היום שלי, יום שני

אנלא כועסת בגלל זה. ../images/Emo163.gif

אני כועסת שאוטומטית אומרים ש'כל מי שלא עושה צבא הוא דפוק ומשתמטים זה חרא ושירות לאומי לא עוזר, ובכלל צבא זה הפתרון היחיד'.

A m b a G a l

New member
אבל זה דיי נכון.

ברור ששירות לאומי עוזר.. כל שירות למען המדינה בכל תחום שהוא עוזר.. ועדיין, צה"ל בעוד כמה שנים לא יעמוד באחוז הצעירים עם הדעות הפציפסטיות/אלו שהולכים לחתום שהם דתיים - כי כולו מתכליתו בנוי מכוח אדם. וכמו שאמרו לפני, אין עבודות זוטרות.. יש עבודות לא מפוארות ולא מרשימות. ככה זה גם בחיים. אפשר לעשות שנתיים צבא, ואח"כ ללכת לשירות לאומי. (:) יום טוב :)

LadyFlame123

New member
יום של חרישה לתנך../images/Emo178.gif

עכשיו מסיימת בביו. ואז תנ"ך ואז מקווה ללכת למדבים.לא יודעת. אה ובצפר היה אחלה

sky darkens

New member
singing dalla dalla million. ../images/Emo6.gif

וואי, איזה יום מטורף. התחלתי ב8 וסיימתי ב3 וחצי, אכלתי ועכשיו עכשיו אני יוצא לשיעור נהיגה. יורד בעבודה, עובד שעה וחצי, ולומד כל השאר למבחן בהיסטוריה. סעמק, אני בחיים לא אהיה מוכן למבחן הזה.
יום טוב לכולם.

Snow fairy

New member
בן זונה של יוםםםםםםםםםםםםםםם!#!@#$

שעתיים מתמ'- סתם משעמם כרגיל
בהפסקה היו אצלנו עצומות ודוכנים וסטיקרים של "גיוס=לכולם. די להשתמטות!" אז לקחתי מלא וחילקתי לשכבה שלי^^ ספורט- רצנו מסביב לפארק המים בישוב, אני הלכתי חצי מהדרך
היסטוריה- היה כל כךךךךךך כיף! אני איצ'ו ויאלו החלטנו שאנחנו עושות תעמולה פוליטית נגד הסטאלין הבא! מתמ'- 100 במבחן!!#!$#@%#@$^$%^#
תנ"ך- חח שיחקתי סוליטייר באייפוד 3 שעות תיאטרון- סצנות מטרטיף, היה כל כךךךךךךךךךך כיף! יווווו, אני מתה על המגמה הזאת!!! עכשיו חזרתי הביתה ואני הולכת להכין שיעורים לשיעור תפירה, ב-6 יש לי שיעור כינור ואח"כ לחרוש היסטוריה כי יש מחר מבחן^^

R o n 2 5 6

New member
כל הכבוד מאיה../images/Emo13.gif

כינור?יש עוד משהו שלא ניגנת עליו? ^^

Snow fairy

New member
כן!

צ'לו, אבוב, חליל, קונטרה באס, חצוצרה, תופים, חליל צד, חמת חלילים, ויולה, טרומבון, אקורדיון, מפוחית... ויש עוד הרבה
ותודה רונצ'וק^^

giraffeeeee

New member
וואי קונטרה באס.

פעם עמדתי ליד קונטרה באס והרגשתי כמו שננס מרגיש.

Snow fairy

New member
ג'ף באקלי ניגן על קונטרה באס!

אחלה כלי:] יוווו, היה שיעור כינור מושלםםםםםםםםם

gurke

New member
הבסיסט בלהקה שלי (נטע) מנגן על קונטרה בס

ככה שלמעשה יש לנו קונטרה בס בלהקה

סוליטייר באייפוד זה סוס!

רק לפעמים אני זז בטעות או לוחץ MENU או משהו זה לא נשמר

זונע

New member
יום ארוך

צריך ללמוד לתנ''ך, אבל הציעו משחק פוקר...לאדע מה לעשות, ממש בא לי לשחק. והיום אני קובע שיעור נהיגה ראשון
מקווה שזה יהיה עוד השבוע.

R a n d a l l

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif

-מומלץ:הקפידו על נעילת ביתכם במיוחד ביום ראשון. -לא מומלץ: החלטות אימפולסיביות. -טיפ בהשאלה: אין האמת אין להגיש לשולחן בקערות מלאות. אין לי מילים. סתם יום.

R o n 2 5 6

New member
איזה יום ארוך../images/Emo122.gif

שעתיים ראשונות היה מבחן בהיסטוריה.הלך לי פשוט מדהים :| יהיה אחלה ציון,וזה כיף. שעה צרפתית-המורה דיברה הרבה וחילקה איזה בוחן שהיה. שעתיים מתמטיקה-השיעורים עוברים כ"כ מהר :| החומר קל ואין יותר ש.ב,אז כרגע אני ממשיך לאהוב מתמטיקה. שעתיים אנגלית- קשה לשרוד ער את השעתיים האלה :S שעה ראשונה עשינו איזה דף,ושעה שנייה עברתי אחורה ליד חבר לשחק ארבע בשורה על דף או משהו כזה.דווקא נחמד. עכשיו אפשר לישון ולבדוק את ה PES 2008 לפלייסטיישן
אם יהיה לי כוח אז גם לקבוע תור לספר ולאסוף את האישור הרפואי בשביל הגדנ"ע. אחרי שעוברים מבחן בפיזיקה/היסטוריה,אתה כ"כ מעריך כל דקה פנוייה שיש לך

דחו לי תשיעור נהיגה היום ):

בקטנה כנראה מחר יהיה... העיקר שעכשיו אני אלמד למבחן במתמטיקה

dcohn

New member
היה שיעור גיטרה...../images/Emo168.gif

ועכשיו לא יהיה 3 שבועות כי הוא טס לניו יורק או משהו
ואני חייבת לחרוש היום אבל אני לא מסוגלת :( סעמק, מישהו מוכן להרוג אותי? אני אשלם לו!:)

למעלה