היום שלי - יום ב'

noname202

New member
פרררר

לא ממש טרחתי להגיע למתמטיקה, לא המורה הזה זה מה שיעזור לי לעבור במועד ב'. הגעתי לאנגלית.. קיבלנו מאורלי את המכתבים של המחוייבות אישית..12.6 בחמש. יופי, חכם, על יומפעילות
היינו איזה עשרה ילדים [וגם רובם הבריזו אח"כ] אז היא לקחה אותנו לחדר מחשבים בשביל שנגלה כמה "איכותיים" המחשבים של בי"ס... והיה לי שם קטע מעצבןן ארר המורה לאנגלית שאלה אותנו על טיולי משפחות לחו"ל שהיו לנו כי היא רוצה לקחת את הבנות שלה...היא אמרה שהיא לא רוצה לקחת טיול נופים כי ילדים קטנים לא אוהבים את זה ואז איזה פוסטמה אחת אמרה לה משהו בסגנון של "ברור, גם אנחנו לא" או משהו כזה, ואז אמרתי לה שהיא קצת מהצופים ומטיילת כל היום וזה והמפגרת "כאילו שאני באמת נהנית מזה" אה, נחמד. שעה אחרי זה הלכנו לראות חזרות של הי"בתים לטקס סיום..איזה פשושי עלD: אבל המחרוזת טיפקס...OMG
אחרי זה היה אסלאם סתם חפירות...97 במגן, 97 ציון הגשה
אני מרוצה ואז הלכתי לחניכה לשחשח איתה על ההבטחה...[או במילים אחרות: דאגתי שהיא תגיע מחר לפעולה :/] היום בחמש פורום על הקורס המסכם בשבט... וזהו בערך :X

היום שלי :)

חשבתי ללכת למתמטיקה.. אבל ויתרתי
אין ממש בשביל מה אז הגעתי ב-10 ומשהו לבי"ס[לשעתיים אנגלית+3 שעות גרפיקה...די בזבוז] ואורלי נתנה לי את ההזמנה לטקס מצטיינים.. עליתי לכיתה,שאלון אישיות באנגלית
יצא לי די תואם,נחמד :) ואח"כ הלכנו לחזרות של הי"בתים.. איזה עצוב ]: אם עכשיו התרגשתי ועמדו לי דמעות בעיניים אז מה יקרה בטקס סיום עצמו? או מה יקרה במסדר ההנהגתי? או מה יקרה בפעולת פרידה מהשמיניסטים? אוףף זה לא פייר ]: אח"כ הלכנו לגרפיקה היינו איזה 5 בנות
והיא עשתה לנו שיעור של שעה בערך.. חחח בזבוז טוטאלי.. עכשיו קצת מחשב ואולי אח"כ תולדות ב-4:30 ישיבה של חצי שעה
של ה'ואה' וב-5 פורום קורס מסכם יום טוב :]

חופש../images/Emo3.gif

אתם מבינים? אין לחכמים מה לשים לנו בשביל שנלמד, אז נותנים לנו חופש, ככה סתם. אז היום קמתי בתשע, אכלתי, קיפלתי כביסות, סידרתי קצת.... לא משו מיוחד. עכשיו משעמם לי ואין לי מה לעשות!!! ואממ....אני לא אתחיל ללמוד לבגרות בהיסטוריה או משו כי זה בשבוע והבא ועד אז אני אשכח הכל...אז אני מעדיפה ללמוד לזה בחופש שנועד בשביל זה
כשחושבים על זה, אני צריכה לסדר את החדר טיפה....הוא לא כזה מבולגן, אבל יש חלקים שזקוקים טיפה לסידור....XD טוב יאללה הלכתי לסדר.

B a m b o o k

New member
בזבוז

הלכתי ב9 לבצפר כדי ללמוד עד 12 תקשורת, אבל למדנו רק איזה שעה ואז היא עשתה שאלות-תשובות ומכיוון שלא היו לי שאלות אז הלכתי הביתה... עכשיו אני הולכת ללמוד לבגרות בתקשורת. ב3 אני יוצאת לקניון לראות את אביק
ובערב אני אמשיך ללמוד, אלא אם כן, מישו ירצה לבוא איתי לפסטיבל סמילנסקי או שאני אוותר ואלך ביום אחר

Rose131

New member
בזבוז

באתי לשעה אנגלית, חלון, שעה היסטוריה, חלון, אז שעה מחשבת שרק עברנו בפעם המיליון על המתכונות, ואז שעה א"י והביתה. הדבר הכי מרגש זה ללכת לספריה ולשחק דייב במחשב

Double U

New member
יום מיותר.

שעתיים ראשונות שיעור סיכום בפיזיקה. מקווה ששנה הבאה אמשיך עם אותו מורה במורחב. אח"כ שעתיים הצגת פרויקט מחויבות אישית. ולסיום שעה שהייתה אמורה להיות הסטוריה אבל הפכה להיות מבחן אישי של איזו סטודנטית למדעי החברה.

sky darkens

New member
יו. שונא את הימים האלה.

כבר שבועיים שאני בא פעם בארבעה ימים, והיום הייתה להברזות שלי הצדקה. פאק, הלכתי לישון ב4 וחצי, וקמתי בפאקינג 8 בבוקר.
שעה 1,2: "תגבור" במתמטיקה - בגלל שהמורה שלנו החליטה לא להגיע, צירפו את הקבוצה שלנו לקבוצה אחרת, של מורה אחרת, היינו שתי הקבוצות ביחד, משהו כמו 15 ילדים. אחרי 3 תרגילים בעשר דקות, היא אמרה שהיא מתחילה ללמד חומר חדש. אמרתי לה זיבי-ביבי והלכתי. בסוף השיעור הודיעו לי שבסופו של דבר אין מבחן - זתומרת, אין טעם ללמוד מתמטיקה עוד שעה. ישבתי בחוץ גם בשעה השניה ודיברתי עם נעה, היה משעמם טילים, למזלי הפלאפון שלי הציל אותי שוב. ^^ שעה 3: לשון, בדקנו תשובות מהמתכונת, המורה הייתה עצבנית וסתם היה מעפאן. :-\ שעה 4,5: אנגלית, כרגיל מצחיק, נינה הביאה איזה אנסין וטענה שזה האנסין הראשון בחייה שהיא מוצאת אותו איכשהו מעניין, משהו על שבט הפיראה בברזיל, האנשים הכי מפגרים בעולם - אין להם שפה כתובה, אין להם מספרים בשפה, וגם לא צבעים. נגיד הם רוצים 2 חסות? הם לא יכולים להגיד כלום. כאילו, אי-אפשר אני רוצה את הירוק הזה, כי אין להם צבעים והם גם לא יודעים כמה, כי אין להם מספרים. קיצר - טמבלים רצח. XD היה איזה רגע בשיעור שכולם דיברו, ואז נינה אמרה: SO. אז אמרתי בלי לשים לב; Lets continue, my dear friends. ואז היא התחילה להתפקע ואמרה: You're lucky that I love you. למרות שה די הלחיץ אותי, החזרתי לה ואמרתי איי לאב יו טו נינה.
שעה 6: היסטוריה, שונא שמבטלים היסטוריה. מוטי.
יהו. עוד שעתיים הולך לעבוד, ואחרכך הולך לפוקר אצל אלון. שונא את היום הזה.

Snow fairy

New member
חח אני מתה על נינהההההההה

ומה אמרת? ביטלו את המבחן במתמ'?!? אתה רציני?!?!?!?!?!DDD: תהנה אצל אלון;]

FartherAway

New member
אוף, עיצבון.

חופש-לפני-בגרות-באומנות. ממש רציתי לנסוע לתל-אביב, אבל אף אחד לא היה יכול. אוף.

FartherAway

New member
חח נו זה בסדר. D:

לא התעצבנתי על אנשים, התעצבנתי על החוסרמזל הזה. ;[ לאנורא(%#*% אני עוד אגרור אותך מתישהו לתלאביב.

Snow fairy

New member
המהמ

ישנתי אצל שרוני, אז קמנו בבוקר, אכלנו קורנפלקס, שיחקנו הרבה קינגדום הרטס, ואז חזרתי הביתה^^

חצילע

New member
המ.

חופש לפני בגרות. קמתי ב10 בשביל ללמוד. יופידודו. ~חוזרת ללמוד~

זונע

New member
מיותרררררררררררררררררררר

שעה 1-2 לשון: יום אחרי המגיי...אז לא עשינו כלום רק דיברנו על שטויות ובשעה השנייה כבר היה חופשי לגמרי. שעה 3 צרפתית: דף עבודה מסריח...עוד יומיים בגרות וזה באמת לא מזיז לאף אחד. אני כהרגלי לא הולך ללמוד גם. יהיה מה שיהיה חח יש לי הגשה 96. שעה 4 משחק כדורסל:| משום מה היה בבצפר שלנו משחק ידידות בין סטודנטים מירדן לבין סטודנטים מאירלנד...זה היה ממש דפוק. האירים ניצחו בסוף 15 הפרש. זהו הביתה.

למעלה