היום שלי - יום שני

תמיר1991

New member
../images/Emo26.gif

קמתי בעשר, נסעתי לבצפר לסדנת מנהיגות שהייתה ממש מעפנה בגלל המופרעים מהכיתה שלי, הייתי עם חברים ואז הלכתי להיבחן באוניברסיטה
[הלך סבבה] והנה, אני פה
ואתם?
תמיר.

זונע

New member
באמאשלי אתה כזה מעפן...

איזה נס צריך לקרות כדי שתפסיק לכתוב "תמיר" בסוף כל הודעה??

מתמטיקה../images/Emo7.gif../images/Emo108.gif

אחח אני כ"כ מצוננת.. סיימתי בביצפר חבילת טישו וזה עוד לא נגמר.. ומכירים ת'יובש הזה שיש בין השפתיים לאף כזה?..חח גאאד שונאת להיות מצוננת! קיצר.. יש לי מחר מבחן במתמטיקה ויש לי הרגשה שאני הולכת להכשל..=[ רשמתי לי על דף את כל המשפטים בגיאומטריה וזה.. ואני אעשה על זה חזרה ומקווה שזה יעזור. והיה היום ערב מגמות ולא הלכתי... בגלל מתמטיקה... קיצר אני ממש מפחדת מהמבחן מחר.. למי שיש שיטות ללמוד או לעזור לי או משהו אני אשמח..

dragonit12

New member
../images/Emo24.gif

תרגישי טובב:) ובהצלחה מחר! את תעברי את זה כמו גדולה!

../images/Emo203.gifמחר אנגליתתת ../images/Emo4.gif

שוב...רק לפני שלושה שבועות היה מבחן..אמא שלהםם
שעה ספורט- ריצות 4 על 10 [המהירות] לא ממש השתתפתי כי כאבה לי הרגל מהסטודיו אתמול
שעתיים ערבית-הברזתי עם חברה למרכז
ופגשתי את החבר בדרך
שעתיים קופוזיציה-היה נחמד שעתיים סוציולוגיה- דיי!! אני כ"כ אוהבת את השיעורים שלה!!! בדוק אני מרחיבה את זה+פסיכו[+מחול] בדוק!! שעתיים קלאסי- עבדנו על הריקוד.קיבלנו כל אחת ביקורת בונה מהחברות ונתנו ביקורות. יום נחמד למרות שהיה ארוך
אבל אבל אבל....מחר אנגליתתת !#$%^

dragonit12

New member
בהצלחהה:)

מקווה שהרגל יותר טוב עכשיו.. היה כייף להיפגש איתו?!

../images/Emo203.gifתודה ../images/Emo13.gif

הלך סבבה [5 יחידות
] לעומת המבחנים האחרים הרגל? שאלתי את המורה שלי למה כ"כ כואב לי שם והיא אמרה לי "ברגל שלך? כנראה שזה שבר מאמץ.את לא נותנת לעצמך מנוחה"
זה ידוע אבל עצוב. וברור שהיה כיף להיפגש איתוו
מעניין לחשוב מה הייתי עושה בלעדיו [בטח מתלבשת על איזה יב'ניק חתיך
]

dragonit12

New member
קרר לייי

שעתיים ראשונות חשבונאות.. היה מצחיקק:) קיבלתי ת'מבחן וקיבלתי 90!יאיי! הייתי בטוחה שאני הולכת להיכשל בו..הלך לי בו כל כך גרוע שציפיתי לנכשל.. ותיקנתי ת'מורה כמה וכמה פעמיים כי היא טעתה! הרגה אותי..! חח כולם תיקנו אותה השיעור הזה!
שעה שלישית היה אמור להיות ספורט אבל לא היה.. היה מבחן במד"ט.. הלך לי בו ממש ממש גרוע... ואז סיימתי אותו אחרי20 דקות ויצאתי החוצה.. הייתי עם חברות שלי בחוץ עשינו צחוקים גאשש היה קורע.. שעה רביעית מחנכת.. אבל גם לא היה.. היה לנו ת'מבחן במד"ט.. אז עלינו למעלה לשאול אם יש שיעור והיא אמרה שכן.. ושנבוא ברבע ל12... ולבנתיים עזרתי לכולם במבחן.. וראיתי ת'ציון שלי:) קיבלתי 70!אין מאושרת ממני!! אז שוב חברות שלי ואני היינו למטה עשינו צחוקים ואז עלינו ברבע ל והיא כזה ב12 אני משחררת אותכם.. אז אמרתי לה מה הקטע לא יכלת להגיד לנו כבר להיות למטה בשיעור חופשי..?! סתומה
שעה חמישית חינוך.. שוב לא היה..היה לנו היסטוריה.. הייתה עבודת הגשה עבר בסדר:) ואז סיימתי! והגעתי הביתה.. ובבית השתעממתי.. וכואבת לי הרגל ברמות בגלל הדלקת בגיד..
אוף זה כל כך כואבב! ואני צריכה לבלוע אנטיביוטיקה.. אבל יש טראומה כי כבר נחנקתי מהכדורים.. אז אני כבר מפחדת.. אז אבא אמר לי שאם אני לא אקח אנטיביוטיקה יקחו אותי לבי"ח.
איזה אבא מעודד יש לי

למעלה