היום שלי - יום ד'

noname202

New member
היום שלי - יום ד'

נו, מזמן לא היהD: [ויש לי יום נחמד
]

noname202

New member
../images/Emo13.gif

באתי לשעתיים אנגלית, היה די מעאפן כרגילD: ציון הגשה באסלאם - 97
מתאים לי וציון באנגלית - 72
[מי היה מאמין שאני אתלהב מציון כזה...אבל בהתחשב בעובדה שהייתי בטוחה שנכשלתי, וזה ציון גבוה יחסית לכיתה, אני מאושרתD:] וחוץ מזה...ה-אירוע של היום
בשיעור אנגלית המורה שלי [שהיא גם רכזת מחוייבות אישית] אמרה לי לגשת אליה אחרי השיעור... קיצר, מסתבר שגיא [המרכז של השבט] המליץ עליי ועל אורנית להצטיינות, ואנחנו הולכות לקבל תעודה או ווטאברD: לא ממש איכפת לי מההצטיינות, אני סתם מאושרת לדעת שהוא מעריך אותנו
איזה פשוש עלל
אחרי זה בית...ואז יומפעילות של ה', שסתם היה משעשע וזהו בערךD:

Gadook

New member
יום בדדי שכזה ../images/Emo3.gif

החלטתי שאין לי כח ללכת לבצפר ב7 בבוקר מאבא, אז נשארתי בתל אביב. ב9 הלכתי לאורטודנט המאגניב שלי, ו.. אני נטולת ברזלים!!! מואהאהאה (למעלה כבר ירדו לפני כמה חודשים, אבל סוף סוף למטה
) אני מחייכת כל היום. אתמול הלכתי לטעם העיר איתו, למרות שזה לא קשור. רוב הזמן פשוט עמדתי לידו כשהוא דיבר עם חברים שלו.. עכשיו יש ערב תרבות, אמרו לי לבוא עם בגדים קיציים ובגד ים מתחת
, Be afraid, be very afraid. אה, והסיבה לבדד היא כמה שעות בים עם ספר והCreative שלי, היה מוזר.

Snow fairy

New member
מזל טוב יפה שליייייייייייייייייי

אז עכשיו אני צריכה לראות אותך!! וואו, אני כ"כ באה אליך לאיזה שבוע בחופש הגדול:X [ים, מוזיקה, וספר? כוסאמך, אני גם רוצה
. סעמק! אני עוברת לגור איתך!!]

Gadook

New member
בואי, החדר מחכה כך ../images/Emo8.gif

סתם, באמת שאני מתגעגעת בייב.

FartherAway

New member
../images/Emo3.gif

היסטוריה היה מצחיק, אבל מלא אנשים לא באו. :( תנ"ך היה מוזר כרגיל. שעתיים אנגלית היו משעממות. קיבלתי 84 במתכונת במעגל"ש! XD לא נכנסתי לחינוך ועזרתי לקיברט, נטע ודניאל לצבוע משהו ממש מכוער. ספורט היה מרנין.

יאי :) זהירות חפירה לפנייך :)

0-היסטוריה,קיבלתי 70 במגן לא להיט..אבל נחיה עם זה 1-2-אנגלית אין לי מושג למה הלכתי לשם.. טוב לפחות פעולה יצאה מזה :) בהפסקה גלי נכנסת אליי לכיתה ועושה לי כזה: גיא[המרכז שלי] כתב את ההמלצות למחויבות אישית הוא המליץ עלייך ועליי למצטיינות!!!!! ווווווווווווווואווווו איזה מלךךך כמובן שישר שלחתי לו הודעה תודה רבה וזה.. :) אח"כ הלכנו לרכזת מחויבות מסתבר שזה 5 מצטיינים מכל השכבה! והיא הראתה לי מה הוא כתב עליי והייתי קצת עגבניה אבל לא נורא :) ווואווו אדירר :) כאילו תכלס,ממש לא איכפת לי מההצטיינות כאילו יופי טופי אני תורמת לקהילה איכפת לי כי זה מראה שבנאדם מעריך את מה שאני עשוה וזאת התחושה הכי אדירה שיכולה להיות :) וסתם היה מחוייך לי לשאר אנגלית אח"כ חזרתי הביתה לשעתיים ביטול ויפעת באה אליי והמשכנו את הפעולה חזרתי לבי"ס ליהדות ותולדות ביהדות היה שיעור אחרון-היה שיעור די מעניין,התחברתי :) וזה היה שיעור אחרון אז היא חילקה לנו צ'ופרים!! איזה מותק :) תולדות-יש לי 83 במגן.. אמ.. חביב וסתם למדנו עוד איזה יצירה שהיא לא הספיקה איתנו..וזהו הגעתי הביתה,אוכל,הכנות לפעולה הגעתי ב3 ומשהו לשבט הכנתי את כל הדברים פתאום ב4 אני רואה 3 חניכים הרגשה מבאסת טילייםם כאילו,כל הפעולה בנויה על קבוצה,מה הם מבריזים? בכל מקרה התחלנו להעביר את הפעולה גדודית ופתאום אני רואה 2 חניכות מהקבוצה שלי עם עוד 2 חברות שלהן מגיעות לכיוון השבט איזה כיף,סוף סוף הן הגיעו מסתבר שהן בכלל לא באו לפעולה וואלה יופי באמת תעברו לי מול הפרצוףףף טיפשות אז זה היה מבאס וישבתי קצת בשכב"ג ויפעת שכנעה אותי לצאת ועשיתי תחרות שיר עם מרשמלו נגד מאיה והיה מצחיק
אח"כ ניקינו את השבט[אני גאה בנו :) מסתבר שלמדנו משהו] והביתה זהו בערך :)

VIVIAN3

New member
חופשת מתכונת בלשון

קמתי התכוננתי קצת בלשון נסעתי למורה פרטית שתחזק אותי קצת (היא במקרה חברה של אמא שלי והיא מכירה את המורה שלי ללשון 20 שנה) חזרתי הביתה תרגלתי עוד קצת בלשון יום שישי יש מצב להופעת מחווה לקווין ולד זפלין.

יאללה.

שוק, כמו כל ה3 שבועות האחרונים. באנו לבגרות בע"פ בצרפתית, רק 95
עדיין הגשה 100.

B a m b o o k

New member
בלה בלה בלה

הייתי אמורה ללכת לבצפר ב8 כי יש תגוברים בתנ"ך, אבל חשבתי לעצמי שזה מיותר כי אני לומדת טוב יותר לבד. אז לא הלכתי... הלכתי רק ב12 כי יש תקשורת. בסוף השיעור היה רק ב1. והמחנכת שלי חפרה לי על "למה לא באתי לתגבורים בתנ"ך ולמה לא אמרתי לה"- אני שונאת אותה!#$%#@%&&%)* היא כלכך חופרת
קיצור, היה תקשורת ב1 בערך והיא החזריה את המתכונות וקבלתי 84
ואז לא למדנו בכלל... ז"א שחוץ מלקבל את המתכונת לא עשיתי כלום בבצפר. מיותר

P i x i e s

New member
קיבלתי 97 במגן בהיסטוריה ../images/Emo13.gif

אני ממש ממש שמחה, כי המורה שלי ידועה כקרציה
בכל מקרה, רוב היום היו לי בחילות נוראיות וזה אז לא עשיתי הרבה.. בהיסטוריה התהפכה לי הבטן ואז הביאו את המגנים. (לפני שהמורה מביאה לי) המורה: "רק אל תצעקי, אוקיי?" אני: "אני אשתדל...." (מביאה את המגן) (אני מסתכלת על המגן בשוק מוחלט) הכיתה: "כמה קיבלת?!" אני לוחשת-צועקת: "97!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" אררר :] אני ממש ממש שמחה, באמת. זה מוכיח את הטענה שלי שאני רק צריכה להשקיע מעצמי קצת בשביל הציונים, ושאני לא מתקשה, סתם לקחתי הכל כמובן מאליו ונפלתי על זה.. לפחות הוכחתי את עצמי
שאר היום די רטנתי אז הלכתי מוקדם, אחרי זה לרופא שיניים והיה מצחיק לאללה, אחרי זה לפגישה של אגודת העיתונאים ופגשתי את שגיא (!). היה מרתק. ויש מצב לעבודה בוואלה... :) אחלה יום. אני הגאון מוילנה.

בטלה.

כנראה שלא היה לזאתי שמסדרת את המערכת מה לשים לנו ללמוד היום, אז פשוט נתנו לנו יום חופשי
הקטע הוא שהולכים להיות עוד הרבה כאלה.....וכאלה שלומדים בהם שלוש שעות בסוף היום, בצהריים. בעע.

אני אני יום אחד הנחמדים

שעתיים שהפכו לשעה של היסטוריה. העיקר קיבלתי 100 במתכונת והיא אמרה שיש מצב להגשה של 100 [: [דוגרי גם היחיד שקיבל 100 האהא האימפריה חזרה!!] אחר כך לשון שעתיים שהלכו בסבבה ואז הלכתי. וכולם המשיכו להתמרמר [התפעללללללל] מהבגרות במתמטיקה

חצילע

New member
^^_______^^.

יום מיותר לחלוטין. ><" באתי לאפס, בת שבע הסבירה טיפה על תנ"ך מורחב שנה הבאה, אני שוקלת ברצינות לקחת את זה במקום מדעי החברה. לא יודעת, נראלי. יש לי התלבטות כי הציונים שלי די סבבה במד"ח. נימ. אחר כך היא סתם לימדה, אבל אפחד לא נראלי הקשיב לה
. אמ, אחר כך היה אנגלית, והיה אנסין ובכיתי לצביה שלא לקחתי רטלין ושאני לא יכולה לעשות את האנסין. מה, זה נכון ;;;; כן, אני יודעת שזה גם פסיכולוגי ואני תלותית בלעלעלעללע. יופי. ^^ אז במקום לעשות את האנסין יצאתי החוצה, ואת מי אני רואה? D:::::: את נטו דניאל וגילברט D: רצתי אצתי לעזור להם במחויבות אישית, שזה היה לצבוע מין... קיר?
אני לא יודעת להגדיר מזה היה. אז ציירתי משהו מכוער, ותלתן, והיו אוסף של דברים מכוערים!!111. והיה מצחיק טיליםםםםםםםםםםם XDDD פתאום תומר הגיע והוא היה שתוי של החיים, התחיל לצבוע סתם, כולו התנדנד. "יש לי ריח של אלכוהול מהפה?" "יש לך ריח של... בושם... אני מכירה ת'בושם...." "סמירנוף במקרה?" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אחד הימים המצחיקים.

Snow fairy

New member
אני רציתי תנ"ך מורחב!

לא, ברצינות, אפילו שאלתי את סילבי אם אני יכולה לקחת את זה בתור מקצוע שלישי, אבל מסתבר שלא:X

למעלה