היום שלי- יום ה'

זה נגמר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הבגרות הייתה בין 12:30 ל-15:30, סיימתי 20 דקות לפני הזמן. אני עומדת איפשהו על 70-75, בשבילי זה מספיק...... יצאתי שניה מהחדר איפה שנבחנתי, מה שאומר שהיה קשה. מאוד מאוד קשה. אבל עברנו את זה, ו.... זה נגמר!!! לפחות לשנה הזאת.
(כעיקרון בבית הייתי בערך ברבע לארבע, אבל צריך לאכול וזה.)

3yuval3

New member
היה מעצבן יחסית:]

מה שהכי מפחיד אותי, שהטובים בשכבה אמרו שהיה קשה מאוד, ואני... נקרא לזה "לא הכי טוב" (XD) היה לי דווקא בסדר
באיזה שפה נבחנתם?

מכושפת15

New member
זה באמת היה קשה

הלך לי סביר.. אני מקווה לטוב.. העיקר שיש בערך 3 חודשים בלי מחשבים
זה שווה הכל

shiratel

New member
איזה יום!!!

שעתיים ראשונות חלון אז באתי בשעתיים השניות... בגלל הבגרות במחשבים הרבה החליטו לא להגיע, ואלה שעמדו להבחן לא היו צריכים להכנס לשעור, ככה שהיינו 3 ילדים במתמטיקה - אני ידיד שלי וחברה שלי... ישבנו שלושתינו מול המורה שלנו ובעקרון דיברנו הרבה על הבגרות ועל שנה הבאה... היא כזאת מאמי אני חולה עליה!!! אח"כ אמור היה להיות שעתיים ביולוגיה... אבל היינו 15 ילדים אז גם היא לא לימדה... שיחקתי בקלפים ואז אני ועוד בנות מהכיתה שלי דיברנו איתה... חחח גם כפרע עליה =) הכי קורע, בכיתה השנייה בפיזיקה למדו 3 ילדים! חיחי אח"כ הפסקת צהריים, סתם כולם הסתובבו ואלה שהלכו להבחן במחשבים הלכו להם... יאא מזה דאגו להם... ככה גם שעתיים אחרונות סיבובים סיבובים, משחקי קלפים פה, ללמוד למתכונת בהסטוריה שם... היה אמור להיות שלי שעתיים ערבית אחרי בצפר אבל המורה חולה =( אז צריך לעבוד בבית, לעבוד לעבוד לעבוד... (מתכונת ביום שני!!! אבל ממנה אני הרבה פחות דואגת... אני די בטוחה [וסורי על היהירות] שהיא תגיש אותי על מאה) ואז באתי הביתה... למדתי טיפה למתכונת (לא הספקתי המון ]=) וזהו... אני עוד דקה זזה לחוג... משם הביתה להתארגן ואז למסיבת מימולדת של חברה שלי... גם כן, חתיכת יום!!! העומס, העומס...
חחח

dragonit12

New member
אבל ביום של בגרות...

לא לומדים..יש חופש.. את לא ניגשת למחשבים? איזה מגניבב הייתם רק 15 ילדים והיא לא לימדה?! אותנו מלמדים גם אם יהיה תלמיד אחד..
ומזל טוב לחברה שלך:) תהני שם:)

hkatsman

New member
סתם באתי

באתי רק בשביל מתמטיקה וגם זה בסוף היה רק חזרה על החומר=\ והיה חםםםםםםם

dragonit12

New member
אני מאושרתת!

היום הייתי בבית..ראיתי טיוי..כאילו שישי הפוך.. ואז בערך ברבע לשלוש יצאתי מהבית לכיוון ביה"ס כי בגרות במחשבים.. בקיצור הגעתי היה מצחיק עם החברים והכל ואז הבחינה.. נתנו לנו בוחן ממש אבל ממש ממש חמוד ומצחיק
הבחינה הייתה ממש ממש קלה.. סיימתי אחרי 20 דקות! וככה גם שאר הכיתה.. אבל התעכבנו בכיתה עוד חצי שעה בערך רק מפני שעדיין לא הביאו את המדבקות.. בקיצקץ הלך ממש ממש קל וגם השוואתי תשובות וזה היה טוב! נקווה לטוב:) איך הלך לכם?!

noyy

New member
../images/Emo28.gifאני לא משווה תשובות אף פעם

וזה טיפ שאני יכולה לתת לך :$ אין דבר יותר מעצבן מלדעת שטעית בשאלה גדולה, או לפחות לחשוב ככה, ואז לראות שבעצם החברה טעתה וסתם התמרמרת על זה וחשבת שאת אפס ושלא יצא ממך כלום! לי זה תמיד קורה אז הפסקתי

dragonit12

New member
חחח

זה סתם היה כייף:) אבל בכל מקרה את צודקת.. עדיף לא להשוות וזהו:)

שגיא 1991

New member
נגמרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר

לפחות עד סוף השנה
בC#.

B a m b o o k

New member
היה כלכך כלכך כלכך קל!!!111

אין יותר מחשבים
הגעתי ב3 וחצי לבצפר, ב4 נכנסנו לכיתה עשיתי את הבגרות (שפת פסקל), סיימתי אחרי חצי שעה ונשארתי לשבת כי אפחת עוד לא יצאה.. אז חשבתי לעצמי "מה אני אצא ראשונה? נאא נחכה עד שעוד מישי תגיש ואני אגיש אחריה"
אח"כ יצאנו והמורה למחשבים עלתה אלינו והיא התחילה לבדוק כל מיני תשובות של בנות שכתבו על דפים ולקחו את הבחינה, ונראלי שכמע בטוח קבלתי 100
והמגן שלי 100 אז כיף לי

B a m b o o k

New member
אין לי מושג... אבל אני עשיתי שפת פסקל...

הם נראלי עשו C או משו כזה...

למעלה