היום שלי...

Doctor Evil

New member
באמת כבר נמאס מזה...

מכל ה"בואו-תעזרו-לי-כי-אני-ממש-מסכנה-אין-לי-חברים-אני-שמנה-ואני-רוצה-הביתה"! כאילו בסדר, מדי פעם זה עוד סביל, יש יוצאי דופן. אני מבין שקשה בחו"ל עם כל ההתחלות החדשות והבית ספר, אבל כבר כל הודעה שניה בפורום היא באותו סגנון. טוב אולי קצת הגזמתי.. הרי בכל זאת לא חייבים להגיב לכל דבר.

Julia16

New member
וואו אתה נחמד...../images/Emo4.gif

מצטערת אבל זה הדבר הראשון שעלה לי לראש כשקראתי את מה שכתבת (פלוס אני לא במצברוח טוב..)

Julia16

New member
ועוד משהו,

שתדע לך שכל ההודעות האלה, שלכאורה משעממות וחוזרות על עצמם הם מה שהופך את הפורום הזה למעניין ובזכות זה הגיעו יותר אנשים לפה. למה אתה חושב שפתאום מצטרפים מלא חדשים? כי הם רואים שיש מעורבות ויש אכפתיות ויש סיפורים מעניינים וכן ה-'תצילו אותי- אני רוצה לחזור לישראל- רע לי' זה מה שהופך את הפורום למה שהוא. להזכירך רק לפני כמה חודשים הפורום הזה היה יותר יבש מהנגב.. אז תחשבו קצת לפני שאתם מתלוננים כל כך על ההודעות.

Doctor Evil

New member
תראי ג'וליה

אני מסכים איתך שבאמת הפורום הפך להיות מאד פעיל, ובאמת יש קשר למה שאמרת. אין לי בעיה איתך או עם כל אחד אחר ספציפית, אבל שאלת שאלה ועניתי, לא התלוננתי.

sivani

New member
אורן,עכשיו עצבנת אותי.

עם כל הכבוד,אין לי חברים ואני רוצה הביתה הם נושאים עיקריים בפורום הזה מטבע הדברים שהוא עוסק באנשים שעוברים לארץ חדשה,הקשיים והגעגועים הביתה. לא טוב לך לקרוא את זה? אף אחד לא מכריח אותך להיות פה. וסליחה אם אני מגעילה,פשוט הגישה הזאת מעצבנת אותי. לא כולנו מזליסטים כמוך שהשגנו חברים בתוך יומיים,וגם לך היו דברים כאלה. זה שאתה שומר אותם בבטן זאת כבר החלטה שלך. אבל אני מנהלת את הפורום הזה כדי לשמוע דעות ועיצות של אחרים,ואחרים באים לפה בדיוק מאותה סיבה. על מה ציפית שידברו בפורום נוער בחו"ל?! על מקומות בילוי לנוער בעולם? נו באמת..

CosmikDebris

New member
מה אתם מתנפלים עליו

קודם אתם מתלוננים שאנשים (במיוחד בנים) לא מגיבים, ושאומרים לכם למה הם לא מגיבים - אז ת'ם אומרים לו אל תגיב אם ת'לא רוצה. אני לא ראיתי את אורן מתלונן פעם אחת על הפורום, אתם אלה שהעלתם ת'נושא.

sivani

New member
גם אני לא ראיתי,אבל...

הוא בעצם אומר שהוא לא רוצה להגיב לדברים שהם הכי קשורים לפורום,והוא טוען שהם קצת עולים פה יותר מדי פעמים. אז אליאב,איפה ההיגיון פה?

Odish16

New member
הממממ..כן כן שוב אני

שמעו..הרבה הגיבו לשרשור הזה..וכולנו צודקים, כל אחד מעניין מה שאותו מעניין..אז אם הדברים שלא קשורים לפורום מעניינים אותו..שיהיה לו בכיף, מי אנחנו שנגיד לו מה מעניין ומה לא? או למה להגיב ולמה לא? אם הוא רואה משהו שהוא רוצה להגיב..אני בטוחה שהוא יגיב.. וכנ"ל אל כולכם.. עזבו כבר את הנושא הזה..

MissUnKnown

New member
_____

סתם כי אין לי משהו יותר טוב לעשות אז אני יספר לכם מה עשיתי אתמול בלילה והיום בבוקר... הגעתי הבהיתה ב1530 הלכתי לגהץ לי את החולצה...וסדרתי את החדר והלכתי להתקלח...ושמתי רוזמרין על השעיר יאמי....אחרי זה אמא הקפיצה אותי לתחנת האוטובוס...והייתי בדרך לפגוש את כול ה"גברגברים" שלי....חחח סתם ידידים שלי בחנות הדיסקים... הגעתי לעיר באיחור של 5 דקותו האוטובוס שלי איחר :/ הם באו איתי לקנות ליקריש...וסתם הסתובבבנו לנו בעיר באיזה 7 עלינו לבית הקברות ופגשנו איזה גות'י אחד. הוא ניסה להשתכר מבקבוק יין זול אחרי איזה חצי שעה הלכנו לבית קפה הינו שמה רבע שעה פטרנו את בעיות העולם ועלינו למועדון למעלה כדי לראות את ההופעות. אבל מה כמבון שיהיה איחור בעעעע סטיבן הלך לקרוא לחברה שלו ואז גארת' הלך לקנות להם אלכוהול(הוא היחידי שהיה מעל 18) ועפנו בחזררה לבית קברות בדרך לשם פגשנו את ריס....היה נחמד. בבית קברות ראג' וקורטני(זה בן) עישנו חשיש וקורטני נהיה פרנויד היה מבדר..אחרי שעתיים חזרנו להופעות והם התחילו... בדרך לשם קורטני חשב שמישהו ניסה לחטוף אותו, אבל הבן אם רק שאל אותו איפה ההופעה... בהופעות פגשנו את אדם וג'ונת'ן וסתם דיברנו איתם...ואז מקס וברנדון ומרקו הגיעו חחחח כול החמולה הייתה שמה...בנתיים כול מיני להקות עלו וירדו מהבמה קצת הד בנגינג...קצת שמירת תיקים כאשר הזכרים נכנסים תוך הmashing pit, קצת הכנסת אלכוהול למעודון למרות שזה אסור....*הידעתם שלשומרים זכרים אשרו לבדקות תיקים של בנות פה* ב1 מקס נעלם ב3 אדם וג'ונת'ן נעלמו...את רק נשארר ריס, גארת', אדם, קורטני, ראג', סטיבן ואני... אממ סטיבן וריס שתו וודקה עם עקרב בפנים בדיוק לפני שהלהקה האחרונה עלתה לבנה אז היתי צירכה לעזור לסטיבן לרדת במדרגות...והייתה הופעה בת זונה... ואז ב5 בבוקר העיפו אותנו מהפאב אז התחנו להסתובב לנו בבעיר השוממת והיה כול כך מצחיק כול הזמן ירדנו על קורטני ובכלל כולם היו עיפים ושמחים .... אחרי זה התישבנו באמצע הכיכר ונתתי לריס kneejob דווקא היה נחמד...אז הם גגרנו אותי למקדונלדס
וישבנו שמה. היו שמה חלנות מזוייפים שכאילו נכנס דרך זה אור אבל לא זה היה מנורות ולקח לכול אחד איזה שעה לקלוט את זה חחחחחץ וסתם היו שמה כול מיני קטילות וירידות על כולם אחרי זה כאבה לי הבטן מרוב צחוק....בנתיים המשכתי לתת לריס kneejobsואז זה הכה בי...התאהבתי בברך שלו...אני רוצה אותה.... היא הייתה הברך הכי שווה שעשיתי לה kneejob ותאמינו לי נתתי הרבה כאלהץ רק חבל שהוא גר בהנדרסון(זה בצד השני של העיר)ץ אני מקווה שאני יראה אותו ביום שבת הוא לא בטוח יגיעה לפגישה שלנו כי יש לו את הball יום לפני.... חבל שהוא לא גר לידי כי אם הוא היה גר פה כול היה להיות לי מאוד מעניין *יאמי* אחרי זה רובינו התפזרנו...ריס הלך לתחנת רכבת ואני הלכתע לתחנת אוטבוס...כול עוד סטיבן וראג' היו לידי אף אחד לא התחיל איתי ואז כשנפרדנו בצומת חבורה של זקנים שיכורים שעלו אותי איפה יש בר אז ברחתי משהם אחרי זה בתחנת אוטובוס חבורה של אנשים יותר צערים הגיע ואיזה אחד התישב לידי ממש קרוב אז ישר זזתי הציה אז הוא כזה אומר לי "dont worry im not a freak, ijust wanted to offer you some of my hamburger" ואז הוא קם ומישהו אחר שוב התישב לידי אז זזתי עוד קצת מזל שהיה איזה סבא אחד בתחנה....ואז אבא לי הגיע ועפתי משם.

אממ... אוקיי....

אם לא שמתם לב, השירשור היה על היום שלכם אבל חפיף... אני לא מבינה מה הקטע בכלל. אתם לא חייבים להגיב לכל הודעה חדשה, אתם לא חייבים להראות שאיכפת לכם ואתם לא חייבים להיות פסיכולוגים של אנשים פה. אם זה פורום חופשי ומדברים פה בחופשיות על החיים בחו"ל ועל דברים שעושים אתכם שמחים אז אני לא מבינה למה אסור לי (ואל תגידו שלא, אני יודעת שהתכוונתם אליי) להגיד שמה שעשה לי את היום ומה שעשה אותי שמחה זה לראות את הקראש שלי במסדרון? יש פה אנשים שלא ממש קשורים לחברים שלהם שהם יכולים לספר להם על הקשיים שלהם ועל מה שמציק, או שלא ביחסים ממש טובים עם ההורים, אז הם באים לפה ומספרים על הבעיות שלהם. וגם אם הבעיות שלהם זה לימודים, בנים\בנות, אכילה וכו'... זה עדיין מה שמטריד אותם גם אם כתבו את זה לפני מיליון פעם, אז למה לא להראות טיפה איכפתיות? בכל זאת, אתם האנשים היחידים שיודעים מה עובר עליהם, אז אם מישהו כותב "נמאס לי" אפשר לשאול מה קרה, אבל אתם לא חייבים. אף אחד לא אמר שאתם חייבים!!! ואם מישהו בא ומספר שהחיים שלו מתחילים להשתנות והוא מתחיל להיות יותר מאושר, אז גם אפשר להגיב, אפילו אם לא במילים אפשר רק איזה סמיילי בנושא, אבל גם אז, אתם לא חייבים. אתם יודעים שלכל אחד יש את הרגעים הטובים והפחות בארץ שהוא גר בה, אז אתם יותר מכולם צריכים להבין. ואם אתם הייתם במקומם אני בטוחה שכולם היו שואלים מה קרה ומתעניינים ומראים איכפתיות. בכל מקרה, אף אחד לא מכריח אתכם ואם לא איכפת לכם אז סבבה... יאללה ביי.

MissUnKnown

New member
_____

אוף איתך תלמדי כבר לשרשר.... כול הפורום הזה בנוי על כול מיני הודעות, את לא יכולה לעשות לוטו ולבחור הודעה ולהגיב עליה...זה הורס את כול המערכת הקוסמית ובכלל זה מעצבן....

Odish16

New member
הממממממממממממממממממממ

אני מגיבה כי בא לי..חח וול.. המממ, אתם נשמעים כמו חבורת מאאאגניבים..לא מגניבים..מאגניבים..כי אתם סתם מאגניבים..פחחחח..אעלק בית קברות..יא קשוחים שכמותכם..ממש גות'ים..טחחחח הרשי לי לגחך הקיצר מאוד שועשתי ממה שכתבת.. יש עוד כמה סיבות לגיחוכי..אך אשמור אותם לעצמי..פחחחחחחחח הרגת אותי ממה שכתבת..גות'ים..פריקים..קשוחים..פחחחחח אה..תשמרי על הרפוטיישן שלך..טחח..יאללה ביי.. עשית לי תיום..חחח

למעלה