היום שלי- חמישי

kordilia snake

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo190.gifהיום שלי לא היה לי שעתיים סוציולוגיה אז התחלתי ב-10 שעה 3-היסטוריה התחלנו ללמוד על התנועות בפולין. שעה 4-ספורט היה לנו בכיתה במקום בחוץ ../images/Emo13.gif. שעה5-6-גאוגרפיה היה ממש משעמם. שעה 7-אנגלית המורה עשתה שיעור כיף והיא לא הסכימה להגיד לי מה קורה עם המבחן שלי../images/Emo10.gif.

P i x i e s

New member
למה חרא? ../images/Emo201.gif../images/Emo25.gif

ויתרתי על שלוש שעות כלכלה (מישהו אמר פרישה?
) על הבוקר אז קמתי בפנאן ב10, היו שעתיים תנ"ך ושעה אנגלית... סביר. עוד כמה דקות יוצאת לת"א עם חברות ואח"כ ליומולדת של חברה אחרת במציצים, מקווה שיהיה כיף

kelly7i

New member
אני עייפה מתה,

בכייף היתי הולכת לישון עכשיו, אבל יש לחברה יומולדת בערב.. ואני צריכה לקנות מתנה מתישו עכשיו, אוף נו=\ ואני חיבת לקחת דואר רשום מהדואר=| לפני שלא יהיה אפשר לקחת את זה

kelly7i

New member
ועוד משו../images/Emo69.gif

היה היום ממש נחמד שהחליטו לתקוע לנו גם בוחן באנגלית וגם בהסטוריה-> ביומולדת שלי. נו באמת><

kelly7i

New member
אין לי שמץ=|

וגם לי אין רעיון, ולא נראלי נספיק היום ללכת כבר=\

FartherAway

New member
I hope you don't mind. ../images/Emo99.gif

ישנתי אצל יעל.
היה מצחיק, והיא הכינה לי סנדוויץ' עם הקדשה. שעתיים ערבית היו, כרגיל, משעממות. ואפילו משעממות יותר כי נועה באירלנד.
שעתיים היסטוריה היו מצחיקות ממש. אני אוהב את שרית, ואני אפילו מצליח ללמוד.
חינוך ראינו סרט, ספרות היה משעמם ולשעה אחרונה לא טרחתי להכנס. וזהו!

Double U

New member
עצוב קצת.

אתמול היה הפנינג שבוע הנוער עם הופעה של ברי סחרוף (בחינם!!!). מי שלא בא בהחלט הפסיד
חזרתי הבייתה ב1 בלילה כך שהרשתי לעצמי להתעורר היום מתי שהתחשק לי. התעוררתי ב9 כשהייתי אמור להיות ב8 בבית ספר. באמצע השיעור השלישי הגעתי ובדיוק הגיע חייל לספר לנו סיפורים על השירות הצבאי שלו ועל מלחמת לבנון השנייה (כדי לעודד גיוס). ואני עוד תכננתי לא להגיע לשיעור השלישי בכלל! הייתי מפסיד את זה! אח"כ שעתיים מתמטיקה שהתחלנו טריגו
שעה ספרות שהתחלתי איזה שיר על זוהרה אלפסיה??? מה לעזאזל... ושעתיים פיזיקה שהתחלנו נפילה חופשית וזה דווקא נחמד

Snow fairy

New member
"יונתן, אתה פיצי!" ציטוט מפי שרית../images/Emo3.gif

מזל טוב יונצ'!;]] שעתיים אמנות- היה מעניין, אבל איכשהו הקלסר שלי תמיד גומר בתור מגביה למקרן ואז כל השולחן שלי מבולגן מדפים
שעתיים היסטוריה- שרית ממש חמודה והיה נחמד^^ [ואני אפילו יודעת את החומר! היא תותחית!!] חינוך- סרט על מלחמת יום כיפור. אחלה. ספרות- איככככככככ. איזה מורה מגעילה. את השיעור העברתי בשורה אחרונה עם נימס, מתה על הילד הזה!! ושנינו התכתבנו עם שחר בסמסים מה נעשה למורה [נהרוג אותה עם שוט גאן/מחבת ונחביא אותה בארון הכיתתי ואז נחתוך אותה לקוביות קטנות ונעשה ממנה מרק למורים האחרים. כמה בוגר מצדנו!] אח"כ אני בטח אפגש עם עמית, ואז עם חברים או משהו, וגם אורן רוצה שאני אבוא אליו לראות סרט בתור ידידים אז נראה מה נעשה עם זה. יהיה טוב חברים, יהיה טוב!

sky darkens

New member
אהעעהאעהאהאכ124!$@$!<@$!@?1

ראית את זה?! אני פשוט לא מאמין.
אחד החזקים אם הוא זוכה איתם בליגת אלופות.

זונע

New member
7 וחצי בבלומפילד...דיברתי כבר עם ברני

יהיה טירוף אחי!!!! אה ותביא לי צעיף:|

למעלה