היום שלי - יום ג'

היום שלי - יום ג' ../images/Emo105.gif

אני עדיין חולה, לא הלכתי לביה"ס גם היום
מחר שביתה במחוז ת"א, אבל כנראה שיהיו לי מחר את כל המקצועות. וביטלתי את השיעור גיטרה שהיה אמור להיות לי בשעה 18:00
יום טוב לכולם

זונע

New member
היה לי בגרות בע''פ בצרפתית

הלכתי ב12:30, חיכיתי שם עד שנכנסתי, זיינתי תשכל 5 דקות לבוחנת וחזרתי.

כמעט נרדמתי בלשון ]:

0-של"ח,חופר וחופר וחופר וחופר-ואף אחד לא מקשיב לו! 1-חינוך תעבורתי,לא הלכתי לשיעור[היה מבחן והוא אמר שאומנות יכולים לעשות אותו במועד ב' אז גם לא למדתי] ונשארתי בכיתה ללמוד לתולדות 2-תנ"ך,לא משהו מעניין 3-4-תולדות,חזרה על החומר...נקווה שיילך :] באמצע השיעור איזה שליח עם פרחים דופק על הדלת שואל אם ^%^@%@ נמצאת פה אווו כמה רומנטי[אפילו שהיא לא בכיתה שלנו
],למרות שבסוף התברר שזה אמא שלה ואח שלה או משהו..אבל עדיין :] זה חמוד! 5-6-לשון,בשיעור הראשון עוד איכשהו הקשבתי אבל בשני לא יכולתי :[ כמעט נרדמתי! אהה והגנן החליף כובע
והוא אפילו יותר מצחיק מהקודם ונועה קנתה פלאפון חדש :] ואעע עוד מעט לומדת לתולדות קראת? תנ/י סימן

Torn Up Letters

New member
אוח.

חלום מטריד הרס לי את הבוקר והכניס אותי לסרט שלא יצאתי ממנו כל היום. כאבי ראש וסחרחורות מטורפות שהביאו אותי לוויתור על שעת אפס. שעתיים היסטוריה, אני אוהבת את מוטי. לא חדש. שעתיים מתמטיקה. אני שונאת מתמטיקה. לא חדש. שעת אנגלית מיותרת. [יונתן,אניאוהבתאותך.] צריך ללמוד לתנ"ך.

../images/Emo203.gif היום שלישי

שעתיים קלאסי- ראינו את ה-DVD של הערב מגמה שעה מתמטיקה- עשינו מתכונות סתם שעה היסטוריה-חילקה את המבחנים...75
שעתיים אנגלית- עשו הרצאות..היה די משעמם שעה מתמטיקה- "אני משחררת אתכם כדי שתלמדו לא שסתם תסתובבו במרכז,יום נעים"
לומדת למתכונת במתמטיקה ביום חמישי

יום שוק XD

1 - צרפתית - סתם למדנו אוצר מילים של אוכל לקראת הבע"פ. 2+3 - ביולוגיה - רבייה, נחמד ביותר. 4 - לשון - למדנו שורש תנייני, בדקנו ש"ב... לא משהו מרתק במיוחד. *פה מתחיל השוק
* 5 - מה שהיה אמור להיות אנגלית, התברר להיות חלון, אני כבר לא ממש זוכר למה... כל ההפסקה ניסינו להקדים ערבית [שהיה אמור להיות שעה 6] ובסוף הצלחנו, אז שעה 5 היה ערבית. לא היה משהו מעניין, היינו בערך 5 ילדים... סתם קראנו סיפורים והתאמנו לבע"פ. 6 - עכשיו רצינו להקדים את מה שהיה אמור להיות שעה שביעית [ואחרונה] - שזה תנ"ך. דיברנו עם אוסי [המורה לתנ"ך] והיא אמרה שבסדר, ובסוף היה חלון כל השיעור והיא באה רבע שעה לפני, ראתה שאנחנו מעט והחליטה שאין שיעור

זונע

New member
מתי יש לך תבגרות בע''פ?

זה די שוק אבל אם אתה רוצה אני אתן לך כמה טיפים ממה שהיה היום בבגרות אצלי.

כן בבקשה... לא יכול להזיק ../images/Emo3.gif

ואממ לא נראה לי שקבעו לנו עוד תאריך... אני יודע שהמגן שלי ב-20.

לא לא

המגן בכתב הוא ב-20, והבע"פ אמור להיות מתישהו בין המגן לבגרות... זה מה שאני זוכר שאמרו לנו.

תמיר1991

New member
אה, אז כן היה ערבית?../images/Emo6.gif

טוב, אז עשיתי בשכל שהברזתי ב- 11 וחצי...
אין, ומחר-מחרתיים חופש XD זה טוב
תמיר.

תמיר1991

New member
למדנו שעה ביולוגיה. וזהו../images/Emo6.gif בערך.

בצפר נהיה שוק. לחלוטין. תמיר.

../images/Emo13.gif

קמתי מאוחר אז הלכתי לבית הספר ב11 הגעתי ב11, במזל המורה שלי לא הגיעה אז היה לי שיעור חופשי ואז היה לנו חזרות בתיאטרון, ב4 וחצי היה האת השיעור הפתוח בתיאטרון והצגנו את המונולוגים. משם הלכתי לקניון עם חברה ואז הביתה.

יום חופש שני.

נשאר עוד אחד, ואז הבגרות....... מצד אחד לא בא לי שזה יגיע כי אני מתה מפחד אבל מצד שני אני רוצה שזה יעבור כבר!!! מחמש עד שש הייתי במחוייבות במתנ"ס (כן כן, אני עוד שם
) ואחרי זה אמא באה לאסוף אותי עם אחי ונסענו לביל"ו סנטר לחפש נעליים לאמא בשביל הבת מצווה של אחותי...ומצאנו, סופסוף
עכשיו אני בבית ואבא מכין פלאפל!!!

noname202

New member
ממ.

יהדות, ל"ג בעומר ושטויות. תנ"ך, אין לי שמץ...כתבתי פעולה
חינוך תעבורתי, מבחן, 70
לא שלמדתי ממש, אבל לא משנה הלכתי לחטיבות עם מוק, לעזור בהדרכה על הטופוגורפיה...רונן חפר שנתיים על הדרכה, אח"כ דותן שעה וחצי על הטופוגרפיה, ובדיוק בקטע שבו היינו אמורות לעשות משהו, התחיל שיעור היסטוריה והיינו צריכות ללכת... קיבלתי 75 במשווה, הייתי די בהלם
למדתי רק יום אחד, אבל זה הציון הכי נמוך שלי בערך, והתאכזבתי לפנים... אבל העיקר שקיבלתי 100 במגן בערביתD:
אחרי שעתיים היסטוריה הביתה...ואז פעולה שעד לאמצע שלה לא היינו סגורה אם תהיה בכלל... הייתה דווקא פעולה סבבה, אחרי זה ישיבת שכב"ג מוזרה וארוכה בצורה מטורפת... וממ, זהו בערך.

יום עצבים.

גם ככה לא היה לי עצבים ללכת... שעתיים ראשונות מתמטיקה- התבטל. אבל למה שיודיעו?! למה!?!?$#$%##$ שעה שלישית ספורט- בקושי הגיעו אז ההינו עם הבנות שיחקנו כדורעף היה אחד הטובים. שעה רביעית חמישית מדעי הטכנולוגיה-חברה-היה משעמם תיכו...

למעלה