היום שבת שלי

אתה כותב בפורום של ישראלים,

מכאן שהפורמים כן שיייכים לנו. עוד משהו, אתה כותב שאני פטריוטית ישראלית שאף פעם לא ביקרה בחו"ל, תן לי לחדש לך כמה דברים. הייתי בהרבה מאוד מקומות בחו"ל ולמען האמת אחרי סיום הלימודים אני רוצה לעבור לארה"ב לתקופה מסוימת - עד הגיוס. זה לא קשור, הייתי פעם בלונדון - והיה פיגוע ברמת גן ואני נשבעת לך שבאותו רגע הדבר היחיד שרציתי לעשות זה לחזור לארץ. לדעת שאני פה. עם האנשים האלה. בטוב וברע. קשה לנו, מה לעשות?? ותגובות של אנשים כמוכם - ששונאים ישראלים מחלישות אותנו. דווקא ממכם ציפינו לתמיכה, העולם שונא אותנו. בכל פיגוע שנהרגים 20 איש, נהרגת לפי הCNN שהידית מסכנה. אתה יודע איך זה גורם לנו להרגיש??? אנחנו גוועים פה. החיים של ילדה בת שנה נגמרים עוד לפני שהתחילו. סבא קובר את הנכד... אתה יודע מה זה לבוא לבית של משפחה אבלה ולשמוע את האבא צועק "ברוכים הבאים למסיבה של הבן שלי" ..?? אתם רואים את זה כהתנפלות על עדן, אנחנו רואים את זה כתקיפה להגנה עצמית. על מה אנחנו מתווכחים?? על זה שאפילו אנשים שתמיד חשבנו שהם איתנו דוחים אותנו. לא אמרתי לך לא לכתוב פה, תכתוב כמה שיותר. אבל תחשוב פעמיים לפני שאתה לוחץ על השלח.

White Dragon

New member
Funny girl...

Now lets see... You wrote: אתה כותב בפורום של ישראלים, מכאן שהפורמים כן שיייכים לנו Well, if you start taking ownership over virtual forums on the net, then you write in a נוער בחו``ל, are you OVERSEAS? Do you live OVERSEAS? DO not tell others what to do and where they belong if you don't want to be told by others where YOU belong. Again: נוער בחו``ל. Then you wrote: אתה כותב שאני פטריוטית ישראלית שאף פעם לא ביקרה בחו"ל, תן לי לחדש לך כמה דברים. הייתי בהרבה מאוד מקומות בחו"ל ולמען האמת אחרי סיום הלימודים אני רוצה לעבור לארה"ב... Try reading AGAIN. I didn't write that you're an Israeli patriot that has never been overseas... I'm nnot an idiot - I won't write soemthing that I have no clue about... What I wrote was: "...so Israelis that left Israel CAN write in Israeli forums, and there isn't a damn thing you can do about it, just like you can come to a forum of נוער בחו``ל even if you're an Isreali patriot that never even been out of Israel, and no one can do a damn thing about it!!..." Which essentially means that EVEN IF YOU ARE AN ISRAELI PATRIOT THAT NEVER EVEN BEEN OUT OF ISRAEL... that is a matter of speech, just like EVEN IF YOU ARE A GREEN ELEPHANT THAT LIVED ITS WHOLE LIVE IN MEXICO. That does not mean that you are a bloody green elephant, just that even green elephants can surf this forum, as long as they have internet access. THEN: ותגובות של אנשים כמוכם - ששונאים ישראלים מחלישות אותנו. דווקא ממכם ציפינו לתמיכה, העולם שונא אותנו. בכל פיגוע שנהרגים 20 איש, נהרגת לפי הCNN שהידית מסכנה I don't think that there's anyone here that HATES Isralis, probably a few that don't LOVE them. Same goes in Israel, so what? people have the right to choose who they like and whothey dislike. Why did you expect for supporting from people here? Do you know them well enough to expect anything from them? העולם שונא אותנו... wake up, the world doesn't hate you, but Israelis do love this self pity... Most of the world just doesn't give a shot about you, for good and for bad - just like most Israelis don't really give a shit about Argentina, Slovakia, Tibet, Georgia or hundreds of other countries... Most people won't know much about most of the coutries, and the whole world, I'm very sorry to tell you, does not revolve around Israel. I had one person asking me where in England is Israel, another one was shocked coz she was sure that Israel, as the holy land that it is, is full of good Catholics. The people that DID know stuff about Israel talked to me about politics and were very interested in the coping of Israelis with terror, what do I think the Israelis and the Palestinians should do and stuff like that. Never got "stinkin' Jew", "Death to the Israelis" or anything like that. I am sure that there are people in this forum that did get this kind of shit, but it's very rare, and usually from such idiots that you don't really give a shit. Just like a little 8 years old will come to you in the street, a little kid that you don't know, and will say: "you are fat and you should die!!" will you be insulted or that you'll say: hehehe... what a little idiot? I'd say he's a little idiot. If you choose self pity... Your choice. AND: החיים של ילדה בת שנה נגמרים עוד לפני שהתחילו. סבא קובר את הנכד... אתה יודע מה זה לבוא לבית של משפחה אבלה ולשמוע את האבא צועק "ברוכים הבאים למסיבה של הבן שלי" ..?? אתם רואים את זה כהתנפלות על עדן, אנחנו רואים את זה כתקיפה להגנה עצמית. על מה אנחנו מתווכחים?? על זה שאפילו אנשים שתמיד חשבנו שהם איתנו דוחים אותנו Yes, I do know what it is. Everyone here lived in Israel. I know what it feels like to go to a 17 years old boy's funeral, and to see his mother yelling and crying, not wanting to leave the grave when the funeral is over, coz she doesn't want to live her little son to be cold and lonely in the cemetery. כתקיפה להגנה עצמית??? Oh my god... no one here attacked you, woman. No one said "terrorists are good people, we hate Israelis" or anything like it... הגנה עצמית... She just doesn't like the fact that strangers started talking to her, asking her who is she, walking after her and annoy her... whould you like it? No one attacked the being of Israel and supported terror, and if you think that, then you should really get a life.​

MissUnKnown

New member
טוב

אין לי כוח להגיב לכול ההודעה שלך כי זה סתם זינוי שכל שלא שווים התייחסות אבל בקשר לצבא.... על מה את מדברת כאשר את אומרת שאף אחד לא יודע מה ישראל עושה... נו באמת למה את כזאת תמימה... מה ניראת לך המעבדה בפתח תקווה...מקום לגליו סרטן? מה נירא לך קורה במחנה הכי שמור במדבר יהודה? מה נירא לך קרוה בדימונה... ושלא נדבר על מה שישראל עושה בשטחים שלא לשה...ונמצאת בכול מיני מקומות חסרי ערך כמו התנחליות. נקודה שניה את דיברת על הצבא הניו זילנדי....מה שנירא לי דיי עצוב... אם היית בודקת קודם היית מגלה שניו זילנד היא אחת מהמדינות היחידות בעולם שהן "NU-CLEAR FREE" אם את לא יודעת מזה. זא אומר שאסור להכניס או שיהיה בניו זילנד נשק גרעיני או קשר כולשהו למשהו גרעיני... יש להם בדיוק שתי ספינות וחצי בחייל הים כמה מטוסים ישנים..ורוב החיילים פה הם חיילים של האומות המאוחדות שומרים על השלום במזרח טימור. ושנית דיברת על מוסר צהל... לצהל כבר מזמן אין מוסר ואף פעם לא היה...זה מה שרוצים שתחשבי עם לצהל היה מוסר הוא היה נותן נגיד לפציפיסטים לעשות שירות לאומי מאשר לבזבז כסף עליהם בכלא. אבל לצהל גם אין הגיון אז מה שאמרת גם לא תקף. ודבר אחרון מה אני עושה בפורום ישראלי? אמממ עד שנה שעברה גרתי בארץ אני שייכת לנוער בחול. וגם כשהייתי בארץ הייתי פה. לא אני לא אהבת את המטליות הישראלית בקטע באוי אני לא מכיר אותך אבל תני לי את כול המידע עלייך בכול מקרה... סליחה אבל אין לי סביה לתת מיד על עצמי לסתם בן אדם שפגש אותי ברחוב וחושב שיש לי משהו משותף איתי כי אני מדבר אותה שפה... זה מטומטם ואידיוטי...

CosmikDebris

New member
את טיפשה.

ואת לא יודעת על מה את מדברת. ואני לא טיפש, אז אל תגידי לי שאני טיפש. לכי מפה. תודה מראש. באהבה, נאנוק.

אתה טיפש.

ואתה לא יודע על מה אתה מדבר. ואני לא טיפשה, אז לך בבקשה מפה לפורומים שלא שייכים לישראלים. באהבה רותי. ולמנהלת, אם את מוחקת את הודעתי את אמורה למחוק גם את שלו, לא?

Lizusha

New member
וואי איך אתם מוצאי מפרופורציה

The only thing she meant that it doesn’t mean if you are an israely you are a friend. One of the girls I’ve meat in college – she’s Israeli- and we became friends, but if I was in Israel- most likely we would’ve never been friends- coz she is not the type of ppl I used to hang out with. So chill! And Israel isn’t innocent. And the explosion on Saturday was 10 mins from my house, and I my mother and grandmother lives there, and I have friends who were killed. So shut up about us- abroad not knowing anything- its you that don’t know anything. Maybe not all Israelis are the same so don’t generalize. And u have no idea what’s going on here. If I didn’t have contact with Israel- I would be able to stay sane!!!!

תגורי לך בחו"ל

בבקשה אל תבואי ותביאי אנשים כמוך לארץ גם... "כי ממש מפריע לי לשמוע אנשים מדברים עברית במבטא אמריקאי." כל ישראל אחים זה למה שאלו אותך מאיפה ומה ומי ומו, את לא חלק מזה.

מזל שאני לא מכירה אותך כי מזמן היית

מרגישה את נחת זרועי על פרצופך תני כבוד למקום שממנו באת כי רק הם יעזרו לך ולא איזה אנטישמים שחושבים כל רגע איך להרוג אותך בושה למדינה ובכלל לאנושות כולה על אנשים כמוך שמתביישים באנשים שהם בעצם את ואת אומרת שאת עוד יודעת מה קורה כאן בארץ - תאמיני לי שאחרי שתחווי פיגוע אז תדעי מי אוהב אותך ומי שונא אותך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

J0nathan17

New member
בניגוד אלייך,

שחושבת כל רגע על איך להנחית את זרועך על פרצופים גאד

Ricki Lake

New member
that's beacuse

everybody hates them. את תמימה בובה...הגענו למצב שיהודים עצמם שונאים יהודים ומפתחים תסמונת שטוקהולם כלפי האוייב.

Trinity 8 P

New member
According to you../images/Emo110.gif

if I came from Germany in the late 1930s I should advocate their doings and stick with the place I came from ha? Or maybe after I experience an American bombing from the air I'll understand who likes me and who hates me... And now you'll say that it's not the same but as it seems you're not that good in thinking anyway And just so I would know how does the fact that someone bombs a bus mean that the entire palestinian nation (can I call them a nation or you'll hit me too?) hate you? Besides, if it wasn't for stupid patriotism there were much much much less wars and bombings in the middle east and the world as a whole.

MissUnKnown

New member
סליחה?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מבדר אנשים שאני לא מכירה רוצים להרביץ לי איזה כייף לי...אני מרגישה מיוחדת. אבל הצעה אישית לא הייתי מציעה לך לעשות את זה... אחרת תצטרכי לעבור צבא שלם של לובשי שחור בעל גרזנים וחרבות לפפני שתגעי אלי...אם תגעי. בקשר לזה שאני בושה למדינה? חחחחח תודה... את יודעת שיש דבר כזה חופש הביטוי...ויש לי את החופש לבטא את דעתי ואת מחשבותי ואין באשפרות אף אחד לשנות את זה... לא טוב לך לכי מפה.

אני שונאת להיכנס לוויכוחים פוליטיים

וכל הבולשיט הזה, אבל תני לי לשאול אותך שאלה. אם מישהו (לא משנה מה- מוסלמי או נוצרי) יבוא ויגיד לך:"יהודיה מסריחה, מוות ליהודים, תחי פלסטין! שונאים אתכם..." בלה בלה בלה... לא יצבוט לך טיפה? לא תרגישי לבד? או שתתקעי בהם מבט של "יופי, שקל?" זה פשוט נורא מעניין אותי... כי אם זה לא יזיז לך- אז חבל על הויכוחים שהולכים פה. אם זה לא יזיז לך- זה כן אומר שאת מתביישת בהיותך יהודיה. וזה לא משנה אם את ישראלית או לא. את יכולה להתבייש בזה שאת ישראלית (אם את בכלל...) אבל יהודיה? TUT TUT

למעלה