../images/Emo3.gif
הגעתי וביקשתי הסברים במתמטיקה מכמה ילדים, ובסוף יצא שהבנתי לבד
המורה הגיעה לכיתה, ניגשה אלי ואמרה לי תודה על ההסבר שכתבתי לה
בתחילת השיעור היא שוב התעסקה עם המקומות, הפעם היא העבירה אותי!!! אבל לא בגללי, ככה שזה בסדר. אה כן, אני פשוט יושבת שולחן ליד, ועוד בצד שחברה שלי נמצאת בו ככה שהכל טוב. כתבנו המון, והיא חילקה לנו מה שאנחנו עוד צריכים ללמוד, ופאק יש לנו עוד כ"כ הרבה חומר
שעתיים מתמטיקה- עשינו אנליזה וטריגו, זה כבר מעיק. חברה שלי רצתה לצאת באמצע השיעור לשירותים, והיא יצאה והלכה לכיוון השני, והמורה יצאה ישר אחריה וראתה אותה אז היא אמרה לה לחזור מהר לכיתה, זה היה כזה מצחיק
שעה ספרות- היא עוד לא סיימה לבדוק את הבחנים אז את ה0 שלי אני אקבל רק ביום חמישי. כמעט סיימנו לקרוא את אנטיגונה. שעה ספורט- ביקשנו מהמורה לראות את המשחק שהיה באולם והיא נתנה לנו
שהיא שחררה אותנו הלכתי לחברה שלי כי היא הייתה צריכה משהו מהבית והיא הייתה צריכה לחזור וגם אני, אז חזרנו ביחד לביתספר ובסוף יצא שמי שחזרתי בשבילה כבר הלכה (אחותי)
אה כן, נזכרתי, בשיעור ספרות היה לכמה אנשים קר בגלל המזגן (שהוא על קור כאמור) ויש כמה אנשים שתמיד תמיד חם להם ותמיד רוצים להשאיר את המזגן דולק. המורה אמרה לכבות אותו, ואחד מהילדים איים עליה שאם הם מכבים את המזגן הוא יוצא מהשיעור, והוא כולו בעצבים.... אז בשניה שסגרו את המזגן הוא לקח את הדברים שלו והלך
בהמשך היום אני אעשה שיעורים, אקפל כביסות, אעבור על העבודה במחשבים כי יש לי תיקונים לעשות, ו..זהו. אולי אני אנגן קצת אם יהיה לי משעמם. יאללה ביי