היום שלי../images/Emo3.gif
התחלתי בעשר כי לא יודעת למה ביטלו לנו תנ"ך כבר לכל השנה...זה אומר לא לראות יותר את המורה השנה!!! טוב, חוץ מלראות אותה סתם ככה בביתספר. הייתה אמורה להיות שעה ספורט, וחיכינו למורה חצי שעה והיא לא באה אז הלכנו לכיתה...והסתבר בסוף שכן היה שיעור, אבל לונורא, גם ככה לא הייתי משתתפת. שעה רביעית אנגלית, המורה החזירה את המבחנים.
97!!!
נראה לי שזה המבחן שקיבלתי בו הכי הרבה באנגלית, וחשבתי שזה דווקא הלך לי הכי גרוע. שעה חמישית אנגלית, אבל עד שהמורה באה כבר היה מאוחר וכולם היו בהיפר ולא היה בא להם ללמוד, וגם היה לנו מן שיחות כאלה עם המחנכת, ולמרות שאני אמורה להיות מחר הלכתי היום כי זה היה יוצא לי על מתמטיקה וממש לא בא לי... המצב שלי במתמטיקה ממש גרוע, יש לי בנתיים 30 ומשו בחמש יחידות, וזה לא טוב....המחנכת אמרה לי שאם הציון שלי במתכונת יהיה טוב אז היא תשב למורה שלי ולרכזת על הראש בשביל שלא יתחשבו לי במחצית ב' כי היא הייתה ממש גרועה. וגיליתי שהתעודות זהות שלנו בביתספר, אבל המנהלת נתנה הוראה לא לחלק אותן, וכל המורים כבר אמרו לה שתחלק אבל היא לא רוצה...אז המחנכת שלי גם הייתה בדרך אליה מתי שהיא סיימה איתי, והיא אמרה לי גם שאני אגיד לאבא שידבר איתה (עם המנהלת, הוא בוועד ויש לו די הרבה כוח בביתספר) וינסה לשכנע אותה. אם המורים לא יחלקו לנו אותן- אז הוועד הורים יעשה את זה...XD יצאתי ממנה והלכתי לשיעור לשון, למדנו ממש עוד קצת נושאים, סיימנו שווא מרחף וחוק החיטוף, או משו כזה
עכשיו אני אלך לאכול, אח"כ אני אסדר את החדר (אני פשוט לא מסוגלת ללמוד בו מתי שהוא מבולגן) ואז אני אלמד למתמטיקה עד ארבע וקצת, ואחרי זה אני אתארגן ואלך למתנ"ס (מחוייבות מטומטמת. הרכזת לא תהיה מוכנה להוסיף לי סתם שעות כי היא אוהבת שאני שם...בעעעע) ושאני אחזור אני כנראה אעבור דרך חברה לתת לה הזמנה לבתמצווה של אחותי.... בעעעע אני צריכה להכין לי לוח מסודר עם ימים שעות לימוד וכל הבולשיט הזה.