היום שהיה

CrystalOne

New member
היום שהיה

אני מגדיר את עצמי כאחד שנראה טוב ואולי אני לא כמו הסטרייטים האחושרמוטה גבריים אבל אני מאוד רחוק מלהיות נשי מבחינת גם מראה, תחביבים, וכו'.. הבעיה שלי שאני ממש רגיש למה שאומרים עלי(אני לא מחצין את זה אני נפגע מבפנים) כל פעם שאיזה ערס אומר לי משהו(ספציפית היום). והמשהו הזה זה שאני בד"כ נראה לא כמו בגיל שלי... זה לא היה להעליב או משו זה היה בצחוק אבל כוס עמק!!! אני בן 17. עוד כמה חודשים י"ב ולפעמים אומרים לי את מה שתמיד הייתי אובססיבי לגביו - שאני נראה כמו איזה ילד בחטיבה. לפעמים אני הולחך אפילו ארועים משפחתיים יודעים מה... אז נניח אני דופק הופעה מתלבש יפה וזה אז בסוף אמא שלי אומרת לי "וווואייי איזה מחמאות קיבלת - איזה יפה אתה, איך התבגרת". ממש אולי כל פעם מחדש... בקיצור אני חושב על זה יותר מידי אני רואה לפעמים אנשים בני 15-16 שנראים יותר מבוגרים ממני(לפחות ככה אני חושב, עם כל הפסיכולוגיות והתסבוכים). שלבסוף לפי דעתי אני סובל מזה בגלל הדימוי עצמי שלי עקב היותי הומו, שאפילו לא לגמרי הומו, אבל זה לא העניין. אני מאמין שיש פה כמה שמזדהים איתי. -ולא אמרו לי את זה יותר מידי אנשים אבל כמו שציינתי יש לי רגישות יתר בדברים האלה. -רציתי לזיין קצת את המוח אחרי שחזרתי מחרא של יום. יום טוב שיהיה נ.ב יש מצב שאני בא למפגש פורום הגדול הבא ראס אם תוכל תיידע אותי!!!

sd 3

New member
לא לגמרי הומו?עד כמה שאני יודע

בגיל 17 אתה כבר אמור לדעת מה מושך אותך.ואני לא מבין את ההגדרה של לא לגמרי הומו.כולנו רגישים למראה שלנו ובכלל בגיל ההתבגרות כל חצקון הרי ניראה כמו פצצת אטום לפחות.לפחות אצלי זה שלא נותנים לי את הגיל שלי 17.לא מזיז לי .להפך.וזה בטוח יהפוך ליתרון עם השנים.תחשוב על כל אלו בני 15 שניראים אנשים. דמין אותם עוד 10 שנים ואז תבין.גם אני נערי יותר וזה לא צריך להיות בעיה.אין לזה קשר להומו או סטרייט.ואיך אתה אומר כוס עמק כולם.

resputin

New member
הו.. :)

תראה, גיל ההתבגרות זה גיל מאוד פגיע להרבה אנשים. כל דבר קטןהוא כמו התורה וחס חס חס וחלילה שהחבר לשעבר של הידידה של החברה הכי טובה של החבר שלך יגיד איזה משהו עלייך כי זה יהיה 'הסוף'. יש אנשים שמתבגרים פיזית טיפה יותר מאוחר, בין אם מדובר על גובה, שיעור פנים וגוף, התפתחות קול.. תמיד יש את אלו שקודם ואת אלו שאח"כ ולכן בגיל ההתבגרות הרבה אנשים מנסים להראות מבוגרים יותר לגילם. עצה שלי? אל תלחם בזה, כי זה לא ישנה. יש אנשים שנראים צעירים (וכולם רוצים להרוג אותם על זה, לדוגמא, אם מישהו זוכר את דורי aka 'טוליפ שחור' aka זקן הפורום המכובד שפשוט נראה ילדון) ויש כאלו שנראים מבוגרים לגילם, ככה זה. משהו מנחם שאני יכול להציג? ממ, בינתיים רק
. ובקשר למפגש, כאשר נתחיל לארגן אחד, אני אנסה לעדכן אותך. אני טיפה סנילי ולחוץ בזמן. :)

doriro

New member
לי דווקא נשמע מגניב

להיות בוגר ומנוסה ועדיין להראות ילדון. גם אני הייתי כזה בגילך - בנות מתות על זה, ובתור דו, גם אני, לדעתי זה מושך... אני אשמח להכיר אותך. תשאיר לי הודעה. (אני בן 19)

James Hammerton

New member
אני חושב שאתה צריך

לקחת את הדברים ביותר הומור ויותר בקלות. אני זוכר את התקופות המעצבנות האלה שהיו אומרים לי "אתה נראה בן 16!!!". פעם אחת מישהו היה בשוק כשיצאתי מהאוטו אחרי שנהגתי, ולא האמין שיש לי רישיון
אבל אני לא חושב שזה צריך להציק לך יותר מדי, כי קודם כל אתה לא צריך להרשים שם אף אחד, ודבר שני כי זה טבעם הלא מוסבר של מבוגרים "לשבח" ו"להחמיא" לאנשים בגיל הזה. בסופו של דבר זה יעבור להם, אל תדאג
ומה שחשוב זה מה אנשים בגיל שלך חושבים על איך שאתה נראה, ומה שחשוב באמת זה מה שיש בפנים ולא מה אתה לובש או בן כמה אתה נראה.

למעלה