היום שלי - יום ב'

shiratel

New member
חעחע היום היה ענקקק

אוקיי המורה המופרעת שלנו לתנ"ך נתנה לנו ביום חמישי דף עם 45 תרגילים לעשות להיום... וכאילו זה ממש לא פיר יש לנו מתכונת בלשון... אז דיברנו עם המחנכת והיא דיברה עם המנהל ואמרו לנו בקיצור לא לגעת בדף... מוחעחעחעחע... בקיצור אתמול הבטיחו שיהיה כל היום לשון אז כאילו גם ככה לא תכננו לגעת בהם. בסוף היה לשון 4 שעות ראשונות, וכל הזמן בגלל שהמחנכת שלנו (שהיא מורה ללשון) לא יכולה אז כל פעם מביאים לנו מורות אחרות... אז הביאו לנו אחת שחינכה את הכיתה המקבילה שנה שעברה והיא דווקא מורה די טובה, למדנו את הטעם ושורש תנייני (יום לפני המגן, נכון מפגר?!
)... אחרי זה שעתיים תנ"ך... אווייי היה אדיר איך שהיא התעצבנה... היא כזה "אמרו לכם לא לעשות את הדפים שלי?!?!" אז אנחנו כזה כן... וזה לא פעם ראשונה שהצלחנו לבטל כל מיני דברים שהמטומטמת קבעה (כמו מבחנים למשל
) בגלל שהיו לנו כל מיני מגנים וכאלה... אז היא הלכה לברר וחזרה ממש מעוצבנת... ואז היא כזה אומרת "זאת הייתה כיתה שפעם אהבתי. פעם" יאאא איזה כיף היה לעצבן אותה! כאילו היא לחוצה טילים על הבגרות שלנו שהיא שנה הבאה, ולא הפסיקה לקשקש כמה שהבגרות אתמול הייתה קשה (כמו שצפיתי) ועל זה שבחיים לא נהיה מוכנים לבגרות. ואז היא אמרה שהיא מוכנה לוותר לנו ולתת לנו את המורה של הכיתה שנייה... והתחילה לזבל כמה הוא קשה (כאילו לא הבנו מהם לבד). חח כאילו היא האחראית... אנחנו במילא הולכים לבקש אותו... ואחרי זה למדנו... איףףףףףף איזה מקצוע מעצבן, לא מבינה כלום! שונאת ת'מקצוע הזה!!!! אבל היה שווה לשמוע אותה מתעצבנת...
אחרי זה כל שאר היום (הפסקת צהריים + שעתיים אחרונות כימיה) ארגנו כל מיני דברים של המוצצת (מועצת) תלמידים. וזהו!

NoFaRi1

New member
פאיינל במדעים

וואי זה היה כל כך ארוך ]: מקווה שהלך טוב

NoFaRi1

New member
אני בכלל לא שורדת ../images/Emo7.gif

ומי שמדברת, פאקינג 98!!111

NoFaRi1

New member
אני באלגברה 2 ../images/Emo10.gif

וזה יותר מידי לזכור בשבילי גם ככה ]:

לפי שעתי זה אותו דבר

אלגברה 1 זה אלגברה 1-2 אח"כ גיאומטריה אח"כ אלגברה 2 שזה שכמו אלגברה 3-4 אח"כ פריקלק אח"כ קלקולוס ויש גם דיסקבורינג אלגברה:p

NoFaRi1

New member
ממ יש מצב

כי עד אלגברה 2 (או 3-4) זה באמת אותו דבר. ואז תלוי בציונים שלך. ציונים גבוהים-פרי קלק פחות- משו סטטיסטיקס ואז יש כל מיני אין לי מושג כמובן שיש את כל האלגברה 2 אוונרס וכל זה, אבל זה מבחירה

נהגתי 3 שעות

אני עכשיו דוחפת חזק לקראת טסט ביום חמישי... בבצפר היה סביר לא יותר מזה משעמם לי רצח בשיעורים, כבר לא איכפת לי מצד אחד אבל מצד שני למה לדפוק את כל הציון שעבדתי עליו כל שאר השנה? אז יוצא שאני מבריזה שיעור כן-שיעור לא הממ אוף כואבת לי הבטן מן תחושה מגעילה שכזאת

יאיי איך בא לי רישיון..../images/Emo108.gif

עד שאני אוציא.. וואי וואי כמה זמן יש =\ שיהיה לך בהצלחה בטסט!

meital f

New member
הלך לי גרוע במתכונתתת../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אוףףףף לא ראיתי ת'סעיף האחרון אז לא עשיתי אותו ועכשיו אני מתחילה מ-75 במתכונת בהיסטוריה

P i x i e s

New member
25 נקודות על סעיף?!

אם כבר על שאלה \: תנסי לדבר עם המורה, זה מתכונת, אני בטוחה שינסו להתחשב בך.

shiratel

New member
../images/Emo32.gif תודה יובל שמחקת!

אוףף הפרסומות האלה מציקות לי טיליםםםם

sky darkens

New member
בי התחשבו. D::

במתכונת, אז חשבתי שביקשו רק את המסקנות של וועדת פיל, ואז כשיצאתי אמרו לי שהיה צריך גם את ההמלצות, התחלתי להכנס לפאניקה, רצתי בכל בית-ספר, לבסוף פגשתי את המוטי, עמדתי מולו - עם דמעות בעיניים, והתחננתי, ומוטי הסכים. יווהוו. תיקנתי, וקיבלתי 98.
~מסקנה: שווה לך לנסות.~

noyy

New member
../images/Emo28.gifקיבלתי ורד!

וסתם, לא שיש משהו מיוחד או שרמזתי לו בכוח כמו שאני עושה תמיד :$

למעלה