היום שלי - יום ב'

לא יודע מאיפה *הוא* מכיר אותו

אבל הוא היה איתי בכיתה בא'-ב'... גם הייתי איתו בחוג כדורסל באיזה כיתה ה'

חחח האמת שלא בהדר יוסף

בפיינשטיין... [ג'] והאמת שהוא באמת תותח חח. אם היית בג' ביסודי אז הייתי איתך בשכבה

זונע

New member
לא הייתי בבצפר ג'...הייתי בארזים

רגע, למה לא הלכת לגימנסיה או לאליאנס אם ככה?

שנאנו אתכם או את אלחריזי ../images/Emo6.gif

לא זוכר... אולי גם וגם
בכל מקרה - עברתי למחוננים בכיתה ג' [לגרץ
] וגם ככה עברתי מג' להדר יוסף בכיתה ה'

AmericanDragon

New member
יום מיותר כ"כ

באתי לבצפר לשעתיים אנגלית היינו רק 2 איש אחרי שכולם היו בתגבורים למגמה. היא החזירה מבחנים ושחררה אותי הצלחתי איכשהו להעביר את הזמן עד 10 לשעתיים מתמט' וכמה מפתיע שוב ביטול...היינו שוב רק איזה 4 אחרי זה מ12 עד 2 היה אמור להיות סוציולוגיה היינו רק 10 בשיעור מתוך איזה 35 היא לימדה שעה אחת ושיחררה דאם הייתי יכול לישון עד 12

../images/Emo203.gif יום ארוךךךךךךךךךךךךךךךךך!!!!

שעה ספורט- ריצת 1000 אחרי ששנים לא עשינו [ואצלנו ביישוב הכל עליות וירידות]+הרבה סטים של בטן
שעתיים ערבית- משעמם!!!! קיבלתי 85 בעבודה שהגשנו אחרי פסח שעתיים קומפוזיציה- הברזתי כמובן
הלכתי לאכול עם עדי בטבון ואז הלכנו אליו
שעתיים סוציולוגיה- היה מעניין ממש...דיברנו על למה יש הבדלים בין גברים לנשים שעתיים קלאסי- היה נחמד
קניתי 14 כרטיסים לפרימיירה אחרי שאמרתי שאני לא קונה לאף אחד כי אני לא רוצה שיראו אותי רוקדצ השנה... אבל דולי לקחה אותי אתמול לשיחת עידוד וממש שימחה אותי "אני בונה עלייך..את התגלמות הסטארית הבאה שלנו"
ועכשיו נראה אם מעיין תבוא אלי לעבוד על ההרצאה מחר באנגלית...אם לא נעשה את זה דרך המחשב
עדי יבוא אח"כ

VIVIAN3

New member
אני לא מופיעה בערב קלאסי ../images/Emo7.gif

סתם... חחחח צומי שכמוני... אתמול המורה לקלאסי התקשר אליי והוא אמר שאם ההרכב שלי לא יעשה חזרות ויהיה מוכן עד יום חמישי אנחנו לא נעלה למופע הייתי ממש בלחץ כי ממש רציתי להופיע אבל אז זה כבר הסתדר, קבעתי חזרה עם ההרכב ויש לנו סיכוי אחרי הכל אז היום היה רגיל כזה שעה ראשונה איכסולוגיה שעה שנייה תנ"ך - היה ממש שיעור מצחיק המורה שלנו פשוט קורע מצחוק אין שיעור אחד בתנ"ך שהיה משעמם עד עכשיו
שעתיים תיאוריה\פיתוח שמיעה - ספרו לנו על המחלות של מוצארט ובשיעור תיאוריה עשינו קרפדות מאורגמי שעתיים אנגלית - Boring שעה מעבדה באיכסולוגיה - בזבוז והשתחררנו מערבית!!! מקווה שלא הבהלתי משהו בקשר לכותרת...

יום ../images/Emo94.gif../images/Emo111.gif

3-4 - ביולוגיה 5-6 - ערבית 7-9 - מתמטיקה בשיעורים 7-8 היה אמור להיות גאוגרפיה והמורה למתמטיקה לימד במקום
זזזז בשיעור 10 היה אמור להיות לנו ספורט אבל זה התבטל כי המורה נעל

מתכונת בלשון =\../images/Emo108.gif

סוף סוף הצלחתי להתחבר לתפוז!! מישהו שם לב שלא הייתי הרבה זמן בכלל?. בכל מקרה, היום הייתה לי ת'מתכונות בלשון.. היה קשה.. ואני לא מאמינה איך שעתיים וחצי עברו להן בטיל!. קיצר, פירסמו תשובות באתר ביצפר.. וממה שראיתי יש מצב אני אוציא ת'80 =] בלי לפתוח פה
חוץ מהמתכונת, הלכתי אח"כ לים..=] היה ממש כיף. וזהו.. אני שנה פה מנסה לפתוח ת'קובץ של התשובות וסוף סוף הצלחתי.. אז נראה לי עכשיו אני אפרוש קצת לנמנם או משהו.. וממחר לחרוש להיסטוריה..בעע

למעלה