אוי.
קמתי ממש מוקדם ועשיתי מקלחת על הבוקר.
ראשונה-שניה: תנ"ך מוגבר היה ממש נחמד, ואני אוהב את זה. כמו שמישהי אמרה כאן, בתנ"ך רגיל לומדים מה רע בו, ולא מה טוב בו. ובתנ"ך מוגבר זה למצוא דברים מגניבים. או משהו כזה.
ופאק, כל פעם מחדש אני שם לב שזאת פשוט כתה של פליטים. כל הערסים-פרחות-לא-יוצלחים פשוט התאספו והחליטו פה-אחד לבחור תנ"ך מוגבר ולהרוס לי ולנופר את החיים.
שלישית: היסטוריה היה מגניב כרגיל. דיברנו על סטאלין וזה. ורחל אוהבת אותי כי אני חנפן (
), בסוף השיעור אני הולך אליה כזה: "רחל, היה שיעור ממש מעניין היום. שתהיה לך גמר חתימה טובה!"
רביעית - חמישית: ספרות סיוט! זאת המורה הכי נוראית שהייתה לי בחיים. אני פשוט שומע אותה ורוצה להתאבד, אפילו לישון אי-אפשר אצלה. עד היום היא הספיקה ללמד רק אותנו מכל השכבה, והיום היא דפקה את היציאה הכי מטומטמת בעולם: היא: "אתם הכתה הכי גרועה בשכבה!" אני: "אמ, רחל? אנחנו לא הכתה היחידה בשכבה שאת מלמדת?" היא: "אההההה, הדר. אל תתחכם!" סעמק, איזה אישה מפגרת.
שישית - שביעית: אנגלית אוקיי, נינה לא מהמורות שמלמדות, אבל היא אישה כזאת טובה וזה מעצבן מה שעושים לה. היא באה לשיעורים כדי לדבר איתנו באנגלית, סוג-של דוברים (רק עם ילדים שלא יודעים אנגלית ומכריחים את עצמם ללכת ל-5 יחידות.), וכולם פשוט שמים עליה זין, וכל שיעור מחדש היא עוד-שניה-בוכה. וזה מעצבן. בשעה הראשונה דיברנו על אירים(אנשים מאירלנד) כי היא רצתה להקריא סיפור שסופר אירי כתב, אבל זה לא עבד. רק הספקנו לעבור על המאפיינים של אירלנד ( תלתן, גמדים, בירה, דאבלין וכו'.. ). בשעה השניה היינו אמורים להביא ספר קריאה, ומתוך 38, הבאנו 6 ילדים.
היא העיפה את כל מי שהביא ורשמה להם חיסור, וברגע שהיא סיימה לעבור על הרשימה ורשמה את החיסורים, היא שיחררה אותנו.
כפרעלנינה.
היה קטע בבית-ספר שממש עיצבן אותי, אבל החלטתי שאין טעם להתעצבן.
אמ, עכשיו אני אעשה שיעורים בתנ"ך מוגבר ובערב אני נפגש עם בארושקע ואז עם החברים.
יום טוב לכולנו.