היום שלי - יום שני

noname202

New member
../images/Emo178.gif

הישגיי ליום זה: D: # אני יורדת סופסוף ל4 יח"ל מתמטיקה # 67 במבחן האחרון # אני לא עושה את המבחן הבא ביום רביעי # עשיתי בוק ריפורט באנגלית, היה גרוע D: # ציון טוב באיסלאם [אין לי מושג כמה, הדביל שכח את המבחן שלי בבית
] # סופסוף סיימתי עם המבחן של מבוא #@$%!$!!@%@ ואפילו יצאתי עם הרגשה טובה. עכשיו רק נשאר להתחיל לחרוש להתפתחותית, להוציא איכשהו ציון נורמלי...וממ, זהו. :]:] ובשבע ישב"צ יום צופה [ועוד בלי יפעת],יאי.

hkatsman

New member
יום חמדמד

79 בלשון כולם צחקו עלי שהסתפרתי. וזהו נרלי

בעע

2-מתמטיקה..לא היה משהו מיוחד
חוץ מזה שכאב לי הראש ברמותת
3-4-אנגלית..כנ"ל 5-6-7-גרפיקה..הדבקנו את העבודות על בריסטולים והתחלנו עבודה חדשה של לוגואים.. היה חביב.. רק שבאיזשהו שלב אמרתי לעצמי-פאק השעה 2-מה אני עושה פה לעזאזאל?? חזרתי הביתה,ראיתי טלויזיה והתחלתי ללמוד למתמטיקה.. אוףף אני מרגישה שהולך להיות כל כך חרא במבחן! :[ כאילו..יש לי עוד יום ללמוד אבל לא יודעת.. ועוד מעט ישב"צ יום צופה בשבט..

חחח תודה :)../images/Emo163.gif

ותביני, אני מאלה שעושים רעש ומפריעים. וכל הממוצעים שלי נמוכים מ90, חוץ מציור ופיסול, אבל זה לא קשור. אני מניחה שזה האופי הכובש שלי. או העיניים היפות, תלוי עד כמה המורה סוטה

dragonit12

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כנראה הם אוהבים את ההתנהגות שלך.. ואת האומץ להפריע ולהרעיש ולמרות הכל לקבל ממצוע 80(?) זה מעולה:) אז כנראה שהם התאהבו בזה! חכי עוד מעט אני ארשום לך שאלות למטה

התחלתי בעשר ../images/Emo13.gif

גם היום המחנכת לא הגיעה והשעתיים הראשונות (ספרות וחינוך) התבטלו. באתי לביה"ס רק לשעתיים של אנגלית. חזרתי הביתה ב-12
היה לי שיעור פרטי בלשון בחמש אחה"צ, ועכשיו אני הולכת להתקלח ואז להכין שיעורי בית =( קיבלנו היום את הלוח מבחנים, איזה פחד
אה, מחר אני מתחילה ללמוד בשעה 9 ! המורה לאנגלית ביטלה את השעה הראשונה. וגם ביום ד' בשעה תשע, כי זה תמיד ככה במערכת

P i x i e s

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif היום שלי..

סיור בירושלים. בירכו אותי! (ממש התרגשתי מזה, אל תצחקו נו P:) וראיתי את יונה מצגר!! יש לי מלא תמונות שלו. חשתי פפראצי

מעצבןןןן ../images/Emo3.gif

עשו לנו היום כמה שינויים במערכת...נו בגלל המורה ללשון שלא נמצאת. אבל סופסוף מביאים לנו מורה מחליפה עד שזאתי תחזור. שעה ראשונה- היסטוריה. (פה היה אמור להיות לשון, זה שינוי אחד) המשך של הכתבה....איך לא? חחח וגם סיכמנו כמה דברים על הלוח.....אה כן, היא נתנה עבודת הגשה. (פאקקק שכחתי מזה לגמרי. טוב, זה ליום חמישי....מצד שני, אני אעשה את זה עכשיו.) שעה שניה- ספורט. אני לא ממש יודעת למה אבל לא היה שיעור למרות שהמורה הייתה...ישבנו למעלה בתוך האולם ודיברנו כמה בנות. שעות שלישית רביעית- חינוך (זה השינוי השני...במקום רק שעה אחת חינוך ואח"כ היסטוריה, העבירו את היסטוריה לבוקר ופה היו שעתיים חינוך). דיברנו על להיות אזרח ודברים שקשורים לתעודות זהות, והגענו ממש לוויכוח על כל מיני דברים והמורה עושה לנו "לא ציפיתי ולא התכוונתי שלזה זה יגיע" ואני ועוד כמה עושים לה "אבל זה תמיד קורה בכיתה הזאת...אסור להתחיל לדבר איתנו על פוליטיקה וכאלה כי אנחנו פשוט מתחילים לריב וכמעט אין לזה סוף". בקיצור, נראה לי שהיא למדה את הלקח שלה XD אה כן, בשעה הזאת המורה לתנ"ך הוציאה אותי לכמה שניות, לשם שינוי לא כדי לבקש ממני משהו אלא כדי לשאול אותי לגבי האבחון...אם אני צריכה אותו לדעתי, אם הארכת זמן זה מה שיעזור לי...היא אמרה שאני אגיד לה בהפסקה...אז הלכתי אליה בהפסקה ואמרתי לה שלא נראה לי שזה מה שיעזור, אני אתייעץ עם ההורים ואני אחזור אליה...חחח שעה חמישית- תנ"ך. עברנו טיפה על פרק י"ח והתחלנו י"ט. קראנו, ענינו על דברים. יכול להיות ששבוע הבא היא עושה לנו בוחן על כמה שאלות משם!!! בעעע בסוף השיעור ניגשתי לדבר איתה ולא יודעת למה אבל הזכרתי את הקטע של זה שקשה לי לזכור כל מיני דברים. אז שדיברתי איתה עכשיו הגענו למסקנה שתינו שאבחון זה לא מה שיעזור כי היא גם צריכה את ההורים מחר בבוקר וזה בלתי אפשרי...בקיצור, היא אמרה שהיא הולכת לפתוח סדנת זיכרון שהיא תעביר באופן אישי, והיא תכניס אליה עוד כמה ילדים ואני הראשונה. למה הסכמתי?! אוף אין לי כוח לשטויות האלה. טוב מקסימום אני עוד אדבר איתה. שעה שישית- מתמטיקה. פתרנו תרגילים, ואז הוא חילק את המבחנים.....קיבלתי 17. פאקינג 17. והוא אמר שאני אעשה מבחן חוזר. אבל מתי הוא רוצה שנעשה את זה? ביום רביעי באחד וחצי. ואני מסיימת שעתיים קודם. אין מצב, אבל אין מצב שאני נשארת שעתיים בשביל המבחן הזה. אז אני פשוט אשאר עם ה17 הזה אלא אם כן ממש אכפת לו ממני והוא יזיז לי את היום שהוא עושה את החוזר (אין מצב לזה אבל חפיף
) סיימתי לחפור....מישהו הקדיש לי כמה דקות מזמנו או שסתם כתבתי פה עכשיו מינימיני אתיקה? חיחיחי XD

חח אבל הקטע הוא שהמשקל של

המבחן הוא יותר גדול מהמשקל של הבוחן.... טוב חפיף, זה די היה צפוי. (דווקא המבחן שקיוויתי לקבל בו 90+....חחח לונורא.)

למעלה