היום שלי- יום ב'.

P i x i e s

New member
היום שלי- יום ב'. ../images/Emo98.gif

מגן במתמטיקה עוד 17 דקות
(005) אני בשיא הלחץ. לקחתי אפילו "רסקיו" (כמו רגיעון כזה). תתמכו

טל קארי

New member
גם לי זה היה ככה..

ובסוף קיבלתי 100!:) את מעולה, ו-5 יחידות זה ממש מעולה.. שיהיה לך בהצלחה!

היום יום ג' ../images/Emo6.gif

שיהיה לך הרבה הצלחה
אני פה בבית. עוד יום חופשה להיסטוריה. נתנו לנו 4 ימי חופשה
.

זונע

New member
היה לי מגיי בהיסטוריהההה

אעאעאעאעאעא לא ישנתי בלילה אז באתי היפר לגמרי לכיתה. אמרתי לעצמי שאני חייב לדעת את ועדת שפיל...לקחתי מחברת מילדה קראתי את זה פעם אחת וזהו. למזלי היה את זה במבחן ועניתי על זה...ללמוד על נושא העמקה ב-2 דקות בבוקר זה חזק
בכל מקרה, נרדמתי ב-40 דקות הראשונות בגלל ההשפעות מהלילה ורק אז התחלתי את המבחן...לא משנה שסיימתי אותו חצי שעה לפני סוף הזמן. כתבתי 4 עמודים וכולם כתבו לפחות 9. אם עברתי 70 אני מלך אבל אין מצב. פעם הבאה ללמודדדדדדד

../images/Emo203.gif כן ../images/Emo3.gif

במיוחד שזה לא פעל לטובת היישוב היהודי אחרי כל ההבטחות של בריטניה
טוב טוב אני מושפעת מהמתכונת הזאת יותר מדי

זונע

New member
אין לי מושג על מה את מדברת חח

ככה זה כשלומדים בלילה לפני המתכונת שכחתי את כ-ל החומר!!! אני לא זוכר כלום עכשו!! בטח לא את ועדת שפיל שלמדתי 5 דקות לפני שהתחיל המגן. עכשו אני אצטרך ללמוד הכל מחדש לבגרות

R o n 2 5 6

New member
דיי לקרוא לזה ועדת שפיל../images/Emo122.gif

אני מקווה שבמתכונת לא קראת לזה ככה

זונע

New member
חחח ברור שלא

למרות שחשבתי בשביל הצחוקים לכתוב "שפיל". אבל הגעתי למסקנה שהציון שלי הולך להיות מספיק נמוך גם ככה, לא צריך לגרום לו לרדת עוד יותר

Double U

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח הזכרת לי../images/Emo6.gif

המבחן הקודם שלנו היה על כל הנושא של המאורעות והמרד הערבי. אז במאורעות תרפ"א יש שורה: "נרצח הסופר חיים ברנר". ואז כשהמורה החזיר את המבחנים והעיר לגבי טעויות נפוצות, הוא הוסיף שמישהו רשם ש"נרצח הסופר מקס ברנר". זה היה מצחיק:$

זונע

New member
ענק חחחחחחחח

אצלנו היה משהו עוד יותר מצחיק איזה ילד אחד מהכיתה שואל את המורה שאלה באמצע המבחן הוא עושה לה: אפשר לכתוב "ראי סיכום במחברת"?

Double U

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח הוא היה רציני?../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif!!!

איך לא חשבתי על זה!!! ככה הייתי מקבל 100 בכל מבחן!

למעלה