היום שלי- יום ב'.

P i x i e s

New member
אה נכון יום ג' D:

רואים איזו מרחפת אני? P: הלך די טוב דווקא... טעויות חישוב קטנות באלגברה (לקחתי איתי את הטופס ופתרתי מחדש), גאומטריה אחלה והסתברות די.. P: נראה מה יהיה כבר:]

Snow fairy

New member
תגבורים בהיסטוריההה

המתכונת ביום חמישי, אז היום היה לנו שעתיים תגבור, והלכנו הביתה, ומחר כל היום חופש. ב-7 יש להקת בי"ס. ו... זהו. אני מקווה שאני אספיק לסיים את כל החומר היום כדי שמחר אני אוכל רק לעבור על הכל.

מכושפת15

New member
בהצלחה ../images/Emo24.gif

אני בשיעור מחשבים וממש משעמםם
ויש לי למחר כלכך הרבה דברים לעשות
אבל בערב מד"א

היום שלי../images/Emo3.gif

התחלתי בעשר כי לא יודעת למה ביטלו לנו תנ"ך כבר לכל השנה...זה אומר לא לראות יותר את המורה השנה!!! טוב, חוץ מלראות אותה סתם ככה בביתספר. הייתה אמורה להיות שעה ספורט, וחיכינו למורה חצי שעה והיא לא באה אז הלכנו לכיתה...והסתבר בסוף שכן היה שיעור, אבל לונורא, גם ככה לא הייתי משתתפת. שעה רביעית אנגלית, המורה החזירה את המבחנים. 97!!!
נראה לי שזה המבחן שקיבלתי בו הכי הרבה באנגלית, וחשבתי שזה דווקא הלך לי הכי גרוע. שעה חמישית אנגלית, אבל עד שהמורה באה כבר היה מאוחר וכולם היו בהיפר ולא היה בא להם ללמוד, וגם היה לנו מן שיחות כאלה עם המחנכת, ולמרות שאני אמורה להיות מחר הלכתי היום כי זה היה יוצא לי על מתמטיקה וממש לא בא לי... המצב שלי במתמטיקה ממש גרוע, יש לי בנתיים 30 ומשו בחמש יחידות, וזה לא טוב....המחנכת אמרה לי שאם הציון שלי במתכונת יהיה טוב אז היא תשב למורה שלי ולרכזת על הראש בשביל שלא יתחשבו לי במחצית ב' כי היא הייתה ממש גרועה. וגיליתי שהתעודות זהות שלנו בביתספר, אבל המנהלת נתנה הוראה לא לחלק אותן, וכל המורים כבר אמרו לה שתחלק אבל היא לא רוצה...אז המחנכת שלי גם הייתה בדרך אליה מתי שהיא סיימה איתי, והיא אמרה לי גם שאני אגיד לאבא שידבר איתה (עם המנהלת, הוא בוועד ויש לו די הרבה כוח בביתספר) וינסה לשכנע אותה. אם המורים לא יחלקו לנו אותן- אז הוועד הורים יעשה את זה...XD יצאתי ממנה והלכתי לשיעור לשון, למדנו ממש עוד קצת נושאים, סיימנו שווא מרחף וחוק החיטוף, או משו כזה
עכשיו אני אלך לאכול, אח"כ אני אסדר את החדר (אני פשוט לא מסוגלת ללמוד בו מתי שהוא מבולגן) ואז אני אלמד למתמטיקה עד ארבע וקצת, ואחרי זה אני אתארגן ואלך למתנ"ס (מחוייבות מטומטמת. הרכזת לא תהיה מוכנה להוסיף לי סתם שעות כי היא אוהבת שאני שם...בעעעע) ושאני אחזור אני כנראה אעבור דרך חברה לתת לה הזמנה לבתמצווה של אחותי.... בעעעע אני צריכה להכין לי לוח מסודר עם ימים שעות לימוד וכל הבולשיט הזה.

וואו שמתי לב עכשיו שחפרתי טיפה../images/Emo122.gif

אבל אתם יודעים שאם בא לכם אתם יכולים לתת אותה בתגובה....XD

noname202

New member
ארר עצביםם

מוק ישנה אצלי, קמתי באיזה שש ומשהו עם הרעש בבית :/ הערתי את קוקי בתשע חפרנו הרבה, למדנו עוד קצת ב11 הלכנו לבי"ס עשינו את הבגרות קיבלתי 98 :] שעתיים היסטוריה, סיימנו את החומר לבגרות ולמגן [כנראה שהכיתה היחידהD:] היא כ"כ עיצבנה אותי ארר @$@$@%@@% שונאת חוסר אחריות ומחוייבות ארר ועכשיו תיכף פעולה ואני מנסה לתפוס את החניכים ושוב יהיו לי 3 וחצי בערך ונמאס לי
אין לי כוח לכלום

נמ..

השעון המעורר צילצל ב6:35 לא היה לי כוח לשל"ח אז שמתי את השעון ל8:10 פתאום השעון מצלצל ואז אני כזה עושה פאקקקקק גם לא באתי לשעה שניה[הייתי צריכה לשים את השעון לאיזה 7 ומשהו..] קיצר הגעתי ב-9 לבי"ס תנ"ך.. לא מעניין שעתיים תולדות-קיבלתי 79 במגן..שזה נחמד..אבל ציפיתי ליותר עוד שעתיים לשון ]: המורה כזה עושה לי:אורנית,היום את לא במוזה ללמוד? אמ..האמת שלא
וצילמנו את הגנןןןןןן וברגע שיהיה תמונות אני אעלה
ו..חשבתי שיש לי אחה"צ פנוי ושלם ללמוד להיסטוריה.. בגלל שהחניכים בטיול אין להם פעולה אבל מסתבר שלא אני מדריכה קבוצה של חברה..היא חולה.. ו..ישיבת שכב"ג ואולי פעולת שכבה :) ואולי קצת ללמוד להיסטוריה
יום טוב.

shiratel

New member
../images/Emo130.gif MyDay ../images/Emo130.gif

שלוש שעות ראשונות מתמטיקה... היא החזירה מבחן אחד ומתכונת אחת, במבחן קיבלתי 100 ובמתכונת נפלתי בבעיה המילולית (אני שונאת בעיות מילוליות!!! פרויקט נחשון זה מעפן, אל תלכו אם מציעים לכם!!!) כי נפלתי על אינדוקציה ממש קשה [אני עושה שאלון 6]... אז הממוצע של כל המגנים ירד ליייי, אוףףףף... והיא לא הסכימה להראות לי את סה"כ הציון. ואני גם לא אדע על כמה היא מגישה אותי עד יום ראשון שלפני הבגרות (שהוא היום שבו אני עושה ערבית)! עשינו אחרי זה מתכונת והלך לי בה די טוב =] שלוש שעות אח"כ לשון... משעמם טילים (או פילים
חח)... עברנו על תחביר ולקחנו שאלות מבגרויות. קל לי, אבל ממש... אח"כ הפסקת צהריים... שומדבר לא שונה. שעתיים אחרונות הסטוריה, למדנו את הסיבות לעלייה החמישית (עשינו את הגישור - שנות ה-30) והתחלנו את המרד הערבי - מאורעות תרצ"ו-תרצ"ט... וזהו עכשיו אני פה
הולכת לעשות חוג לבני דודים שלי ואז רופא שיניים!!! יומטוב

Double U

New member
חופשת מתכונת בהסטוריה

עשיתי חזרה על חלקים נבחרים, מחר אמשיך. המתכונת בחמישי.

למעלה