היום שלי- יום ה'

Gadook

New member
יום חופש לפני מתכונת במתמטיקה ../images/Emo7.gif

מסיימת את חוות החיות של ג'ורג' אורוול. זה פשוט מדהים כמה שהספר הזה הוא חלק מהתהליך שלו בדרך להבנה של הצורת חיים של 1984. הוא מת שנתיים אחרי שהוא פרסם את 1984, אם הוא לא היה.. איזה הבדל עצום זה היה עושה בספרות המודרנית.. גיליתי מה זה Balaclava- מסקת סקי שכזו, כמו של פורצים. הכל בגלל Arctic Monkeys
זה היום חודשיים שלנו, ואני לא אראה אותו. אני שונאת מתמטיקה. אני גם לא אראה אותו מחר בגלל הסמינר, אולי זאת באמת אשמתי? חורשת, אני לא הולכת לצאת מזה טוב..

P i x i e s

New member
100 במתכונת בקולנוע! כנראה מוגשת על 100 ../images/Emo9.gif

יואו אתם לא מבינים איזו הקלה. היה לנו היום שעתיים קולנוע והוא מותח אותנו כמו לא יודעת מה עד חצי השעה השנייה. חח צעקתי עליו שהוא סדיסט ושהוא נהנה לראות אותנו מתפתלים במקום P: והוא הסכים איתי! ואז הוא הקריא את התשובות על פי התשובון וזה היה נראה כאילו אני מקבלת 70 וכבר ירדו לי דמעות מרוב הלחץ. (כל השנה ישבתי על 100.. איך פתאום 70?) בסוף הוא חילק וראיתי 100
אפילו שהתשובות לא בדיוק לפי התשובון לפעמים, זה עדיין הגיוני ונכון אז ייפי! :p חוץ מזה שקיבלתי 100 בעבודה שהיא משהו כמו רבע מהציון הסופי והציון השנתי יהיה משהו כמו 100 אז אללה אני כנראה מוגשת על 100 :] שאר היום לא מעניין P:

FartherAway

New member
הו כן, 95 באומנות. ../images/Emo11.gif

ועל הציון בערבית נדבר אחרי השיפור.

assafein

New member
ציון "מגן" בתושב"ע... 63...

וזה גם עם זה שחסר לי איזה 2 עבודות ומבחן

Snow fairy

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

יום חמישי אחרון עד סוף השנה!!;[ שעת אפס וראשונה- אמנות. 91
. מי מלכה מיייD: מעגל"ש- המורה עלתה לי על האמא של העצבים;[ ביולוגיה- משעמם>:. מתמ'- המורה ממש נעלבה וזה היה עצוב:[ שעתיים תיאטרון- בגלל שזה היום חמישי האחרון שלנו, משמע- שעתיים תיאטרון ברצף, עשינו שעתיים מעשי, והיה ממש ממש כיף! די, אני לא רוצה שיגמר תיאטרון השנה
.

../images/Emo203.gif סיימתי מתמטיקהה!!!

נו עד הבגרות
הלך ממש טוב...יש מצב ל 104
בגלל הטעות נגררת שכתבתי עליה בשרשור הקודם...[כתבתי a5=36 ולא a15=36] בעעע
מחר 5 חודשים

חצילע

New member
תדעי לך,

שאמרו לי שלא מורידים הרבה על טעויות נגררות, ונגיד הם רואים שהתבלבלת במספר, אבל המשכת את התרגיל טוב, אז לפעמים הם נותנים לך חצי ניקוד או משהו.

זונע

New member
אעאעאעאא

המורה שלי לאנגלית מגיש אותי על 90 למרות שהציונים שלי הרבה יותר טובים מכולם ואת כולם הוא מגיש על 95+ סעמק חשבתי כבר הרגנו את כל הנאצים.

noname202

New member
היום שלי...

שעתיים תנ"ך, הצלחתי גם לעבור מקום וגם לעוף החוצה, אבל אחרי זה היה כיףD: מנהםD: הלכנו למורה ליהדות ובדקנו את הציונים שלנו...קיבלתי 100 :פ אחרי זה היה ספורט...מצטייין בכפיפות בטן [60 בדקה] ו95 על הריקוד
אחרי זה דאבל לשון...רק העבירו אותי מקום ]: ואז חינוך, אלכוהול או ווטאבר... וזהו בערך, נמ.

למעלה