היום שלי - יום שני

הבעיה היא המועד ב' עצמו.

אני לא הולכת לחכות בשביל זה שעתיים, לא משנה כמה זה חשוב לי. אני פשוט לא אבזבז את הזמן שלי על דבר שאני יודעת שאני כמעט בטוח לא אצליח בו.

noyy

New member
../images/Emo28.gifהמורה בא לקראתך

אצלינו אין דבר כזה "מועדי ב'" בכלל, רק אחד בכל מחצית, למקצוע אחד בלבד. אני במקומך הייתי קופצת על זה

הוא לא בא רק לקראתי,

אלא לקראת כל אלה שנכשלו.... חוצמזה למה לי לחכות שעתיים בשביל מבחן שאני בטח אראה, אנסה לפתור, לא אצליח, אגיש ואלך? זה הרי די צפוי שזה מה שיקרה, כי זו לא פעם ראשונה... בטח שרציתי שהוא יתן לי הזדמנות לשפר, אבל לחכות שעתיים בשביל כזה דבר...אני אחטוף עצבים באמצע ואלך. (הטון של ההודעה נשמע טיפה תוקפני, אבל הכוונה היא ממש לא כזאת).

תנסי בכל זאת! ../images/Emo163.gif

תלמדי קצת, תשבי עם מישהו שמבין. אני ממש בטוחה שתוכלי להוציא יותר. בהצלחה

dragonit12

New member
גם לנו עשו ת'שיעור הזה!

על הת.ז ועל להיות אזרח! מגניב
נראה לי שעושים את זה לכל כיתות י'..
בכל מקרה:) בהצלחה בסנדא!תהני:) ובהצלחה במחבן החוזר(?)במתמטיקה:)

זונע

New member
חרא

היה לי מבחן בצרפתית שלא למדתי אליו והלך פשוט גרוע קיבלתי בלשון רק 100.5 מתוך 105:\ וקיבלתי 80 בbook task על ספר שבכלל לא קראתי. ויש לי ביום שישי מבחן במתמטיקה שאחריו אני מעדיף להתאבד כבר

dragonit12

New member
../images/Emo2.gif

יהיה טוב במבחן בצרפתית! 100.5 מתוך 105?!
זה מעולה!! וכל הכבוד על ה80:) ובהצלחה המתמטיקה:)

FartherAway

New member
מיותר, כתמיד.

שעתיים ביולוגיה, שעתיים לשון, ומספורט הברזתי. ואז ישנתי 3 שעות. יום מבוזבז, מישהו?

dragonit12

New member
שונאת שיעורים שבאים בזוגות..

שיעמום טוטאלי..=\ לפחות היה כייף לישון?!

FartherAway

New member
עוד יותר גרוע

כשזה בא עם שיעור באמצע. (ביולוגיה-ספורט-ביולוגיה.) האמת שלא היה משהו, ואחרי זה הייתה מן הרגשה מגעילה. אבל יעבור. :)

הזוי

הי אמור להיות סים טסט של 4 שעות הגעתי העבירו אותי מחדר לחדר, לא היה להם עצבים לילדת ESL בסוף פשוט תפסתי את עצמי והלכתי הביתה

למעלה