היום שלי - יום ד'

חצילע

New member
את רצינית? X:

בגלל שאת אוהבת תנ"ך יעני? את לא יכולה לקחת את זה בתור מקצוע שלישי כי זה מתנגש בשאר המקצועות בחירה, לא?
האמת שזה די אירוני כי אני לא כל כך מאמינה באלוהים, אני פשוט אני לא סובלת מדעי החברה, באמת. אני לא מסוגלת לשמוע אותה מדברת, אני משתעממת בשיעור. זה נורא. אבל הקטע הוא שיש לי שמה אחלה ציונים, והבעיה השנייה היא שאני לא רוצה שמזל תלמד אותי. אם היו אומרים לי שבת שבע תלמד הייתי נרשמת עכשיו לתנ"ך.

Snow fairy

New member
אני ממש סבבה עם תנ"ך

והציונים שלי ממש טובים רוב הזמן.. ובגלל שזה מתנגש אני לא יכולה לקחת את זה
[וזה ממש לא אירוני, גם אני לא מאמינה בה'. אבל מה הקשר בעצם? בספרות גם הסיפורים הם לא כאלה מציאותיים, נכון? זה סתם מעניין
חוץ מזה שיש יחידה של מאגיה ומיסטיקה שזה ממש מגניב...]

חצילע

New member
הו, ניחמד. :)

כן, גם אני מסתדרת די טוב עם תנ"ך. ^^ ונכון, את צודקת, אבל בתנ"ך רוב התוכן בו על האמונה בה' ואלוהים עשה ככה ואלוהים עשה ככה. בספרות אין דבר כזה. אבל בקטנות D: העיקר שזה מעניין אותי למרות שאני לא מאמינה בזה D:

shiratel

New member
זה כזה לא קשור טיפה אבל...

אני שונאת תנ"ך!!! מה, אני היחידה? אוףףף אני כ"כ גרועה בזה

Torn Up Letters

New member
וואהו. ../images/Emo12.gif בונוס! גם היום של מאיה!!1

שעתאפס - מוטי
היה מצחיק+. שעה ראשונה - מזל. אינטיליגנטית כהרגלה. שעתיים אח"כ - אנגלית. איו לי מושג על מה הם דיברו שם. ציירתי איקסים במחברת. שעה רביעית - פרשתי ממזל ו"עזרתי" לבנות עם הציור המעניין הזה
בבית - התמרמרתי כהרגלי ואז מאיו באה ועשינו את עצמנו לומדות ללשון|: הא. והכנתי שרשרת. יצאה קצת גיי. זיבי. D: ---------- [מאיה] אממ... הלכתי עם הי"אניקים של מגמת אמנות למוזיאון ת"א והייתי בטוחה שיהיה לא נעים, אבל מצאתי שם כל מיני חברות שלי מי"א אז היה סבבה לגמרי, ואפילו ממש כיף ומצחיק בקטעים מסויימים:] אח"כ חזרתי הביתה והיה לי שיעור גיטרה מצחיק. ואז באתי ללילכי ועשינו את עצמנו לומדות ללשון.

חצילע

New member
מאיה, יש לי רק דבר אחד להגיד לך.

דודי = גאון. הוא כזה מצחיק, אלוהיי ;;;

Snow fairy

New member
חח מסכימהD:

חח הוא הרג אותי היום. התחלנו לעשות שיחה על אמנות, הוא אמר לי: "שמעי, אומנים כמו ג'קסון פולוק, העבודות שלהם כ"כ חזקות, הם יכולים לגרום לי לבכות..." אז אמרתי לו- "כן, גם לי הוא גורם לבכות כשאני חושבת לעצמי- למה לעזאזל אני צריכה ללמוד את השטות הזאת לבגרות?!?!?!"

חצילע

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הרגת אותייייייייייייי XDDDDDDDDDDDDD וואי, דווקא לא מתאים לדודי.
חשבתי שהוא יגיד שהכל חרטה ברטה D: גם כן ג'קסון פולוק הזה, מחרבן משהו וקורא לזה יצירת אמנות. "אלה הם פעימות החיים, שאין להם התחלה, ואין להם סוף"

MoonyAvFreak

New member
אני דווקא אוהבת את של ג'קסון פולוק :|

ואני באמת חושבת שזה אומנות ושזה יפה.

חצילע

New member
המ.

יש הבדל בין אמנות ליפה. לא כל מה שאמנותי הוא יפה...נכון? לפי דעתי ככה גם זה עם ג'קסון פולוק. למרות שיפה זה בעיניי המתבונן,את באמת חושבת שהציור עצמו שהוא יצר יפה? מבחינת איך שהוא נראה אני מתכוונת. המשמעות יפה, האנרגיות שמשתחררות, השיתוף של התת מודע בתהליך, הפריקה. אבל הציור עצמו? לא, אני לא חושבת שהוא יפה.

Snow fairy

New member
תכלס', זה תלוי בבן אדם.

אני דוגלת ב"ליצור אמנות לשם האמנות", אז אני ממש לא מתחברת לאומנים כמו ג'קסון פולוק, אבל יש גם כאלה שכן...

טל קארי

New member
נכשלתי בהסטוריה

56.......... טוב תנסו אתם לשדר ברדיו ולהתכונן להסטוריה באותו יום!!! אעאעאעאעע=[

P i x i e s

New member
נוו תזכרי מה שאמרנו לגבי זה שזה שלושה ימים

לפני הבגרות ותחרשי את חייך! אני מוכנה לעזור בכל דרך אפשרית

למעלה