היום שלי....!

היום שלי....!

איך אני אוהבת ימי שישי.... קמתי ב8:30, הגעתי לבי"ס ב9:30, עבדנו קצת במשק (אספנו ומיינו ביצים...) עד 10:30, ומצאתי ביצה אחת בגודל של כדור טניס... ממש ענקית! היא לא ניכנסה לי לתבנית...
ואז הייתה אמורה להיות לאבא שלי שיחה עם המורה ה#%^*(%$ לחשבון, אז הוא קבע איתו ב10:30 ואבא שלי איחר באיזה 10 דקות, אז הוא לא חיכה לו ופשוט הלך...שימות! אז עכשיו גם ההורים שלי שונאים אותו...!!! ויש לנו יום עבודה ב4, וערב שכב"ג ב9 בימקום הסמינר שנידחה... וזהו! נועה. ושכולם ימשיכו את השירשור...!

Alexis14

New member
יום שישי את יודעת...../images/Emo113.gif

התערוררתי בשבע, לבשתי את הבגדים החדשים שלי (קניתי אתמול בהוניגמן- מכנסיים בורדו, סוודר פסים צבעוניים וגרביים של פסים בלי עקב - ז"א בלי תפר בעקב, לא עם חור בעקב...) ואז הוצאתי את הכלבה שלי... קראתי מעריב לנוער והתבאסתי מסיכום השנה העלוב הגרוע המאכזב המגעיל המטופש והמפגר שהם עשו, הלכתי לבי"ס- תנ"ך- סתם דיברנו על המבחנים שעשינו, היא צעקה עלינו שהכיתה החדשה שלנו (אנחנו הראשונים שמשתמשים בה, וקיבלנו אותה באוקטובר) מלוכלכת ומגעילה, וזהו. ספרות- דיברנו על איזה כתבה שהייתה על המנהל שלנו, שאיזה מורה הדליף משהו מישיבת צוות וקראו לו דיקטטור... ואז בדקנו שיעורי בית. תנ"ך- קיבלנו את המבחנים בחזרה (80...), היא נתנה לנו 6 שאלות ועניתי עליהן בכיתה. ערבית- בדקה שיעורי בית, ואז נתנה לנו לתרגם כמה משפטים... ואז חזרתי הבייתה... ונכנסתי לפורום... אבל תשמעו איזה ביאוס- ביטלו לנו ערב גדוד! היה אמור להיות היום!

היום שלי:)

רק עכשיו חזרתי מבית ספר ואני ישר באה לפורום היה לי יום כל כך מצחיק. בשעתיים הראשונות היה לנו הרצה עם בדואי על מפגש תרבויות הוא סיפר לנו דברים ואז אנשים הביאו שאלות הכי מטומטמות בעולם והוא סיפר לנוןו שהמקום המפגש כמו שלנו יש את הקניון זה הבאר..ו... אחרי זה היה לנו שיעור לשון עם מורה מטומטמת לילדי שז"ר -גלית...כל השיעור אני וחברה לשי מתפקעות מצחוק ופתאום המורה אומרת לילד אחד "אורן תפסיק לקלל את דימיטרי" ואז הוא אומר "לא הוא קילל אותי" ואז המוהר בקשה מאורן להגיד בדיוק מה דימה אמר כי היא מצטטת למחנכת והיא רשמה הכל "יבן זונה, אמא שלך מוצצת" כל הכיתה נשפכת מצחוק "מוצצת לגמלים" ואז המורה המומה "לגמלים?!" ואז כל מני יחצקון מסריח יבן שרמוטה והמורה רושמת הכל פשוט כל הכיתה צחקה אוז היה לנו שיעור חופשי עם המורה ההומו אז יבנו מחוץ לכיתה ואז הוא יוצא כזה "ילדים" אז ברחנו משם ואז בסוף השיעור אני טל ועדי באנו למסדרון ואז חן אומרת (חן=אישה משפיחעה)זה לא נראה טוב ... אז עדי אומרת "אביטל החזייה שלך" צחוק בריא כל כך מזמן אל היה לי:)

../images/Emo42.gifהיום שלי../images/Emo42.gif

קמתי היום (לצערי) בשעה 7:300 בבוקר... התארגנתי, אכלתי ונסעתי עם ההורים שלי ללוד כדי לקנות לי נעליים. כמובן ששוב לא מצאתי נעליים אבל קניתי מתנת יומולדת לחברה שלי. אחר כך חזרתי הביתה... והתכוננתי קצת (ממש אבל) למבחן בלשון שיש לי ביום ראשון. פשוט אין לי כוח להתכונן... עכשיו אני מחכה לשעה 3 כדי ללכת לצופים ולארגן את הפעולה... יש לנו היום פעולת "איך לארגן תיק לטיול" כי אנחנו צריכים ללמד את החניכים שלנו כל מיני דברים עד היום צופה וזה אחד מהדברים. סתם יום משעמם בינתיים... *אל תשכחו שאני פותחת היום את השרשור של "איך היתה הפעולה?"*

למעלה