היום שלי- חמישי

זונע

New member
אני מסיים לאכול ויוצא לאוטובוס

זה איזה שעה ורבע נסיעה...מקווה שלא יהיו פקקים. כל הזין ביפו. יאללה נראה אתכם

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

הייתי בטוח שזאת מתיחה... בכלל לא שמעתי שמוריניו התפטר |:

sky darkens

New member
אוי.

קמתי ממש מוקדם ועשיתי מקלחת על הבוקר.
ראשונה-שניה: תנ"ך מוגבר היה ממש נחמד, ואני אוהב את זה. כמו שמישהי אמרה כאן, בתנ"ך רגיל לומדים מה רע בו, ולא מה טוב בו. ובתנ"ך מוגבר זה למצוא דברים מגניבים. או משהו כזה.
ופאק, כל פעם מחדש אני שם לב שזאת פשוט כתה של פליטים. כל הערסים-פרחות-לא-יוצלחים פשוט התאספו והחליטו פה-אחד לבחור תנ"ך מוגבר ולהרוס לי ולנופר את החיים.
שלישית: היסטוריה היה מגניב כרגיל. דיברנו על סטאלין וזה. ורחל אוהבת אותי כי אני חנפן (
), בסוף השיעור אני הולך אליה כזה: "רחל, היה שיעור ממש מעניין היום. שתהיה לך גמר חתימה טובה!"
רביעית - חמישית: ספרות סיוט! זאת המורה הכי נוראית שהייתה לי בחיים. אני פשוט שומע אותה ורוצה להתאבד, אפילו לישון אי-אפשר אצלה. עד היום היא הספיקה ללמד רק אותנו מכל השכבה, והיום היא דפקה את היציאה הכי מטומטמת בעולם: היא: "אתם הכתה הכי גרועה בשכבה!" אני: "אמ, רחל? אנחנו לא הכתה היחידה בשכבה שאת מלמדת?" היא: "אההההה, הדר. אל תתחכם!" סעמק, איזה אישה מפגרת.
שישית - שביעית: אנגלית אוקיי, נינה לא מהמורות שמלמדות, אבל היא אישה כזאת טובה וזה מעצבן מה שעושים לה. היא באה לשיעורים כדי לדבר איתנו באנגלית, סוג-של דוברים (רק עם ילדים שלא יודעים אנגלית ומכריחים את עצמם ללכת ל-5 יחידות.), וכולם פשוט שמים עליה זין, וכל שיעור מחדש היא עוד-שניה-בוכה. וזה מעצבן. בשעה הראשונה דיברנו על אירים(אנשים מאירלנד) כי היא רצתה להקריא סיפור שסופר אירי כתב, אבל זה לא עבד. רק הספקנו לעבור על המאפיינים של אירלנד ( תלתן, גמדים, בירה, דאבלין וכו'.. ). בשעה השניה היינו אמורים להביא ספר קריאה, ומתוך 38, הבאנו 6 ילדים.
היא העיפה את כל מי שהביא ורשמה להם חיסור, וברגע שהיא סיימה לעבור על הרשימה ורשמה את החיסורים, היא שיחררה אותנו.
כפרעלנינה.
היה קטע בבית-ספר שממש עיצבן אותי, אבל החלטתי שאין טעם להתעצבן.
אמ, עכשיו אני אעשה שיעורים בתנ"ך מוגבר ובערב אני נפגש עם בארושקע ואז עם החברים.
יום טוב לכולנו.

sky darkens

New member
אולי היא שונאת אותך? ../images/Emo6.gif

סתם, לא יודע. היא שלחה לי סמס והציעה להפגש.

יום ארוך...

1-2 - צרפתית - סיימנו partitif או איך שלא קוראים לזה והתחלנו futur... מרתק פה את כולם אני בטוח. 3-4 - פיזיקה - נוסחאות... הרבה נוסחאות. 5- אנגלית - קודם כל המורה די איחרה, ובערך 10 דקות בתוך השיעור פשוט עצבנו אותה כל כך שהיא עזבה את הכיתה
לפחות לא הספקנו לקבל שיעורים. רק הפרוג'קט הכיפי הזה... 6 - היסטוריה - המחנכת הסוסה שלנו הכינה לנו עוגה
עוגת שוקולד טעימה לאללה... ונתנה לנו גם את המתכון! וחוץ מזה סתם המשכנו תופעות חברתיות וכלכליות בשנות ה20 בארה"ב. 7-8 - מתמטיקה - חלק מהכיתה ישנה
זה היה חביב... בטריגו סתם המשכנו לפתור פירמידות, בחדו"א עשינו משהו עם נגזרת ומציאת משוואת ישר משהו כזה. ועכשיו בית ועוד 4 ימים גרמניה

shockito

New member
שעות 7-8 במתמטיקה?

במה חטאתם שאתם צריכים לעבור את הסבל הזה?

../images/Emo6.gif

דווקא עם המצברוח שלנו בשעות האלה והמורה הסוס שלנו בכל מקרה, זה שילוב די מצחיק...

gurke

New member
חחחחחחחח אני ומתן נמרחנו לגמרי!

כל השעה הראשונה XD אמרו עליינו משהו? יואב אמר משהו?

חח לא נראה לי ../images/Emo6.gif

כשמתן התעורר הוא אמר לו "הו, מתן, סוף סוף התעוררת" או משהו כזה, אבל אתה יודע, לא בעקיצה כמו מורים אחרים אלא... בתור יואב

shockito

New member
נחמד למדיי

1-2 - אנגלית - שעתיים של שיעמום בלתי פוסק, והיום המורה גם התחילה קצת לרדת עליי בשיעור אז בכלל לא היה כיף
3-4-5- הרצאה של ניצול שואה ודיברו איתנו על פרוייקט הנצחת השואה בבית הספר אז היה די מעניין. 6 - ביולוגיה - המורה איחרה באיזה 25 דקות אז בזמן שנותר כתבנו כמה שטויות במחברת ונגמר היום

שרון710

New member
"וואי וואי!!!!@# קיבלתי ת'שֶחוּר!!@!#"../images/Emo6.gif

שעה ראשונה- שנייה-שלישית: מתמטיקה. היה משעשע באופן מוזר
הרגשתי כאילו חזרתי לכיתה א'.. עשינו אינדוקציה בקבוצות
שעה קביעית-חמישית: לשון והבעה.. תמורה ושטויות.. שעהשישית: אנגלית. אני פשוט לא מקשיבה באנגלית. אין בשביל מה.. אני יודעת אנגלית בלי השיעור
אבל ישבתי עם גיל והיה מצחיק
שעה שביעית: תנ"ך.. אבל לא הייתי בשיעור.. איכשהו נכנסתי לאלה שמארגנים ת'תיכופוניסט אז הסתובבתי בין הכיתות
ואחרי זה הולכים לאלדו

dcohn

New member
And it's okay if you had to go away

Oh, just remember the telephones well, they work in both ways
1-2: אנגלית. אני אף פעם לא מבינה איך אני שורדת את זה. 3-4: הרצאה מפי ניצול שואה. מעניין אבל מתתי מעייפות והעיניים שלי נעצמו כל הזמן. לא נעים. 5: בלבולי שכל מפי הסגנית מנהלת או משהו כזה [מה התפקיד שלה בבצפר?!] 6: ביו'. חצי מהשיעור עבר בלי המורה בכלל. חבל שהיא באה. היה לי שיעור גיטרה
מורה מעולה
וכיף כיף כיף. היום בערב אסע לחולון לעשות בייביסיטר לבת של בת דודה שלי. [מישהו הצליח לעקוב?
] ומחר אולי נלך לבית קברות של סבתא

gurke

New member
יהי זכרה ברוך ../images/Emo16.gif

מצטער על הרוח השלילית שאני מביא לפורום אבל..

למעלה