי למטה... פיתאום אני קולטת אותו מהחלון - לכי מייד למנהלת! אז הלכתי למנהלת וסיפרתי לה הכל, ומה יצא? שגם היא עצבנית על זה שהמורה מאניק!!! בימקום שהיא תיכעס עלי היא כועסת על הנאצי..! ואז חזרתי ב4, סוף סוף היה לי זמן לילמוד, ולחברה שלי היה יומולדת אז ב9 ככה הלכנו לשבט הזמנו בורגר והיה כיף... והיום? אני חולה אז נישארתי בבית, ואני תכף אלך לגיוסים. והיום יש טקס זיכרון ל"שיבעה" - 7 נוטרים שנפלו כשהגנו על אזור ב48, אז אני ועוד אחד צריכים ללכת לשם על חאקי להניח זר... ויש לי היום פעולה ואני מקווה שיהיה כיף! נועה.

היום שלי...

עבר דיי מהר
אתמול בסוף היום נודע לי שיש לי היום בבוקר שעתיים חופשיות כי המורה לתנ"ך נוסעת עם אחד התלמידים לחידון התנ"ך אז בבוקר ישנתי ככה... שברתי שיא חדש- 10 וחצי שעות שינה ביום לימודים
(כאילו, לא יום שישי או משהו כזה) וזה בגלל שהלכתי לישון בערך בשעה 22:30 וקמתי בשעה 9 בערך... בכל אופן, אני עולה על המונית ואז כזה אני קולטת את אחד השכב"גיסטים שלנו בתחנה ישנוני כזה
פחחחחחחח... הגעתי לבי"ס היתה לי שעה היסטוריה, שעה חינוך- קיבלנו את הטפסים של התעודת זהות שצריך למלא, שעתיים ביולוגיה (בלעעעעעעעעע....), שעה גיאומטריה (בלעעעעעעעעע...) ושעה ספורט שהיא בד"כ בלעעעעעעע אבל השיעור הזה היה כיף. שיחקנו בית שדה (מישהו מכיר
)... חזרתי הביתה, הלכתי לפעולה בצופים ועכשיו הרגליים שלי הורגות אותי

המחסנאי

New member
והיום שלי

היום יצאתי עם גדוד ח´ לא"ש לילה שלהם ודיי הפחדנו אותם שם. היה להם משחק לחפש איזה דברים שטלויים על עצים בפרדס תפוזים ואני ועוד חבר שלי התגנבנו בין העצים והבהלנו אותם, והיה ממש מצחיק. בסוף עשינו פיתות מעולות וזהו. ממש נהיניתי

למעלה