יו. שונא את הימים האלה.
כבר שבועיים שאני בא פעם בארבעה ימים, והיום הייתה להברזות שלי הצדקה. פאק, הלכתי לישון ב4 וחצי, וקמתי בפאקינג 8 בבוקר.
שעה 1,2: "תגבור" במתמטיקה - בגלל שהמורה שלנו החליטה לא להגיע, צירפו את הקבוצה שלנו לקבוצה אחרת, של מורה אחרת, היינו שתי הקבוצות ביחד, משהו כמו 15 ילדים. אחרי 3 תרגילים בעשר דקות, היא אמרה שהיא מתחילה ללמד חומר חדש. אמרתי לה זיבי-ביבי והלכתי. בסוף השיעור הודיעו לי שבסופו של דבר אין מבחן - זתומרת, אין טעם ללמוד מתמטיקה עוד שעה. ישבתי בחוץ גם בשעה השניה ודיברתי עם נעה, היה משעמם טילים, למזלי הפלאפון שלי הציל אותי שוב. ^^ שעה 3: לשון, בדקנו תשובות מהמתכונת, המורה הייתה עצבנית וסתם היה מעפאן. :-\ שעה 4,5: אנגלית, כרגיל מצחיק, נינה הביאה איזה אנסין וטענה שזה האנסין הראשון בחייה שהיא מוצאת אותו איכשהו מעניין, משהו על שבט הפיראה בברזיל, האנשים הכי מפגרים בעולם - אין להם שפה כתובה, אין להם מספרים בשפה, וגם לא צבעים. נגיד הם רוצים 2 חסות? הם לא יכולים להגיד כלום. כאילו, אי-אפשר אני רוצה את הירוק הזה, כי אין להם צבעים והם גם לא יודעים כמה, כי אין להם מספרים. קיצר - טמבלים רצח. XD היה איזה רגע בשיעור שכולם דיברו, ואז נינה אמרה: SO. אז אמרתי בלי לשים לב; Lets continue, my dear friends. ואז היא התחילה להתפקע ואמרה: You're lucky that I love you. למרות שה די הלחיץ אותי, החזרתי לה ואמרתי איי לאב יו טו נינה.
שעה 6: היסטוריה, שונא שמבטלים היסטוריה. מוטי.
יהו. עוד שעתיים הולך לעבוד, ואחרכך הולך לפוקר אצל אלון. שונא את היום הזה.