אממ... אוקיי....
אם לא שמתם לב, השירשור היה על היום שלכם אבל חפיף... אני לא מבינה מה הקטע בכלל. אתם לא חייבים להגיב לכל הודעה חדשה, אתם לא חייבים להראות שאיכפת לכם ואתם לא חייבים להיות פסיכולוגים של אנשים פה. אם זה פורום חופשי ומדברים פה בחופשיות על החיים בחו"ל ועל דברים שעושים אתכם שמחים אז אני לא מבינה למה אסור לי (ואל תגידו שלא, אני יודעת שהתכוונתם אליי) להגיד שמה שעשה לי את היום ומה שעשה אותי שמחה זה לראות את הקראש שלי במסדרון? יש פה אנשים שלא ממש קשורים לחברים שלהם שהם יכולים לספר להם על הקשיים שלהם ועל מה שמציק, או שלא ביחסים ממש טובים עם ההורים, אז הם באים לפה ומספרים על הבעיות שלהם. וגם אם הבעיות שלהם זה לימודים, בנים\בנות, אכילה וכו'... זה עדיין מה שמטריד אותם גם אם כתבו את זה לפני מיליון פעם, אז למה לא להראות טיפה איכפתיות? בכל זאת, אתם האנשים היחידים שיודעים מה עובר עליהם, אז אם מישהו כותב "נמאס לי" אפשר לשאול מה קרה, אבל אתם לא חייבים. אף אחד לא אמר שאתם חייבים!!! ואם מישהו בא ומספר שהחיים שלו מתחילים להשתנות והוא מתחיל להיות יותר מאושר, אז גם אפשר להגיב, אפילו אם לא במילים אפשר רק איזה סמיילי בנושא, אבל גם אז, אתם לא חייבים. אתם יודעים שלכל אחד יש את הרגעים הטובים והפחות בארץ שהוא גר בה, אז אתם יותר מכולם צריכים להבין. ואם אתם הייתם במקומם אני בטוחה שכולם היו שואלים מה קרה ומתעניינים ומראים איכפתיות. בכל מקרה, אף אחד לא מכריח אתכם ואם לא איכפת לכם אז סבבה... יאללה ביי.