היום שלי, יום שני

B a m b o o k

New member
בעע שוב רבתי עם המורה למתמטיקה.

אני לא יכולה יותר. באלי לרדת ל3 רק בגללה אז סבלתי אותה שעתיים על הבוקר. אוני היחידה שקמה עליה. וחבל שלא ככה שאר הבנות:\ שעתיים תושב"ע. משעמם. מבחן בתקשורת שהלך נחמד. שעה תנ"ך. קראתי "דמי מפתח" עוד מעט חברים באים ורואים סרט

tink 16

New member
../images/Emo203.gif עברתי טסט ראשוןן!!!! ../images/Emo13.gif

אין מישהו יותר מאושר ממני כרגע בעווולם!!! יצאנו ב8 משוהם-שיעור שלי ושיעור של זאת שנבחנה איתי, 9:30 היה הטסט-הייתי ראשונה. לא חזרתי לבצפר מאז
לאמא לא הייתה בעיה עם זה. זהו

יואווו

מחר מבחן בתקשורת!!!! היה מתמטיקה בבוקר- הצלחתי להקשיב בחלק מהזמן!!!!
וגם הצלחתי לפתור תרגילים! יאיי!! ועוד תוך כדי סידרתי את המחברת בתקשורת, העתקתי מהלוח, ופיטפטי עם עידן!
אחרת כך 2 אנגלית- היה בסדר חח הפסקה מצחיקה בין השיעורים
ואז היה אמור להיות שעתיים חופשיות ואז 3 שעות תקשורת מעשי. הברזנו
הלכנו לעיר
ידיד שלי הצליח להרים אותי! אין לי מושג איך הוא עשה את זה, אבל הוא הרים אותי! איזה 3 פעמים! וסיבב אותי!
או שהוא הרקולס או שלא יודעת מה
ועכשיו אני יושבת כבר שעה על תקשורת. [אחרי ששעה רבתי עם המחשב כי האינטנט לא עבד]. עוד 3 דקות יש לי בייביסיטר לשעה- חוזרת לבית לומדת עוד שעה ואז שוב בייביסיטר לעוד 3 שעות. כנראה שזה יהיה עוד לילה בלי שינה

אהההה הורדתי תסיידליפ :/

שעה ראשונה+שנייה-היסטוריה למדנו על עליית היטלר לשילטון הפסקה-מעאפן כרגיל שעה שלישית-ספורט אף פעם לא מגיע לשיעורים. שעה רביעית-אנגלית לא למדתי כי אין לי ספר אז שמתי מוזיקה. שעה חמישית-היסטוריה המשכנו ועברנו על המיקוד. שעה שישית שביעית-ג"ג היה מצחיק מה איקס מה איקס?!?!?!??!!? מהההה ישנתי עד 5 הייתי אמור ללכת לישבית ראשגדים ואז הקדימו ולא הודיעו לי אז לא הלכתי והחטלתי שלא בא תסיידליפ אז הורדתי וזהו.

dcohn

New member
יוהו! ירד לי שיר שאני מחכה לו מלא זמן!../images/Emo99.gif

ואו ואו ואו ואו ואו!
למות ברגע זה.

Aline In Chains

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo79.gifיום מעייף למדיי.

שלוש שעות ראשונות-מבחן ענקי בספרות. כתבתי איזה 8 דפים. הלכה לי היד. אח"כ היה עוד איזה 3 שעות ספרות, עבר מהר. שעה היסטוריה, היה מצחיק ונורא מפגר XD המורה היא רוסיה מתה כזאת..אז היא מוסיפה י' לכללללללל מילה. "מידינה","מידברת","גירמניה","מיקווה","מיבקשת","ניקודה". היא הכתיבה לנו, אז כל פעם שהיא אמרה ניקודה כל הכיתה התחילה להשפך מצחוק. מסכנה המורה XD השיא היה כשהיא אמרה "פיסימיות" XD, פשוט..נקרענו. המורה:"ילדים קטנים. גם אם מראים לכם אצבע אתם צוחקים!!" מישהי מהכיתה:"תלוי איזה אצבע!" XD המורה:"תגידו, אני לא מי(!)בינה, שמו את כל המפגרים הזאת בכיתה ביחד בכוונה?!" XD כיתה של חולי נפש באמאשלי. ומישהו אמר למורה מש'ו שנשמע כמו שמנה, אז המורה התחילה להגן על עצמה
. "לגילי אני נראת טוב מאד, יש בנות בגילם שהרבה יותר שמנות ממני" XD איזה מורה ראבק.

Broken sound

New member
אוח.יום נוראי.

היה יום כ"כ רע. רופא מפגר. משפחה מפגרת הראש שלי מת. לפחות המחשב חזר. בלאט.

למעלה