היום שלי - יום רביעי

• פותח הנושא DEANC
  • פורסם בתאריך

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifיום יבש

שעה ראשונה- ספורט. במשך חודש וחצי בערך אנחנו בקבוצה של חדר כושר! איזה מגניב:D והמורה ממש ממש ממש נחמד! פי 82369823698 יותר טוב מהמורה לספורט שהיה לי בחטיבה! שעה שניה- ערבית מדוברת. שיעור ממש קל ונחמד! זה היה די הכרות ופתיחה.. רשמנו על דף מילה שאנחנו מכירים מערבית ואח''כ היא אספה את הדפים ועברנו מילה מילה ותירגמנו
שעה שלישית- לשון. מורה מאוד נחמדה!!! לשון בכללי זה אחד השיעורים שאני הכי אוהב! וכנראה גם היחידי
זה היה גם שיעור פתיחה כזה ודיברנו על התוכנית לימוד השנה.. עבר מהר מאוד ובכיף אבל! שעה רביעית- יהדות. שוב המורה המוזרה הזו
האמת אני לא זוכר מה היה.. שעה חמישית- ספרות. מורה מוזר.. או כמו שלוחטן מכנה אותו: "שובו של משה רבנו"
כל השיעור רק דיברנו וצחקנו! ולוחטן הסוטה פירשה את הכינוי של סתיו "סתותה" למשהו סוטה
ועוד כל השיעור ניסתה להסביר לילד אחד מה זה!!!! שעה שישית- מתמטיקה. היה דווקא נחמד! למדנו נושא חדש "משוואות מיוחדות". אני די מבין עכשיו! אני חייב בשישבת מתישהו לשבת על זה ולחזור על החומר של שנה שעברה.. שעה שביעית- אנגלית. היינו צריכים לסמן מילים לא מובנות מהסיפור שקיבלנו בשיעור הקודם, לנחש מה הם, ואז תרגמנו ביחד. חצי מהשיעור לא כ''כ למדתי אלא חזרתי על איזשהו תפקיד שיש לי עליו אודישנים יום ראשון:$ וזהו.. מחר אני לומד רק עד אמצע שיעור רביעית ואז יש לי הופעה מול הנסיך אדוארד!!!!!! ואני מקווה שמחר יהייה פחות יבש!

למעלה