היום שלי - יום ג'

B a m b o o k

New member
היה לי מבחן בלשון.. שהלך חביב../images/Emo13.gif

אח"כ שעתיים תקושרת. ואז 5 חברות באו אליי כדי שאני אלמד אותן למתכונת החוזרת במחשבים מחר כדי שהן יוכלו לעשות את הבגרות.... הלכתי לפגוש את ידיד שלי בתחנה מרכזית לאיזה חצי שעה וחזרתי הביתה ועוד איזה שעתיים הופעה של אביתר בנאי

המנ.

אתמול היה שעה לשון, הברזתי מספרות, לא ניגשתי למבחן בסוציו', שעתיים אנגלית, שעה לשון ושעה חופשית. היום שעתיים היסטוריה, שעה ביולוגיה שלא נכנסתי, אח"כ עוד שעה ביו' שנכנסתי, ואז מבחן באנגלית. כיף[[:

טל קארי

New member
תרגישי טוב!../images/Emo23.gif

לי היה שעתיים מתמ"ט תגבור למתכונת ואז לימדתי את חברה שלי ואז הלכתיי לאבא-->חרשתי-->הלכתי למועדון נוער וטיפלתי בתכנית רדיו שתשודר עוד שבוע בול! ערב טוב=]

the KKK took my baby awayyyyy

she never camebackkkkkkkk [נואי כפרעליו. ויש לי תמונה של המסומם שלייייייייי
] היה היום עדיין חם, שזה שיייייייייייא הנדיר לפורטלנד. אז מה שהלך בבצפר היה פשוט שוק בשר, לא מצאתי אפילו אחתתת בלי שורטס או מיני. אבל היה כיף, הרבה בנים הלכו בלי חולצות:p לנץ' סתם הייתי בחוץ עם קרלי שנון ונועה, מנסה להשתזף ללא הצלחה:p אוף, אני כ"כ כועסת ומאוכזבת מהדס, זה מטורף. וגם מנועה כאילו, החברות הטובות הכי מגעילות. למה לעזאזל? תנו לי עצה- הילדה לא צלצלה אליי ליומולדת.מלא אחרות כן, היא לא. עוד שבועיים יש לה. לצלצל להגיד לה מזלטוב? באופן כללי להמשיך לשמור איתה על קשר או לחכות עד שהיא תצלצל?באמת נמאס לי, כל פעם מחדש.

למעלה