היום שלי - יום רביעי

• פותח הנושא DEANC
  • פורסם בתאריך

DEANC

New member
היום שלי - יום רביעי

שעה ראשונה- שעה שניה- שעה שלישית- שעה רביעית- שעה חמישית- אתם יכולים להמשיך לבד
לינק למדגישומטיק

היום שלי../images/Emo61.gif

שעה 1: תנ"ך. התחלנו ללמוד ספר מלכים וגם כתבנו קצת.
שעה 2: מתמטיקה. כרגיל משעמם. למדנו על משוואות פרמטריות או משהו כזה.
שעה 3: שוב תנ"ך. שוב כתבנו... הרבה. גם קיבלנו שיעורים =/
שעה 4: אנגלית. לא עשיתי שיעורים כי חשבתי לעצמי: "זה אנגלית, מי עושה שיעורים?" מסתבר שכולם
אבל היא לא ביקה ממני להראות לה אז מה אכפת לי.
שעות 5-6: מחשבים. המשכנו את החומר, היה ממש נחמד (רק חבל שיש מלא חנונים במגמה). זהו, יום קצר וחביב.

היום שלי:]../images/Emo110.gif

שעה ראשונה- מתמטיקה.. השיעורי מתמטיקה השנה עוברים בטיל.. ממש.. בשנים הקודמות רצינו לירות בעצמינו מרוב שזה לא נגמר! והשבועכל שיעור עבר נורא מהר [וזה עוד היה שעתיים!].. גם המורה ממש סבבה.. הוא נותן הרגשה טובה כזאת.. לא מלחיץ.. היה נחמד:) שעה שניה- ^^ שעה שלישית- לשון.. המורה שוב איחרה במלא זמן:p היא עשתה חזרה כזה על מה שהיה שנה שעברה.. לא הבנתי יותר מדיי אבל בקטנה.. היה משעמממם שעה רביעית- ספורט.. אנחנו עם המורה שאני אוהבת ככה שזה מעולה
והיא אמרה שאם כולן יביאו אישור מהרופא נכנס מדי פעם לחדר כושר בבצפר
מגניב לנו:] עכשיו נשאר רק לבקש מהרופאה
[בגלל שזה לא כמה פעמים בשבוע אז לא צריך בדיקת דם:)..] שעה חמישית- אנגלית.. לא משו מיוחד..סתם:p לפחות לא מתנו משיעמום היה צחוקים..:) שעה שישית- ערבית.. חזרה על הזמנים שלמדנו שנה שעברה.. וממ זהו נראלי.. היה פסדר.. אני וחברה שלי כל הזמן עשינו שטויות:p שעה שביעית- ^^

My Day

שעה ראשונה : לשון, היה בסדר, מנחם שאני זוכרת מעולה הכל. שעה שנייה: ספורט, היה מעולה, שיעור בריכה חביב ביותר! שעה שלישית: תולדות האומנות, בסדר. חופר ומעניין ומעפן בו זמנית שעה רביעית: תולדות האומנות, כאן גילינו שמורה קקי. מגעילה חופרת ולא מעניינת :( שעה חמישית: שפרות, בסדר. רגיל שעה שישית: כנ"ל. אחלה יום בכללי

Princess Galush

New member
היום שלי ../images/Emo9.gif

אגב, הסתכבתי לגמרי עם המדגישומטיק הזה..
שעה ראשונה- כימיה, האמת שאני לא זוכרת כלום מהשיעור הזה
חוץ מזה שעשיתי לחברה שלי יומולדת ממש מושקעת ביומן שלי.. שעה שניה- תרבות ישראל, הראו לנו מערכון קצר של החמישייה הקאמרית, הביאו לנו שאלות וטקסט מהחוברת, דיי מעניין האמת.. שעה שלישית- אנגלית, היה סבבה, היא רצתה שנקנה יומן כזה ונכתוב לה בו כל שבוע, בלי לשים לב לגראמר וספלינג וכזה, דווקא נשמע לי נחמד.. והיא הסבירה לנו קצת הסברים, יהיו לנו 5 בוק ריפורטים בשנתיים, שאחרי כל אחד כולם ישבו ביחד, יסבירו על הבוק ריפורט שלהם ונאכל פיצה D: שעה רביעית- אנגלית, היא הביאה לנו אנסין קצר וכשסיימתי דיי מהר אז סתם דף כזה עם פרטים עליי.. שעה חמישית- ביולוגיה, האמת היה ממש מעניין ואני לא אוהבת מקצועות ריאלים, אבל המורה ממש טובה.. שעה שישית- חנ"ג, המורה לא הגיעה אז הייתה שעה חופשית! :) שעה שביעית- אזרחות, השיעור הכי טוב של היום.. בניגוד לשאר המורים הוא לא התחיל ישר בטונות הסברים וכזה, אלא התחיל לדבר על משהו שעשינו שנה שעברה ומזה יצא דיון כזה על תשלום למורים, תשלום לנשים, הזכויות שלנו להפגין, מה אנחנו חושבים שמורים צריכים לעשות אם לא יאשרו להם לשבות וכו'.. וזהו, הביא לנו סיליבוס והלכנו הביתה..

DEANC

New member
גם אני../images/Emo13.gif

שעה ראשונה: מתמטיקה. הכרות עם המורה החדש (5 יח'). להפתעתי, נפלתי דווקא על המורה המופרסם שאבא שלי סיפר עליו (היה בזמנו המנהל שלו באליאנס). מורה חביב ביותר.
שעה שניה: מתמטיקה. המשך השיעור, פותרים תרגילים, אני צריך לקחתת ממישהו את שיעורי הבית באמת.
שעה שלישית: ערבית. אותה מורה נוראית של כיתות ז'-ח'. חבר שלי מהכיתה המקבילה נכנס לשיעור למרות שיש לו פטור, אמר שהוא מישהו מהכיתה שלי (שיעור ראשון) והפריע, היה ממש מצחיק
בסוף השיעור היא הייתה מאחורי כשאמרתי למישהו במדרגות "אנחנו שוב עם אילנית!" ואז כראיתי את המבט שלו הוספתי "איזה כיף!". לא נראה לי שזה עבד, את הטון שלי היה אפשר לפרש בצורה אחת בלבד
שעה רביעית: ערבית. המשך השיעמום, גיליתי ששכחתי גם איך קוראים בערבית.
שעה חמישית: פיזיקה. היה שיעור נורמאלי יחסית, בכלל לא רע. המורה שאלה את הכיתה שאלות, עניתי לה, היא נראתה מרוצה שמישהו עונה לה על שאלות שהיא לא חשבה שמישהו יענה עליה ('איך קוראים לחלקיקים שנעים כ"אור" ע"פ הסברה שהאור מורכב מחלקיקים?' ו-'האם האור הוא גל או שהוא מורכב מחלקיקים?').

יוםםם שולטטט

שעה ראשונה-חלון-מתחילה ללמוד תשע שעה שניה-חינוך שעה שלישית-תקשורת שעה רביעית-תקשורת...ראינו סידרה בטלוויזיה חח....היה כיףףף...ואז גלתי שאני מסיימת ב-3 ימי רביעי שעה חמישית-מתמטיקה... הלכתיי הביתההה...יותר נכון לרופא...

Y a i r 1 9 9 2

New member
כדי שתראו מזה יום חרא, ואגב הוסיפו לי מקצוע!

הוסיפו לי 3 שעות בשבוע! של יידיש חח הלך לי החלון היחידי שלי.. שעה ראשון ושניה מתמטיקה, אולי תגידו שאני מוזר אבל נהנתי. :] המורה רוסי ולא מבינים כלום ממש שהוא אומר! קוראים לו פליקס (לא החתול
) שעה שלישית לשון היא מורה שלימדה את אבא שלי חחחח והיא זכרה אותו (היא אמורה להיות בת 65) שעה רביעית תנ"ך, משעמם משהו שעה חמישית היה אמור להיות היסטוריה אבל היה דיבור עם המנהלת וזה אבל כעקרון היסטוריה שעה שישית היסטוריה, היה משעמם בטירוף. למה לומדים את זה בכלל?! שעה שביעית (חכו יש עוד) כימיה שעה שמינית (זה הסוף..) כימיה ויכול להיות שאני אתחיל ללמוד גם ערבית אז יהיו לי 2 ימים כאלו בשבוע

Y a i r 1 9 9 2

New member
ואגב

מישהו זוכר את היום כיף שאני לומד שעתיים (אחת ספורט) בשישי כי שעתיים ראשון יידיש?אין יותר! אני מתחיל ברבע ל8 עד 11 ורבע!

Y a i r 1 9 9 2

New member
כן, הבי"ס כנראה לא רוצה לתת לנו חופשי

למרות שיש רק שעה אחת באמצע היום. והיא נעלמה ולא נחוצה ובכל זאת לומדים את זה כמו ערבית (3 שעות בשבוע).

Ogakor

New member
יומי../images/Emo3.gif

שעה ראשונה חלון שעה שניה חינוך שעתיים 3 ו-4 תקשורת, מורה סיוט, כיתה סיוט ואני לא יכול לעבור לקבוצה אחרת שעה חמישית, מתמטיקה .. גיאומטריה זה בולשיט! הבייתה ב-1

DelbariX

New member
סיימתי ללמוד ב5../images/Emo2.gif

היה מבחן לשיבוץ יחידות באנגלית היה בסדר נראה לי..

למעלה