יאי

זהירות חפירה לפנייך
0-היסטוריה,קיבלתי 70 במגן לא להיט..אבל נחיה עם זה 1-2-אנגלית אין לי מושג למה הלכתי לשם.. טוב לפחות פעולה יצאה מזה

בהפסקה גלי נכנסת אליי לכיתה ועושה לי כזה: גיא[המרכז שלי] כתב את ההמלצות למחויבות אישית הוא המליץ עלייך ועליי למצטיינות!!!!! ווווווווווווווואווווו איזה מלךךך כמובן שישר שלחתי לו הודעה תודה רבה וזה..

אח"כ הלכנו לרכזת מחויבות מסתבר שזה 5 מצטיינים מכל השכבה! והיא הראתה לי מה הוא כתב עליי והייתי קצת עגבניה אבל לא נורא

ווואווו אדירר

כאילו תכלס,ממש לא איכפת לי מההצטיינות כאילו יופי טופי אני תורמת לקהילה איכפת לי כי זה מראה שבנאדם מעריך את מה שאני עשוה וזאת התחושה הכי אדירה שיכולה להיות

וסתם היה מחוייך לי לשאר אנגלית אח"כ חזרתי הביתה לשעתיים ביטול ויפעת באה אליי והמשכנו את הפעולה חזרתי לבי"ס ליהדות ותולדות ביהדות היה שיעור אחרון-היה שיעור די מעניין,התחברתי

וזה היה שיעור אחרון אז היא חילקה לנו צ'ופרים!! איזה מותק

תולדות-יש לי 83 במגן.. אמ.. חביב וסתם למדנו עוד איזה יצירה שהיא לא הספיקה איתנו..וזהו הגעתי הביתה,אוכל,הכנות לפעולה הגעתי ב3 ומשהו לשבט הכנתי את כל הדברים פתאום ב4 אני רואה 3 חניכים הרגשה מבאסת טילייםם כאילו,כל הפעולה בנויה על קבוצה,מה הם מבריזים? בכל מקרה התחלנו להעביר את הפעולה גדודית ופתאום אני רואה 2 חניכות מהקבוצה שלי עם עוד 2 חברות שלהן מגיעות לכיוון השבט איזה כיף,סוף סוף הן הגיעו מסתבר שהן בכלל לא באו לפעולה וואלה יופי באמת תעברו לי מול הפרצוףףף טיפשות אז זה היה מבאס וישבתי קצת בשכב"ג ויפעת שכנעה אותי לצאת ועשיתי תחרות שיר עם מרשמלו נגד מאיה והיה מצחיק
אח"כ ניקינו את השבט[אני גאה בנו

מסתבר שלמדנו משהו] והביתה זהו בערך