היום שלי...

Odish16

New member
לא נראה לי שזה היה משעמום אלא...

הם הלכו לשם כי הם קשוחים..ואוהבים לבלות בבתי קברות...כי אז זה עושה אותם עוד יותר קשוחים..והרפוטיישן שלהם עולה..נגיד. אז בימנו להיות דפוק זה להיות מגניב...לך תבין בית הקברות כבר הפך להיות מועדון...בטח שרפו שם כמה חתולים..טחחח ממשיכה לגחך.. אז כנראה שעמום זו לא המילה..אלה להיות מאאאאאגניבים.. שיהיה להם בסבבה....

MissUnKnown

New member
_____

חחחחח מבדר איך את מסיקה מסקנות עלי בלי להכיר אותי... למה בית קברות??? בגלל שזה המכום היחידי הנורמלי שאת יכולה לשבת ודבר עם בן אדם בלי שכול הבוי ראסרס מנסים להתחיל איתך מכות או סתם להציק... וכן שרפנו המון חתולים הרי זאת הדרך אמיתית לעלות רוחות מהקבר... כשאני אומרת קשוחים, זה בציניות ....אני תמיד מדברת ככה... ולהגיד לי שאני שומרת הרפוטישן שלי, זה דיי מבדר כי אני בדיוק ההפך מזה אבל חפיף את לא מכירה אותי. את אפילו יכולה לשאול את סיון כמה פעמיים היא רעתה אותי רק בשחור...והתושב תהיה היא לא ראתה אותי כי אני לא לובשת רק שחור.

Odish16

New member
חחחחחחחחח

חמודה:) ולא זה לא בציניות..חחחחח לא היתי רצינית...אם מישהו לא קלט את זה.. ג'יסס בחיים נאי לא אלך לבית קברות בלילה..זה הדבר הכי מפחיד שיש..חחח לדעתי.. אבל אם אתם נהנים שם ומדברים אז שיהיה לכם סבבה.. ו-היי, נכון אני לא מכירה אותך..גם את לא אותי:) ומי אמר ששחור זה הצבע הקשוח היחידי? P:

CosmikDebris

New member
אנשים קשוחים הולכים לבית קברות

אני הייתי היום שישי בהופעה הכי בת זונה בעולם. בהתחלה הייתי עם אח שלי, והיה איזה להקה מקומית מניו יורק שעשתה מין מטאל, גראנג'י כזה חביב. ואז להקה מרוד איילנד שעשתה פרוגרסיב בן זונה. ואז MELT BANANA אחרי איזה 2 דקות אח שלי עזב, והחלטתי ללכת מקדימה איפה שכל המטורפים. פשוט החוויה הכי מדהימה בעולם, שחרור טוטאלי של הגוף. ונויז פשוט משתלט לך על הגוף זה פשוט משהו מטורף, הרגשתי כאילו אני מסומם לגמרי. היה שם גם אחד ממש (אבל ממש ממש) מסומם, ופתאום הוא תפס אותי וגרר אותי לרצפה. וגם לא יצאתי משם עם שום פציעות, ושמתחשבים בעובדה שכל האנשים שם הם בגיל קולג' אני מופתע. זה היה כאילו פוגו אחד ארוך לכל כך הרבה זמן (לא ממש הצלחתי לעקוב אחרי הזמן). אני עדיין שומע ציפורים באוזניים. MELT BANANA רולז.

MissUnKnown

New member
_____

אז גם אתה נהנת שווה ביותר!!!!! שני היפים הולכים להופעות מטאל ונהנהים רצח
*תיצור קשר בבקשה*

MissUnKnown

New member
____

ok...so my list of gigs that i need to go to has a new friend i it good noise or crapy one that a week later you still have the beep in your head?​

CosmikDebris

New member
אהמ

The beep was gone after 3 days or so. Just download some songs try chase the magic words, lego lego surfin in the usa

MissUnKnown

New member
____

כמו שאמרתי כן שעמם לנו כי הלהקות שהיו אמורות להתחיל להפיע....התחילו אחרי שעתיים איחור...ולא הינו באמצע הלילה בבית הקברות רק עד 22 באמצע הלילה הייתי בשיחה נורא חשובה עם מקס....

נעמצי

New member
תראו,

האמת היא שנכנסתי כמה פעמים לפורום בסוף שבוע האחרון ורציתי לחכות שכולם יגיבו כדי לומר את דעתי . אני מאלה שהפורום הזה משמש להם קיר ואוזן. כן, יש לי עכשיו חבר. ואני מאד אוהבת אותו ומיום ליום אנחנו יותר נפתחים אבל יש דברים שהוא לא חווה והוא לא יודע וקשה לי להסביר לו את זה ולו קשה להבין את זה. הוא לא יודע מה זה לעזוב את הכל וללכת למקום חדש. הוא עבר פעם אחת דירה בחייו למרחק של שתי רחובות. אוקיי? אני כן חושבת שהפורום הזה הוא אוזן קשבת ( זה מה שאתם לפחות בשבילי ) כי אתם מבינים אותי. את הקשיים, את חוסר החברים, חוסר יחס. והכל. ואתם ממש גדולים ואתם ממש עוזרים ( לי לפחות ) ואתם לא חייבים להגיב בשביל שזה יעזור, כי עצם זה שהוצאתי את זה החוצה בשפת האם שלי, וזה שאני מדברת עם ישראלים זה מה שמתחיל לעזור לי. מי שמגיב- סבבה ומי שלא, אז לא. ואולי באמת אני יותר מדי זורקת עליכם את כל החיים שלי, אולי אני צריכה להפסיק עם זה באמת אבל אני חושבת שמה שעובר עלי עובר גם עליכם או על החברים שלכם, וזה לא כל כך מעצבן. לא? בכל מקרה, אני עדיין אכתוב חלק מהבעיות שלי כאן, ממניעים סוציומטים בלבד. זה עוזר לי........

MissUnKnown

New member
_____

גררררררררר אוף איתך תלמדי כבר לשרשר! מה הקשר בין ההודעה שלך לבין זה שהייתי בבית קברות??? אין קשר!! בא לך לכתוב משהו בפורום סבבה הדבר היחידי שאת צריכה לעשות זה לשרשר להודעה שאת רוצה להגיב אליה...זה לא כזה מסובך. אני בלונדינית ומצליחה לעמוד בזה גם את יכולה.

נעמצי

New member
בררררררררררררררררררר

לדעתי שרשור צריך להיות עם קשר, ואין קשר בין בית הקברות לבין מה שהיה למעלה, אז אהו. אני הייתי בתגובה למה שהיה למעלה וחוץ מזה, אני שונאת להדחף ולכן אני לא דוחפת את עצמי לאמצע שרשור

MissUnKnown

New member
____

נכון לשירשור צריך להיות עם קשר.... לבית קברות היה קשר כי סיפרתי מה עשיתי ועניתי לשאלה של הקוקוס... ובמקרה שירן סיפרה מה היא עשתה אז גם אני סיפרת מה עשיתי, לא טוב לך באסה. ותביני הפורמים של תפוז בנויים בצורה כזאת שאפשר להגיב לכול הודעה ספציפית וזה לא יקרה להדחף אלה יקרא להגיב לא כמו מה שאת עכשיו עושה זה דוחפת הודעה שלא קשורה להודעה אחרת. אני מקווה שתעשי בנידון אחרת תצטרכי לקרוא עוד הרבה הודעות מצעבנות/ נאצה/ ומלאות בציניות זול שלי.

למעלה