היום שלי, יום שני

Anni Lupu

New member
היום שלי, יום שני

פעם ראשונה שאני פותחת אחד כזה:) הולך להיות לי יום עמוס... הכנות למיונים התנועתיים שיתקימו בסופ"ש.. ומחר מבחן בספרות שצריך להתכונן אליו.

מבחן במחשבים../images/Emo4.gif

הלך די רע. אבל קיבלתי 98 בלשון ואני די מרוצה. והיה סתם יום כזה. היה לי ביטול בשעתיים האחרונות אז סיימתי ללמוד ב-1.

../images/Emo3.gif

הגעתי וביקשתי הסברים במתמטיקה מכמה ילדים, ובסוף יצא שהבנתי לבד
המורה הגיעה לכיתה, ניגשה אלי ואמרה לי תודה על ההסבר שכתבתי לה
בתחילת השיעור היא שוב התעסקה עם המקומות, הפעם היא העבירה אותי!!! אבל לא בגללי, ככה שזה בסדר. אה כן, אני פשוט יושבת שולחן ליד, ועוד בצד שחברה שלי נמצאת בו ככה שהכל טוב. כתבנו המון, והיא חילקה לנו מה שאנחנו עוד צריכים ללמוד, ופאק יש לנו עוד כ"כ הרבה חומר
שעתיים מתמטיקה- עשינו אנליזה וטריגו, זה כבר מעיק. חברה שלי רצתה לצאת באמצע השיעור לשירותים, והיא יצאה והלכה לכיוון השני, והמורה יצאה ישר אחריה וראתה אותה אז היא אמרה לה לחזור מהר לכיתה, זה היה כזה מצחיק
שעה ספרות- היא עוד לא סיימה לבדוק את הבחנים אז את ה0 שלי אני אקבל רק ביום חמישי. כמעט סיימנו לקרוא את אנטיגונה. שעה ספורט- ביקשנו מהמורה לראות את המשחק שהיה באולם והיא נתנה לנו
שהיא שחררה אותנו הלכתי לחברה שלי כי היא הייתה צריכה משהו מהבית והיא הייתה צריכה לחזור וגם אני, אז חזרנו ביחד לביתספר ובסוף יצא שמי שחזרתי בשבילה כבר הלכה (אחותי)
אה כן, נזכרתי, בשיעור ספרות היה לכמה אנשים קר בגלל המזגן (שהוא על קור כאמור) ויש כמה אנשים שתמיד תמיד חם להם ותמיד רוצים להשאיר את המזגן דולק. המורה אמרה לכבות אותו, ואחד מהילדים איים עליה שאם הם מכבים את המזגן הוא יוצא מהשיעור, והוא כולו בעצבים.... אז בשניה שסגרו את המזגן הוא לקח את הדברים שלו והלך
בהמשך היום אני אעשה שיעורים, אקפל כביסות, אעבור על העבודה במחשבים כי יש לי תיקונים לעשות, ו..זהו. אולי אני אנגן קצת אם יהיה לי משעמם. יאללה ביי

giraffeeeee

New member
כזה כזה.

שעתיים ספרות. שעתיים היסטורייה - גרמניה הנאצית. שעה בדשא - עם פישי ומרמל שהאכילו אותי בבורקסים, ואז לין ליז ונרקיס בדשא. שעתיים עם המלכה הזו מיכל - אנגלית. (לוסק, אתה לא מבין איך זה כשהיא יורדת על שקד
)
ביטלו שעה מתמט' לכיתה שלי - 3 יח"ל של הלן, מב"ר. בית. אני אמורה להתכונן להיסטוריי אבל לא כזה באלי.

giraffeeeee

New member
הוו..

בשיעור אנגלית מיכל (המורה) אמרה לי כשהיא הקריאה שמות שהיה לי מבחן ממש ממש טוב, ולאפחד היא לא אמרה את זה

giraffeeeee

New member
וואו הרבה.

"שקד תזכירי לי שאני צריכה לקחת אותך לסדנא שבה מסבירים שאני המורה ואת התלמידה אז אל תקראי לי מיכלי" תומר:"מיכל היא נוגעת בי" מיכל:"אני חשבתי שזה אמור לענג אותך" שקד:"אם הייתי נוגעת בו לא הייתי רוצה לדעת מה היה קורה" מיכל:"בואו ונחסוך ממני את הפרטים במיוחד אחרי שאכלתי לפני חמש דקות" "אם הייתי מפחדת ממה ששקד הייתה חושבת עליי כמו שאר המורים שלה הייתי בוחרת לא ללמד" מיכל.

אז ככה. ../images/Emo163.gif

אחרי שביומיים האחרונים נזרקתי מהבית פעמיים, רבתי עם אמא שלי 1,000000 פעם, וצעקתי יותר מאי פעם, השלמנו, והיא הפסיקה לכעוס על השריפה. חוצמזה שצריך לסייד את כל המטבח וחצי מהקירות בבית
, הכל בסדר. אה, ויש לי אישור לעשות אינדסטריאל. :)

ועוד משהו.. ../images/Emo163.gif

התחלנו בכיתה דיון על השתמטות וממש התעצבנתי שם מאנשים, כל הפטריוטים בשקל שבאים ביציאות של 'איך אני שונא משתמטים!!!!!!!!!!!!', 'כולם חייבים לעשות צבא' והכי מעצבן היה 'עדיף שבנאדם יעשה שנתיים בקרייה, מאשר שיהיה בשירות לאומי'. יואו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה אנשים טיפשים

זה לא עניין של שירות לאומי

העניין הוא שרוב המשתמטים (המשתמטים, לא אלה שלא מתגייסים מסיבות מוצדקות) גם את זה לא עושים.

זה תלוי איזה

נפשיות - מחלות נפש למיניהם, מחלות מוח וכו' אני מחשיב בתוך רפואיות. את אלה שלא מוכנים לשרת בצבא הכיבוש או להחזיק נשק אני לא מקבל. דתיות - לא כדאי שנתחיל לדבר פה על חוק טל כי זה לא יגמר...

אני מדברת על אלה שעושים שירות לאומי.:)../images/Emo163.gif

אני חושבת שכל אחד צריך לתרום בדרך כלשהי ולא לשבת שנתיים בבית ולגרבץ

Snow fairy

New member
:/

את לא יכולה להגיד שהם טיפשים כשבאותה מידה אנשים יכולים להגיד עליך שאת טיפשה שאת לא מבינה את החשיבות של התגייסות לצה"ל... כשאת מתעצבנת על משפט כמו "כולם חייבים לעשות צבא" אני תוהה למה. כאילו, זה עובדה- כולם חייבים לעשות צבא. וכן, עדיף לעשות שנתיים בקריה כי כל תפקיד בצבא הוא חשוב ואין כזה דבר תפקידים מיותרים. שירות לאומי זה אחלה, למי שלא יכול או לא נותנים לו לעשות צבא, לא למי שלא רוצה ואין לו כוח. [ואל תשתמשי בתירוץ האידאולוגיה, כי זה צבא הגנה, ובלעדיו לא היית חיה בכלל ולא היתה לך מדינה, וקרבי אף אחד לא מבקש ממך לעשות, אז זהו]. הנושא הזה מרתיח אותי בטירוף.

למעלה